Πριν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος που προκάλεσε η διαρροή της πρότασης της Ρεάλ Μαδρίτης στη Μονακό για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ένα νέο σίριαλ κάνει πρεμιέρα.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής είναι ο κορυφαίος παίκτης της Λίβερπουλ, Φιλίπε Κουτίνιο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ενημέρωσε τον προπονητή του στη Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Ο Γερμανός απέρριψε αμέσως ένα τέτοιο ενδεχόμενο και του απάντησε πως δεν είναι προς πώληση. Στο ποδόσφαιρο όμως όλοι οι παίκτες έχουν μία τιμή. Και όπως φαίνεται αυτή είναι που διαπραγματεύονται οι δύο πλευρές, παρά τις αντιρρήσεις του Κλοπ. Η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Κουτίνιο για λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ, αλλά η Μπάρτσα αντιπροτείνει 70 εκατ. συν 10 εκατ. μπόνους.

Ο ποδοσφαιριστής είναι στενός φίλος του Νεϊμάρ από τα παιδικά τους χρόνια, ήταν συμπαίκτες σχεδόν σε όλες τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και τώρα θεωρούνται οι μεγάλες ελπίδες της Σελεσάο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Το πιο σημαντικό, ο Κουτίνιο φέρεται να αποτελεί το κλειδί για την παραμονή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ή τη μεταγραφή του στην Παρί.

Ο Νεϊμάρ έχει θέσει ως προϋπόθεση για να αγωνιστεί σε μία από τις ομάδες, την παρουσία του Κουτίνιο στο πλευρό του. Στην περίπτωση που ναυαγήσει η προσπάθεια της Μπάρτσα για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, τότε θα στραφεί στον Ντιμπάλα που αποτελεί προσωπική επιλογή του Λιονέλ Μέσι.