Το δικό του παιδί – θαύμα θα επιστρατεύσει απόψε (21.00, Novasports 2) ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να περιορίσει τον εκπληκτικό Λούκα Ντόντσιτς που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα έχει μια από τις πιο δύσκολες αποστολές της καριέρας του, αλλά όπως λέει: «Κάνω ότι μου ζητάει η ομάδα μου, απλά άλλες φορές το πετυχαίνεις, άλλες όχι. Είναι δύσκολο να μαρκάρεις ποιοτικούς παίκτες που είναι γρήγοροι και με καλή τεχνική κατάρτιση και γι’ αυτό προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βρω τις αδυναμίες τους. Αλλά τι να πεις για τον Ντόντσιτς, μιλάμε για ένα παιδί – θαύμα που κάνει εξωπραγματικά πράγματα» τόνισε ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού που θα πρέπει να κάνει παπάδες για να «κλειδώσει» τον Ντόντσιτς.

Ολυμπιακός – Ρεάλ σε ένα κλασικό ντέρμπι στο ΣΕΦ, με πολλούς απόντες και για τις δύο ομάδες που έχουν χτυπηθεί από τους τραυματισμούς, με τον Αγραβάνη (σίγουρα) και τον Παπαπέτρου (εξαιρετικά αμφίβολος) να είναι οι τελευταίοι άτυχοι των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι θα έχουν και πάλι τον ηγέτη τους (Σπανούλης).

«Πώς είναι ο Ολυμπιακός φαβορί όταν πέρυσι έχασε στο ίδιο ματς;» αναρωτήθηκε ο κόουτς Σφαιρόπουλος που προειδοποίησε ότι ακόμα και πληγωμένη και με μόλις μία νίκη στα τελευταία ματς, η Ρεάλ παραμένει τεράστια ομάδα.