Black Friday 2018! Ήδη οι μέρες μετράνε αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη ημέρα, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2018. Επιτέλους, μικρές ή μεγάλες επιθυμίες μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Αλλά ως σύγχρονοι εξερευνητές της καλύτερης τιμής, θα πρέπει να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ανακαλύψετε αλλά και να προλάβετε τις πραγματικές ευκαιρίες.

Οι ικανοί και έμπειροι εξερευνητές φαίνονται αρχικά από την επιλογή του στόχου τους. Έτσι, στην περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε μία τηλεόραση στην καλύτερη τιμή, θα χρειαστεί να κάνετε μία μικρή μελέτη πριν ‘πέσετε’ στη θάλασσα των προσφορών, εκείνη την ημέρα της Black Friday.

Και να τι προτείνουμε για έναν σωστό εξερευνητή προκειμένου να ανακαλύψει την τηλεόραση που του ταιριάζει:

Ορίστε το budget που θα διαθέσετε.

Η αγορά της τηλεόρασης είναι μία επένδυση που πρέπει να έχει μέλλον. Επομένως, το ποσό που θα διαθέσετε θα ορίσει και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η τηλεόραση και αντίστοιχα το πόσο θα παραμείνει στο χώρο σας!

Επιλέξτε μία τηλεόραση η οποία διαθέτει μία τεχνολογία η οποία φαίνεται ότι θα ‘αντέξει’ στο χρόνο

και δεν θα αντικατασταθεί στο πολύ άμεσο μέλλον από κάποια άλλη πιο σύγχρονη. Έτσι, μία επιλογή τηλεόρασης 4K Ultra High Definition είναι μια επένδυση, η οποία θα αντέξει στον χρόνο.

Αποφασίστε εγκαίρως το μέγεθος οθόνης που λειτουργεί καλύτερα στο χώρο σας.

Δεν θα θέλατε στο τεράστιο σαλόνι σας να βάλετε μία μικρότερη για το χώρο οθόνη επειδή δεν θέλατε να δώσετε λίγα ευρώ παραπάνω. Επίσης, εάν ο χώρος είναι μικρός μην επιλέξετε μία τεράστια σε διάσταση τηλεόραση επειδή πάντα ονειρευόσασταν να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές σε … κινηματογραφικές διαστάσεις!

 

Πολλές φορές το φθηνό είναι πιο ακριβό.

Γι΄ αυτό, είναι προτιμότερο να διαθέσετε παραπάνω budget προκειμένου να επιλέξετε τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά που πραγματικά σας ταιριάζουν παρά να το μετανιώσετε στη συνέχεια. Από την άλλη όμως, πόσο σας ενδιαφέρουν χαρακτηριστικά όπως καμπύλη οθόνη, δυνατότητα 3D, HDR, έξυπνη λειτουργικότητα με WiFi; Θεωρείτε κάποια από αυτά βασικά στοιχεία ή απλά είναι μία πολυτέλεια που δεν θα αξιοποιήσετε;

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες.

Η εξερεύνηση που έχετε ξεκινήσει περιλαμβάνει και τη μελέτη σε βάθος των χαρακτηριστικών της κάθε τεχνολογίας. Εδώ παραθέτουμε κάποια κύρια σημεία τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν στο δικό σας ταξίδι επιλογής:

Smart TV

Πλέον οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι ‘έξυπνες’ και μπορούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε σε εφαρμογές όπως το Netflix. Μπορούν επίσης να συνδεθούν και με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως smartphones και tablet.

4K Ultra HD

Αυτές οι τηλεοράσεις έχουν έως και τέσσερις φορές τον αριθμό των εικονοστοιχείων από μια τυπική τηλεόραση Full HD που κάνει τις εικόνες πιο ζωντανές και πιο ρεαλιστικές από ποτέ. Για να θεωρηθεί 4K, μια οθόνη χρειάζεται 3.840 x 2.160 pixels.

Curved Οθόνες

Δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν μια πιο συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Η καμπύλη βοηθάει στην εμπειρία της θέασης γιατί μπορεί ο θεατής να είναι στο επίκεντρο της δράσης ανεξάρτητα από τη θέση του στο χώρο. Επιπλέον, πολλές από αυτές διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία για τη βελτίωση του χρώματος και του βάθους.

OLED (Organic Light Emitting Diode)

Η τεχνολογία OLED έφερε την επανάσταση στις τηλεοράσεις. Γενικά, μία OLED οθόνη είναι πιο λεπτή, πιο ευέλικτη, πιο γρήγορη στην επεξεργασία εικόνων και προσφέρει την καλύτερη εικόνα που μπορεί να έχει σήμερα ένας θεατής, με πραγματικά βαθύ μαύρο και τέλεια απόδοση εικόνας μέσα από μία εκτεταμένη χρωματική παλέτα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι λόγω της προηγμένης τεχνολογίας τους, τείνουν να είναι αρκετά ακριβές. Αλλά, σε μία Black Friday ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί!

QLED

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum Dot, οι τηλεοράσεις QLED προσφέρουν ποιότητα εικόνας Certified Ultra HD Premium. Μάλιστα οι νέες QLED TVs αναπαράγουν εικόνα με ευρύτερο φάσμα χρωμάτων, εξελιγμένη φωτεινότητα, εντονότερη αντίθεση και βελτιωμένη σταθερότητα. Επίσης, το βαθύ μαύρο που αποδίδουν οι QLED TV και η έντονη αντίθεση επιτρέπουν τη σωστή θέαση του περιεχομένου ανεξαρτήτως των φωτιστικών συνθηκών που επικρατούν στον χώρο.

Τελευταίο αλλά και το πλέον σημαντικό βήμα.

Εντοπίστε τις τρέχουσες τιμές εγκαίρως και πριν την Black Friday είτε on-line είτε με μία επίσκεψη σας σε ένα από τα καταστήματα Public που έφεραν την Black Friday στην Ελλάδα το 2016. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά τα μοντέλα στα οποία έχετε καταλήξει και να δείτε live την απόδοση της εικόνας και του ήχου.

Μετά από αυτή την επίσκεψη σίγουρα θα έχετε καταλήξει σε αυτό το μοντέλο που σας ικανοποιεί απόλυτα και το μόνον που θα έχετε να κάνετε είναι να είστε συντονισμένοι στην Black Friday ημέρα!