Ο συνδυασμός λαχανικών και σολομού δημιουργεί μια ισορροπημένη γεύση, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια!
Υλικά
1 φιλέτο σολομού (250-300 γρ.)
Λίγο σουσάμι
20 γρ. σησαμέλαιο
50 γρ. σόγια σος
100 ml ζωμό κότας
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
200 γρ baby σπανάκι
½ μαρούλι
1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
3 αβγά + 1 ασπράδι επιπλέον
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr