Ένταση επικράτησε στο Gala του τηλεοπτικού ριάλιτι παιχνιδιού Power Of Love όταν ο Αντώνης Χρόνης αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές από τον Παύλο Παπαδόπουλο μέσα στο παιχνίδι.

Όπως είπε ο παίκτης του reality γνωριμιών, ο Παύλος στα παρασκήνια του παιχνιδιού του είπε «Θα σε θάψω εδώ μέσα», κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ίον.

Ο Παύλος, ο οποίος άρχισε να δέχεται τα πυρά των υπόλοιπων παικτών για την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του, είπε σύμφωνα με το star.gr πως δεν απείλησε τον Αντώνη και πως όλο αυτό ήταν μια πλάκα, την οποία και έλυσαν οι δυο τους.

H Μαρία Μπακοδήμου εμφανίστηκε όχι απλά σοκαρισμένη αλλά εξοργισμένη με την αποκάλυψη λέγοντας στον Παύλο πως τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες στο Power Of Love.

Ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες για τον Παύλο, με τον Ίον και τον Φίλιππο να αναφέρουν ότι έπιασε από το λαιμό μια άλλη παίκτρια, την Κατερίνα, ωστόσο και οι δύο φερόμενοι να έχουν εμπλακεί στο περιστατικό αρνήθηκαν ότι συνέβη.

Για το συγκεκριμένο παίκτη υπήρξε θέμα στα social media πριν λίγες μέρες για τα τατουάζ που έχει στο χέρι του, έναν μαίανδρο, όπως το σήμα της Χρυσής Αυγής κι ένα πουλί μπροστά από την ελληνική σημαία, που παραπέμπει στη δικτατορία του Γιώργου Παπαδόπουλου, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι τα τατουάζ του δεν έχουν καμία σχέση με όσα τον κατηγορούν.