Η Μέισι Γουίλιαμς, γνωστή ως «Αρια Σταρκ», εμφανίστηκε στο πλατό του Τζίμι Φάλον και πάγωσε το κοινό όταν αποκάλυψε το τραγικό τέλος του χαρακτήρα της στο Game of Thrones.

Με την αγωνία για την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones να κορυφώνεται, πολλοί από τους σταρ της δημοφιλούς σειράς του HBO κάνουν τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών, που φυσικά «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος θα εξασφαλίσει μια συνέντευξη.

Μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του Game of Thrones, η Μέισι Γουίλιαμς, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον The Tonight Show, για να μιλήσει για τις πολυαναμενόμενες εξελίξεις που όλοι περιμένου να δουν στην μικρή οθόνη.

Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται στο Game of Thrones την «Άρια Σταρκ» εμφανίστηκε στην εκπομπή με ανανεωμένο στυλ και ροζ μαλλιά, ενώ η 22χρονη πλέον Μέισι Γουίλιαμς επιφύλασσε μία ακόμη… έκπληξη στο κοινό της εκπομπή αλλά και τους τηλεθεατές.

Μια αποκάλυψη για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που «πάγωσε» το κοινό.

H συνέντευξη προχωρούσε κανονικά, με την χαμογελαστή Γουίλιαμς να απαντά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει στις απαντήσεις του Φάλον.

Ενώ όμως η Μέισι Γούιλιαμς προσπαθούσε να εξηγήσει στον παρουσιαστή πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων, ξαφνικά ξεστόμισε: «Η Άρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο».

Σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό, η Μέισι πήρε μια έκφραση τρόμου και έτρεξε εκτός σκηνής, για να αποκαλύψει φυσικά μετά από λίγη ώρα ότι επρόκειτο για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα…

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: