ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητα νεοφιλελεύθερος ο Κ. Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/10/2017 17:30 |
ΣΥΡΙΖΑ: Αμετανόητα νεοφιλελεύθερος ο Κ. Μητσοτάκης

 «Ευτυχώς, για την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα, η απειλή ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα της ΝΔ στην Παιδεία θα παραμείνει άλλο ένα όνειρο θερινής νυκτός του κ. Μητσοτάκη». αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του 2ου προσυνεδρίου της ΝΔ για την Παιδεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοινωση του προσθέτει ότι: «η παράδοση σε ιδιωτικά συμφέροντα των σχολείων και των πανεπιστημίων, η εμπορευματοποίηση του δημόσιου αγαθού της Παιδείας, θα μείνουν στις σελίδες του προγράμματός του».

Αναφορικά με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ περί πάταξης της ανομίας, η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι «οι πρόσφατες υποθέσεις και τα σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στα οποία εμπλέκονται στελέχη του κόμματός του, μιλάνε από μόνα τους» και καταλήγοντας αναφέρει: «Οι αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για στήριξη και αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης αποτελούν την καλύτερη απάντηση στον αμετανόητα νεοφιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη».

1
κιτσος
23/10/2017 11:11
ειναι γνωστο οτι η λεξη ε λ ε υ θ ε ρ ι α τρομαζει τελικα την αριστερη παραφροσυνη, οπως και η λεξη ν ε ο. οποτε ειναι λογικο κατα αυτη την λογικη να επιδιωκεται ακριβως το αντιθετο αυτων των εννοιων.. ετσι καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ορθο ειναι το π α λ α ι ο ε χ θ ρ ο ε λ ε υ θ ε ρ ι κ ο συστημα της "προοδευτικης" προς τα πισω αριστερας.