Έξαλλη έγινε η Κλόε Καρντάσιαν την Πέμπτη, όταν θαυμάστρια υπονόησε ότι δεν επιτρέπει στην αδερφή της, Κάιλι Τζένερ, να τα ξαναβρεί με την πρώην κολλητή της, Τζορντίν Γουντς.

Η 36χρονη Κλόε, που όπως και οι αδερφές της έγινε διάσημη μέσα από το οικογενειακό τους ριάλιτι, αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα πηγαίνει καλά με τον πρώην της, τον 29χρονο Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος είχε προκαλέσει σκάνδαλο όταν την απάτησε με την 23χρονη Γουντς, με αποτέλεσμα τον χωρισμό τους.

Το γεγονός ότι τώρα οι δυο τους φαίνονται να τα πηγαίνουν καλά, έκανε μια θαυμάστρια να αναρωτιέται γιατί να μην τα ξαναβρούν και η Τζένερ με την Γουντς, από τη στιγμή που όλα τα εμπλεκόμενα μέρη φαίνονται να έχουν ξεπεράσει το παρελθόν.

«Λοιπόν, θα αφήσεις την Κάιλι να ξαναγίνει φίλη με την Τζορντίν;», έγραψε η σχολιάστρια, με την Καρντάσιαν να απαντά: «Έχω σιχαθεί αυτό το αφήγημα ότι ελέγχω την αδερφή μου ή της λέω ποιους μπορεί να έχει γύρω της».

«Ούτε μια φορά –και εννοώ ΠΟΤΕ- δεν της έχω πει με ποιον μπορεί να είναι φίλη. Είναι ενήλικη και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. θα τη στηρίξω σε οτιδήποτε θελήσει να κάνει. Αγαπώ την αδερφή μου άνευ όρων. Αυτό σημαίνει ανεξάρτητα από το με ποιον επιλέγει να είναι φίλη, πάντα θα αγαπώ, θα σέβομαι και θα εκτιμώ την αδερφή μου άνευ όρων».

«Είναι σύντροφος ζωής για μένα και πάντα θα σέβομαι αυτά που επιλέγει!!! Παρεμπιπτόντως, δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντι σε ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Πραγματικά. Η καρδιά μου δεν φέρει καθόλου μίσος. Αν δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε, με όλο το σεβασμό, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!».

Η Τζένερ φέρεται να απομακρύνθηκε από τη Γουντς για χάρη της μεγάλης της αδερφής.

Η Καρντάσιαν και ο Τόμσον φαίνονται να διατηρούν καλή σχέση, καθώς ο πρώην σταρ του ΝΒΑ πρόσφατα την έλουσε με «δώρα υποδοχής» μετά την επιστροφή της από διακοπές με τις φίλες της.