Όταν η φαντασία αναλώνεται για την κατασκευή αυτοκινήτων, τότε, οι δημιουργίες μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές! Όπως το απίστευτο – και προς το παρόν υπό κατασκευή  – τετράτροχο δημιούργημα του Zac Mihajlovic που ευελπιστεί ότι σε λίγους μήνες θα έχει κατασκευάσει μια Formula1 για ..καθημερινή χρήση!

Το εγχείρημα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό, μιας και κάτω από την πανάλαφρη αρχιτεκτονική του αεροδυναμικού μονοθεσίου ( ναι, στο εσωτερικό του θα χωράει μόλις έναν επιβάτη),  θα δεσπόζει ένας V12 6,3 λίτρων κινητήρας δανειζόμενος από την Ferrari F12berlinetta.

Προς το παρόν γίνονται οι τελευταίες τεχνικές αλλαγές, διορθώσεις στο αμάξωμα, τα ηλεκτρονικά του και τις λοιπές μηχανολογικές λεπτομέρειες. Μόλις, είναι έτοιμο, κάτι που υπολογίζεται προς τα τέλη του έτους, ο πολυμήχανος δημιουργός του, θα ξεκινήσει και τις πρώτες δοκιμές του.

Και αν πάρει έγκριση, απλά, θα το λανσάρει  στην αγορά προς πώληση. Η τιμή του, σύμφωνα με τον τολμηρό κατασκευαστή του, υπολογίζει να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.