Η θέση μας είναι στη θύρα 13 και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω και να προμηθευτούμε εισιτήρια από τα μαγαζιά, με τα οποία η σχέση είναι πελατειακή: δηλαδή την ΠΑΛΕΦΙΠ και τη νεοσύστατη «Θύρα 13- 1966». Έχουμε εγγεγραμμένα μέλη περίπου 10.000 άτομα και είμαστε κατά της βίας. Οι επικεφαλής των συνδέσμων που ήταν πέρυσι έχουν αλλάξει γιατί δεν μας άρεσε αυτή η κατάσταση που υπήρχε.

Έλληνες είμαστε όλοι, είναι δυνατόν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας, επειδή ο ένας είναι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ; Από το 2003 δίναμε όλα τα στοιχεία μας στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ενώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κάθε συνδέσμου έδιναν και το ποινικό τους μητρώο και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και τώρα, για να ξέρει ποιοι είμαστε. Από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να περιφρουρήσουμε τα μέλη μας και δεν θέλουμε χάρες ούτε πιο φτηνά εισιτήρια. Εμείς δεν ζούμε, ούτε πληρωνόμαστε από τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλουμε είναι ένα ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο για να συζητήσουμε και να μας πει πώς βλέπει τα πράγματα και τι είναι αυτό που θέλει. Ο στόχος μας πιστεύω ότι είναι κοινός: να δούμε τον Παναθηναϊκό ισχυρό, όπως τον ονειρευόμαστε. Βρεθήκαμε οι περισσότεροι στην υποδοχή του Γιασικεβίτσιους, είδατε να ανοίξει μύτη; Είμαστε νέοι, βράζει το αίμα μας και για αυτό ασκούμε κριτική. Και ξέρετε κάτι: δεν είναι ούτε μια, ούτε δύο χρονιές που η ομάδα δεν πάει καλά, αλλά συνολικά τα 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει μόλις ένα νταμπλ. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι ο Βαρδινογιάννης, τον οποίο στηρίζουμε στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού συλλόγου, να έχει τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του, ανθρώπους που αγαπάνε και πονάνε τον ΠΑΟ. Όχι ανθρώπους που σκέφτονται μόνο τα χρήματα!

Τέλος, δεν είχαμε καμία συμμετοχή στο επεισόδιο με τον Μόρις. Καταδικάζουμε το συμβάν. Εμείς την ίδια ώρα βρισκόμασταν στου Γκύζη, όπου είχαμε μαζευτεί και βλέπαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα να πούμε στους ποδοσφαιριστές «παίξτε μπάλα ρε παιδιά», «μην τους δίνετε δικαιώματα να μας κοροϊδεύουν» και άλλο να τους απειλήσει κάποιος. Η κριτική μας δεν ξεφεύγει από τα όρια.