ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ µύρια έπονται και όταν στον Ηρακλή αναφέρονται στο «κακό» εννοούν τα χρέη από τις προηγούµενες διοικήσεις που σφίγγουν σαν µέγγενη γύρω από τον λαιµό του Γιάννη Τάκη.

Το νέο «κακό» για την οµάδα της Θεσσαλονίκης έχει να κάνει µε την προσφυγή του Σερζ Ντιε στη ΦΙΦΑ, ο οποίος διεκδικεί το ποσό των 397.000 ευρώ.

Ο ιβοριανός µέσος είχε ήδη καταθέσει προσφυγή στην αρµόδια επιτροπής την Ελλάδα και είχε έρθει σε διακανονισµό µε τον Ηρακλή. Η ασυνέπεια του «Γηραιού» όσον αφορά την τήρηση των όρων του διακανονισµού οδήγησε τον Ντιε στην ΦΙΦΑ από όπου διεκδικεί όλο το ποσό που ανέφερε το συµβόλαιο µε την οµάδα της Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονοµική κατάσταση. Οι παίκτες έχουν πει ότι θα κάνουν υποµονή αναµένοντας τα χρήµατα από τα τηλεοπτικά και την χορηγία του ΟΠΑΠ από τη Λίγκα, όµως ενδέχεται να µην φτάσουν και για τους νυν ποδοσφαιριστές της οµάδας αλλά και για τους διακανονισµούς και τότε το δίληµµα του Γιάννη Τάκη θα είναι πού θα δώσει προτεραιότητα. Στους σηµερινούς παίκτες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και κάνουν υποµονή ή στους παλιούς που έχουν κάνει ήδη µεγάλη υποµονή και πλέον µπορούν να οδηγήσουν την παλιά τους οµάδα σε περιπέτειες;