Νέο πλήγμα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που έχασε – μετά τον Παπαπέτρου – και τον Τρεμέλ Ντάρντεν ο οποίος επίσης θα απουσιάσει από τον νοκ-άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Με το ρυθμό που τραυματίζονται οι παίκτες τους, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν να παραταχτούν με σύνθεση ανάγκης σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι που ουσιαστικά θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς καθώς ήδη έμειναν με τον Λοτζέσκι μοναχα στη θέση «3».

Ο αμερικανός φόργουορντ χτύπησε στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Βενέτσια στην Ιταλία (πύρρεια νίκη για την ελληνική ομάδα με 93-60) και το πρωί της Τετάρτης (17/9) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα καθώς έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 4ου μετακαρπίου και κάταγμα 1ης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι. Στον παίκτη τοποθετήθηκε γύψος και απόψε (Τετάρτη) το βράδυ θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Η επιστροφή του Τρεμέλ Ντάρντεν σε αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει ύστερα από ένα μήνα.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε υποστεί κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι και βγήκε νοκ άουτ μέχρι το Γενάρη.