Ο συνδυασμός λαχανικών και σολομού δημιουργεί μια ισορροπημένη γεύση, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα εντυπωσιάσει όλη την οικογένεια!

Υλικά

1 φιλέτο σολομού (250-300 γρ.)

Λίγο σουσάμι

20 γρ. σησαμέλαιο

50 γρ. σόγια σος

100 ml ζωμό κότας

½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο

200 γρ baby σπανάκι

½ μαρούλι

1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα

3 αβγά + 1 ασπράδι επιπλέον

1 κ.σ. κορν φλάουρ

Αλάτι, πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr