Νέο διευθύνοντα σύμβουλο για τη Sunlight, ανακοίνωσε η εταιρεία αναλαμβάνοντας τη θέση του προσωρινού CEO Ρόμπυ Μπουρλά.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Μπίσαλα, όπως αποφασίστηκε από τη διοίκησή της, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών και Ανάδειξης Υποψηφιοτήτων της εταιρείας. Πρόκειται για ένα στέλεχος με εμπειρία 12 και πλέον ετών στη Sunlight, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια διετέλεσε γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρείας συμβάλλοντας καθοριστικά στη στρατηγική εξωστρέφειας και στην περαιτέρω διεύρυνση του αποτυπώματός της στην αγορά. Ο Λάμπρος  Μπίσαλας, έχει διατελέσει σύμβουλος στην PwC, είναι απόφοιτος του προγράμματος Advanced Management του Harvard Business School, του Leadership Development και Strategic Pricing στο IMD Business School και του Wharton Business School.

Ο Ρόμπυ Μπουρλάς παραμένει στη θέση του προέδρου της Sunlight και δήλωσε για την επιλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου: «Ο Λάμπρος Μπίσαλας αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσής μας για διαρκή ανάπτυξη των ανθρώπων μας».

Ο Λάμπρος Μπίσαλας  σχολίασε σχετικά με τον νέο του ρόλο: «Αισθάνομαι πραγματική τιμή που το διοικητικό συμβούλιο με εμπιστεύτηκε για την ηγεσία της Sunlight. Από την πλευρά μου παραμένω αφοσιωμένος και συντάσσομαι με τους στόχους της εταιρείας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη και διεύρυνση του αποτυπώματός της στην παγκόσμια αγορά, προσδοκώντας στη συνεργασία με τους μετόχους, την ισχυρή μας ομάδα, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας».