Στο υπέροχο νησί των Ανέμων βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη, για να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο.

View this post on Instagram

Μύκονος η ξελογιάστρα ? Bye bye Mykonos ! See you soon ? #mykonos #mykonosgreece #greekislands #summeringreece #travelwithchrismpo

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram, χωρίς φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στο όμορφο νησί της Μυκόνου!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που λατρεύει την γυμναστική και δεν ξεφεύγει… σχεδόν ποτέ από την ισορροπημένη της διατροφή!

View this post on Instagram

? #ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Μπορεί εγώ μόλις να γύρισα από Κυκλάδες, αλλά δε ξέχασα το #chrismpogiveaway για Ιούλιο! ☀️ Και δε θα μπορούσε να είναι άλλο από διακοπές, μιας και βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού και έχουμε ακόμα πολύ μπροστά μας!!! ? Πιο συγκεκριμένα οι τυχεροί μας αυτόν το μήνα φτιάχνουν βαλίτσες και πάνε στη μία και μοναδική Νάξο για να περάσουν τρεις μέρες σε μία από τις υπέροχες @naxian_utopia Luxury Villas & Suites μέλος της @hotelbraingroup ?  Ένας λοιπόν υπερτυχερός/η ? μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα κερδίσει αυτό το μοναδικό δώρο: ⭐️ Μία σουίτα με ιδιωτική πισίνα για δύο άτομα για 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, μία δωρεάν επίσκεψη στο SPA (χρήση χαμάμ, σάουνας καθώς και από ένα μασάζ για τον καθένα) αλλά και δωρεάν ακτοπλοϊκά εισητήρια καθώς και τη μεταφορά από/προς το λιμάνι κατά την άφιξή τους.⭐️ Δες πώς θα κερδίσεις: ‼️ Κάνε comment και tag αυτόν/αυτήν  που θα πάρεις μαζί σου! (Αν δεν έχει insta δεν πειράζει, γραψε το όνομα του) Όσες φορές θες! Όσες περισσότερες φορές σχολιάσεις μάλιστα, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσεις! Κάντε και ένα follow @chrismpo γιατί σας ετοιμάσαμε το τέλειο δωράκι‼️ Good Luck!!! ? ΥΓ. Η διαμονή θα ισχύει μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 κατόπιν επιβεβαίωσης διαθεσιμότητας. #chrismpogiveaways #giveaway #JulyChrismpoGiveaway

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

Οι καθημερινές της προπονήσεις αποδίδουν τα μέγιστα, αφού οι φωτογραφίες της με μαγιό, ολόσωμο ή μπικίνι, κοντά σορτσάκια και οτιδήποτε άλλο επιλέξει για τις εμφανίσεις της «κόβουν» την ανάσα!