Το χθεσινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο ματς του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο του Ολυμπιακού, που βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, ακριβώς έναν χρόνο μετά τη θητεία του στη Λέγκια Βαρσοβίας (όπου πάλι την είχε βάλει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά η ομάδα κατέρρευσε).

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Νικοπολίδη να κοουτσάρει την ομάδα στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για τον πάγκο είναι του Γκουστάβο Πογιέτ.

«Δεν σκέφτομαι το δικό μου μέλλον αλλά της ομάδας μου, γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι που ήμασταν μπροστά με 2-0. Δυστυχώς μας επηρέασε πάρα πολύ το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, που αντίστοιχα έδωσε μεγάλο αέρα στους αντιπάλους μας» είπε αμέσως μετά το παιχνίδι ο κοσοβάρος τεχνικός των Πειραιωτών, οι οποίοι πάντως θα πάνε με άλλον τεχνικό (υπηρεσιακό το πιθανότερο, ίσως τον Αντώνη Νικοπολίδη) στο Τορίνο την Τρίτη για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους.

n Δεκάλεπτη διακοπή είχαμε στο ντέρμπι λόγω της αφόρητης ατμόσφαιρας που έκανε τους παίκτες να δακρύσουν από τη ρίψη δακρυγόνων της αστυνομίας έξω από το γήπεδο, προσπαθώντας να αποτρέψει φίλους της ΑΕΚ που ήθελαν να μπουν στις εξέδρες χωρίς εισιτήριο.

n Ο Χριστοδουλόπουλος αποκάλυψε ότι «αν θέλει η ΑΕΚ τελειώνει σε 10» την ανανέωση του συμβολαίου μου» και το μήνυμα που του έστειλε ο Καραγκούνης λέγοντάς του ότι: «Μπορείτε να γυρίσετε το παιχνίδι».