Οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο του Μάριν Λέοβατς παραμένουν και προκαλούν πονοκέφαλο στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο διεθνής μπακ του Δικεφάλου προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς στη χθεσινή προπόνηση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η αρχική αισιοδοξία έδωσε τη θέση της στον προβληματισμό και πλέον ο Λουτσέσκου εξετάζει τις εναλλακτικές  για το αριστερό άκρο της άμυνας. Η μία λύση ακούει στο όνομα Δεληγιαννίδης και η άλλη στο Βιεϊρίνια, χωρίς όμως ο Λουτσέσκου να έχει αποφασίσει.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα περιμένει πάντως και τη σημερινή προπόνηση, αλλά με βάση την εικόνα που είχε χθες ο διεθνής μπακ θεωρείται απίθανο να προλάβει το ματς.

Αντίθετα, ο Μαουρίτσιο θα είναι όπως όλα δείχνουν στη διάθεση του Λουτσέσκου και αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση για τα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ.

n Περίπου είκοσι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στη χθεσινή προπόνηση του Δικέφαλου και ζήτησαν από παίκτες και Λουτσέσκου μεγαλύτερη προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.