Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Αυτοκτόνησε ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός Νταν Τζόνσον

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/12/2017 12:55 |
Αυτοκτόνησε ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός Νταν Τζόνσον

Τέλος στη ζωή του έβαλε το βράδυ της Τετάρτης ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός από το Κεντάκι, Νταν Τζόνσον, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίησης μίας έφηβης στο υπόγειο του σπιτιού του.

Ο 57χρονος πολιτικός ο οποίος είχε εκλεγεί το 2016 στο νομοθετικό σώμα της πολιτείας του Κεντάκι, σύμφωνα με τον τοπικό Σερίφη, οδήγησε το αυτοκίνητό του σε ένα απομονωμένο σημείο μιας γέφυρας του Mount Washington και αυτοπυροβολήθηκε.

Δύο ημέρες πριν την αυτοκτονία, το Κέντρο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας του Κεντάκι έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία μίας γυναίκας που κατηγορούσε τον Τζόνσον για σεξουαλική επίθεση το 2013. Καταγγελία την οποία χαρακτήρισε ψευδή.

Μάλιστα την Τρίτη, ο Τζόνσον παραχώρησε συνέντευξη τύπου έξω από εκκλησία της περιοχής, υποστηρίζοντας πως οι καταγγελίες σε βάρος του ήταν «απολύτως ψευδείς» και μέρος ενός «πανεθνικού σχεδίου με στόχο να πλήξει το ρεπουμπλικανικό κόμμα».

Πάντως, λίγες ώρες πριν βάλει τέρμα στη ζωή του, φέρεται πως ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μήνυμα με το οποίο ζητούσε από φίλους του να προσέχουν τη σύζυγό του.

2
???? ????????? ???????????????? ?????????
15/12/2017 00:14
Δηλαδής το αποκλείετε να του έκλεψαν το αγαπημένο του άλμπουμ με τους θηριώδεις σοβιετικούς αρσιβαρίστες της δεκαετίας του '70 και να το πήρε βαρέως; Δεν τυγχάνουν ούλες οι ακροδεξιές υπάρξεις ανθεκτικές εις τοιαύτα τραύματα όπως μέχρι στιγμής τυγχάνει η Αντωνία Σαμαρά. Κύριε Ελεγκτά των σχολίων, με πιάνεις τί εννοάω;
Άδικο έχω;
14/12/2017 23:45
Αυτόνανε το ρατσισμό ειλικρινά δεν τον πολυκαταλαβαίνω. Τί θα πει τυγχάνει "βαψομαλλιάς";;; Δηλαδής και τί πειράζει που ήντουνε βαψομαλλιάς; Οι βαψομαλλιάδες δεν έχουσι δικαίωμα εις τον έρωτα; Τί σόγι διακρίσεις είναι αυτές;