Ισόπαλο 1-1 τέλειωσε το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι γηπεδούχοι μπορούν βέβαια να είναι ικανοποιημένοι, καθώς παρέμεινε η διαφορά των πέντε βαθμών από τη Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε στη διάθεση του τον Ντιέγκο Κoστα και τον Σεσκ Φάμπρεγας. Στο 41′ η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τον Ρεμί ενώ η Σίτι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Σίλβα.

Μετά από πέντε μήνες, ο Ντάνιελ Στάριτζ επέστρεψε στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ και μάλιστα με γκολ. Ο Στάριτζ ταλαιπωρήθηκε από συνεχόμενους τραυματισμούς και είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Αύγουστο. Η Λίβερπουλ λοιπόν, νίκησε στο Ανφιλντ 2-0 τη Γουέστ Χαμ και ο Στάριτζ πέρασε στο ματς στο 68′ (στη θέση του Μάρκοβιτς) και σημείωσε στο 80′ το δεύτερο γκολ. Το σκορ για τη Λίβερπουλ είχε ανοίξει ο Στέρλινγκ (51΄).

Εύκολη νίκη πέτυχε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ (3-1), «καθαρίζοντας» μάλιστα το παιχνίδι από το α’ μέρος. Στο 27′ ο Φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ, πέντε λεπτά αργότερα ο Φαλκάο σημείωσε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο 40′ με αυτογκόλ του Μόργκαν. Η Λέστερ μείωσε με γκολ του Βασιλέφσκι (80′).

Αλλα αποτελέσματα στην 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ: Χαλ-Νιούκαστλ 0-3, Κρίσταλ Πάλας-Εβερτον 0-1, Στόουκ-ΚΠΡ 3-1, Σάντερλαντ-Μπέρνλι 2-0, Γουεστ Μπρομ-Τότεναμ 0-3. ;o