Η πρώτη παρουσία Ελληνα στο All Star Game ήταν από κάθε άποψη εκκωφαντική. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σάρωσε, μολονότι βρίσκεται μόλις στην 4η σεζόν του στο ΝΒΑ και μάλιστα με την ομάδα των Μπακς που τώρα δημιουργείται, στις ψηφοφορίες του κοινού, των παικτών αλλά και των εκπροσώπων των ΜΜΕ, έτσι σαρωτικός ήταν και στο παρκέ του Smoothie King Center.

Την ώρα της εντυπωσιακής παρουσίασης ο 22χρονος έμοιαζε αμήχανος, όμως στο ματς ήταν επιθετικός και αποφασισμένος να λάμψει. Αλλωστε από τα μικράτα του ο Αντετοκούνμπο, όπως κατ’ επανάληψη έλεγε τις ημέρες του All Star Weekend έχει μάθει να πολεμάει. Τίποτα δεν του χαρίστηκε. «Εχω πάντα την εικόνα του πατέρα μου και της μητέρας να μοχθούν καθημερινά για να μας προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό. Δεν την ξεχνώ και αποτελεί οδηγό μου σε οτιδήποτε κάνω» είπε σε κάθε συνέντευξη που έδωσε.

Ετσι, ενώ οι υπόλοιποι αστέρες του ΝΒΑ αντιμετώπισαν χαλαρά τη γιορτή –τείνει να γίνει αποκρουστική για το κοινό το οποίο παρεμπιπτόντως δεν γέμισε το γήπεδο -, ο Αντετοκούνμπο έκλεψε μπάλες γιατί πίεσε τους αντιπάλους του, μοίρασε τάπες και σε 22 λεπτά είχε την πιο μεστή εμφάνιση από όλους με 30 π. (14/17 σ., 2/2 β.), 6 ριμπ., 1 ασ. 3, κλ., 1 κόψ.