Ο Αχιλλέας Μπέος απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη, που ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του στον δήμαρχο του Βόλου, μετά το χαστούκι σε πλημμυροπαθή, ότι «από το 2014 που ασχολούμαι με το δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα».

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος υποστηρίζει ότι «δεν μπορεί σε τέτοιες στιγμές», που ο Βόλος μετρά τις πληγές του από δύο καταστροφικές πλημμύρες, «να ασχολείται με διάφορους Κασσελάκηδες».

Και καταλήγει, αποκαλώντας για μία ακόμα φορά λανθασμένα τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ ως «ράφτη», σε μια κακή μετάφραση από τα αγγλικά: «αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι».

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα.

«Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες.  Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι».

Ρωμανός: Ο Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας

Ότι δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις της ΝΔ ψέγει τον Στέφανο Κασσελάκη η Νέα Δημοκρατία καθώς « θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

Η ανακοίνωση:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια!

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».