Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος τόνισε ότι οι Πράσινοι πρέπει να πάνε την υπόθεση βήμα-βήμα. Ο Παναθηναϊκός, υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ την Δευτέρα (21/4) στις 21:45.

«Φυσικά και πιστεύουμε ότι μπορούμε να «σώσουμε» την κατάσταση. Ναι, θα είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά όχι και ακατόρθωτο. Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να επιστρέψουμε στη Μόσχα», είπε ο Ελληνας άσος αρχικά σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα της Ρωσίας.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που θα κάνουμε, είναι να πάμε την υπόθεση βήμα, βήμα. Να διαμορφώσουμε το παιχνίδι μας κατά τρόπο που να μας επιτρέψει την ανατροπή. Μετά τα δυο πρώτα ματς, έχουμε αναλύσει τα πάντα, ο καθένας από τους παίκτες μας ξέρει τι λάθη έκανε και πώς θα τα διορθώσει, ώστε να βελτιωθεί συνολικά η ομάδα. Εντός έδρας παίζουμε καλύτερα και όλα μπορούν να συμβούν».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος της ομάδας μας, θα είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και αυτό πάντα είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς».

Για την άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο παιχνίδι, τόνισε: «στο δεύτερο ματς, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κάτι που συνέβη στην πρεμιέρα, οπότε είχαμε μια πραγματική ευκαιρία να φτάσουμε στη νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι, η ΤΣΣΚΑ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς».