Σε χώρο απόκρυψης κοκαΐνης, ναρκωτική ουσία την οποία εισήγαγε από την πατρίδα του, είχε μετατρέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο ένας τριανταεξάχρονος Αλβανός, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας. Σε έρευνες που έγιναν στο όχημα βρέθηκαν 2 κιλά και 85 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο συλληφθείς χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία ως «περιφερειακό μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών». «Είχε δύο αυτοκίνητα στον έλεγχό του, το ένα το είχε αποκλειστικά για να κρύβει τα ναρκωτικά», τόνισε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Μιλτιάδης Πουρσανίδης, παρουσιάζοντας την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί της Βέροιας αρχικά τον ακινητοποίησαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου φέρεται να διέμενε, και στην κατοχή του βρέθηκαν 53 γραμμάρια κοκαΐνης και 8.000 ευρώ. Ακολούθησαν έρευνες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα».

Στην ίδια παρουσίαση ανακοινώθηκε η εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά σε Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Σέρρες. Ως μέλη της συνελήφθησαν κατόπιν επιχείρησης της Ασφάλειας Κιλκίς 17 άτομα, στην πλειονότητά τους Έλληνες. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται και δύο άτομα που είναι προφυλακισμένοι.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ., αστυνόμος Πέτρος Τάνος, το συγκεκριμένο κύκλωμα σχετίζεται με την κατάσχεση ποσότητας 49 κιλών κάνναβης, που έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.