Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα καταφέρει να νικήσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Βικελίδης το βράδυ του Σαββάτου (2/3, 19:00), παρουσιάστηκε ο Χουλιάν Κουέστα. Ο 27χρονος, ύψους 1,95 μ. τερματοφύλακας των κίτρινων, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για μία νίκη σε ντέρμπι.

Θυμίζουμε ότι στα τρία ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο), καθώς επίσης και στα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Αρης δεν ήταν κατάφερε να νικήσει αν και το άξιζε σε κάποια από αυτά τα ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός πορτιέρο στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Άρης:

«Όλοι στην ομάδα περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και στα αποδυτήρια νιώθουμε τη λαχτάρα του κόσμου μας για τη νίκη.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να κερδίσουμε. Δείξαμε και στο προηγούμενο ντέρμπι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα και πιστεύω ότι κόντρα στην ΑΕΚ θα εμφανιστούμε ακόμη πιο έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήρθε. Τώρα, όμως, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Χρειάζεται συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, πίστη και υπομονή γιατί ο αντίπαλος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα κερδίσουμε.

Το σίγουρο είναι ότι όλα θα εξαρτηθούν εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας και με την ώθηση του κόσμου μας αισιοδοξώ ότι στο τέλος της βραδιάς θα είμαστε οι νικητές του ντέρμπι», ήταν τα λόγια του Κουέστα.