Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στο Λονδίνο την Αρσεναλ 2-1 στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ ήταν κυρίαρχη σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, έχασε αρκετές ευκαιρίες ενώ και ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, Ντε Χέα, είχε σπουδαίες επεμβάσεις.

Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της Γιουνάιτεντ, ο Ρούνι σούταρε, η μπάλα χτύπησε στον Γκιμπς και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 (57′). Ο Ρούνι σκόραρε στο 85′ για το 2-0 και τελικά, η Αρσεναλ κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με γκολ του Ζιρού.

Η Τσέλσι «καθάρισε» από νωρίς το παιχνίδι με τη Γουεστ Μπρομ (2-0). Ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ στο 11′ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Ηταν το ενδέκατο γκολ του Ντιέγκο Κόστα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το 2-0 σημείωσε ο Αζαρ στο 25′, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, η Γοέστ Μπρομ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη ο Γιάκιπ.

Στη συνέχεια και έως το τέλος η Τσέλσι πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ. Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο Ετιχαντ με ανατροπή τη Σουόνσι (2-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπονί στο 9′, η Σίτι ισοφάρισε με τον Γιόβετιτς στο 19′ και πήρε τη νίκη με γκολ του Γιάγια Τουρέ στο 62′.

Αλλα αποτελέσματα: Έβερτον – Γουέστ Χαμ 2-1,Λέστερ – Σάντερλαντ 0-0,Νιούκαστλ – ΚΠΡ 1-0,Στόουκ – Μπέρνλι 1-2.