Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι μπήκε με δυναμικό τρόπο για την απόκτηση του 28χρονου σενεγαλέζου αμυντικού χαφ Παπακουλί Ντιόπ και σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ κατέθεσε πρόταση 2 εκατ. ευρώ στη Λεβάντε.

Τοπικός ραδιοσταθμός της Βαλένθια μετέδωσε την Δευτέρα ότι η πρόταση του Ολυμπιακού στη Λεβάντε για τη μεταγραφή του Ντιόπ ανέρχεται στο ποσόν των 2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισπανικός σύλλογος ζήτησε 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, ένα εκατ. ευρώ χωρίζει τις δύο πλευρές για να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα ο αφρικανός χαφ. Πάντως όπως έγινε γνωστό, οι διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Λεβάντε βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πιθανόν να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό.

Ο Μίτσελ έχει ζητήσει τον Ντιόπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Σενεγαλέζος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στη Λεβάντε.

O Mαρκάνο

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός προχωράει το θέμα της παραμονής του Ιβάν Μαρκάνο. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπει στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Ρούμπιν Καζάν με στόχο να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ισπανού στόπερ.

Ο 18χρονος κοσταρικανός μεσοεπιθετικός Μπέρνι Μπουρκ θα δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Χοακίμ Μπατίκα και τον πρόεδρο της Σάντος Ντε Χουάπιλες, Φρανθίσκο Αλβαρες αναφέρεται στην ιστοσελίδα «everardoherrera.com». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «το στιλ παιχνιδιού του Μπουρκ μοιάζει με αυτό του Κάμπελ. Αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες».

Η αξία του παίκτη κυμαίνεται από 60.000 έως 100.000 ευρώ.