Ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο ανδρών του Υδραϊκού, Θοδωρής Πανάρετος, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή του, μετά τη νίκη της ομάδας επί του Περιστερίου (21-8) για το κύπελλο Ελλάδας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φέρεται να ήταν ανήλικος, εγκατέλειψε το σημείο.
Ο 20χρονος αθλητής φορούσε κράνος και ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά. Αμέσως μετά το περιστατικό, συμπαίκτες και προπονητής του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο προπονητής του Υδραϊκού, Νικόλας Καραμάνης, δήλωσε:
«Χθες, αμέσως μετά τον αγώνα, ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον αθλητή μου Θοδωρή Πανάρετο και τον εγκατέλειψε. Τραυματίστηκε και τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη».
Η ΚΑΕ Υδραϊκός σε ανακοίνωσή της έγραψε:
«Περαστικά στον αθλητή μας Θοδωρή Πανάρετο. Ευτυχώς διαφεύγει τον κίνδυνο. Γρήγορα πάλι πίσω στις πισίνες».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου – «Διερεύνηση για πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»
- Σάλος στη Wall Street: Η νομική σύμβουλος της Goldman Sachs αποχωρεί λόγω σχέσεων με Έπσταϊν
- Πιερία: Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό που βρέθηκε μέσα σε αγροτικό – Από τον 48χρονο έλειπαν δόντια και οστά







