Λογισμικό σφάλμα εξαντλεί τη μπαταρία του iPhone 4S

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2011 11:47 |
Λογισμικό σφάλμα εξαντλεί τη μπαταρία του iPhone 4S

Τη μπαταρία του κινητού τους να εξαντλείται σε χρόνο ρεκόρ, ενώ η συσκευή βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, παρατήρησαν αρκετοί από τους χρήστες του νέου iPhone 4S. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Guardian», κάποια και όχι όλα τα κινητά της σειράς 4S, εξαντλούν την μπαταρία τους μέσα σε μερικές ώρες, χωρίς ο χρήστης να έχει μιλήσει στο τηλέφωνο, να έχει μπει για πλοήγηση στο Internet και χωρίς να έχει παίξει κάποιο παιχνίδι.

 

Μερικοί έμπειροι χρήστες εκτιμούν ότι το πρόβλημα προέρχεται από την υπηρεσία εντοπισμού γεωγραφικής θέσης που ρυθμίζει παράλληλα αυτομάτως και την ώρα και προτείνουν στους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μέχρι νεοτέρας, να απενεργοποιούν τη διαδικασία αυτή.

3
Aυτη η απάντηση έχει γράφτει και σταλθει με ένα iPhone 4S
31/10/2011 14:58
Εσείς που μιλάτε για πατάτες και ότι δήθεν η Apple είναι τελευταία όλων των άλλων, είχατε ποτέ iPhone? To 4S είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο τηλέφωνο που έχω αγοράσει καθώς έχει τα πάντα και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ακόμη και απο στατιστικής άποψης, το να υπάρχουν μερικά με προβλήματα όταν έχουν κατασκευαστεί εκατομμύρια, δεν σημαίνει ότι όλα έχουν πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς εάν πας στην Αpple με την απόδειξη αγοράς και όντως το κινητό έχει πρόβλημα, σου δίνουν καινούριο επι τόπου. Τουλάχιστον αυτη η πρακτικη ισχυει εδώ στην Αγγλία για τα κινητά που καλύπτονται απο τη 12μηνη εγγύηση.
Κώστας π.
30/10/2011 13:15
Όποιος αγοράζει πατάτες επηρεασμένος από διαφημίσεις...καλά να πάθει.Άσε που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν να χειρίζονται τέτοια τηλέφωνα.Τα παίρνουν μόνο για επίδειξη. --Κοιτάξτε τι έχω????__
Η Apple τελευταία όλων!!!
30/10/2011 12:13
Οπως πάντα, η Apple είναι τελευταία όλων... Μόνo μόστρα και design και από ουσία μηδέν...