Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Serie A και όπως είναι λογικό οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης κάνουν «ουρά» για να τον κάνουν δικό τους.

Σημερινό δημοσίευμα της Sun μάλιστα, κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Άρσεναλ για τον Έλληνα στόπερ, με τους δύο συλλόγους να είναι έτοιμες να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ρόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες δεν είναι οι μόνες που έχουν ακουστεί για τον Μανωλά, αφού τόσο η Μπάγερν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοιτάζουν την περίπτωση του. Όμως η έγκυρη αγγλική εφημερίδα βάζει ένα βήμα πιο μπροστά τη Γηραιά Κυρία και τους κανονιέρηδες, τονίζοντας ότι έχουν κάνει ήδη μια πρώτη διερευνητική επαφή με τη διοίκηση των τζιαλορόσι.

Η Ρόμα διανύει μια μέτρια σεζόν και λογικά δεν θα προλάβει το… τρένο των ομίλων του Champions League της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα η ρήτρα του Έλληνα στόπερ να είναι στα 36 εκατ. ευρώ. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό και οι Γιουβέντους και Άρσεναλ φέρονται διατεθειμένες να πληρώσουν την ιταλική΄ομάδα για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.