Σε ένα χορταστικό ματς από φάσεις και γκολ, η Βέροια νίκησε στην έδρα της 3-2 την Ξάνθη, για την πρεμιέρα του Σούπερ Λίγκας. Οι Βεργώνης (41΄), Μπεν (49΄), Ντουμίτρου (83΄) τα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, οι Ομπόντο (77΄) και Λουσέρο με πέναλτι (80΄) σκόραραν για τους φιλοξενούμενους.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό στο α’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και να μοιράζονται τις εντυπώσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν. Σκόρερ ο Βεργώνης στο 41′ με συρτό σουτ στην αριστερή γωνία. Και με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (49′) διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μπεν να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Καλτσά.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Ξάνθη ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 77′ ο νεοεισελθών Ομπόντο με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1 και στο 80′ ο Λουσέρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ράνος και έκανε το 2-2. Όμως οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ… Στο 83′ ο Μπεν σέντραρε και ο Ντουμίτρου με σκαστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Αραγονιές, Βέρτζος, Καλί, Αμαραντίδης (86′ Καταλά), Βεργώνης, Βάσκες, Παυλίδης (71′ Χασελμπάινκ), Μπεν, Καλτσάς, Κάμπορα (65′ Ντουμίτρου).

ΞΑΝΘΗ (Σάκης Τσιώλης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46′ Παπαστεριανός), Φλίσκας (55′ Ράνος), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης, Ολιβέιρα (69′ Ομπόντο).