Στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή ο Μίκης Θεοδωράκης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2017 22:24 |
Στο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή ο Μίκης Θεοδωράκης
Ο κ. Κουτσούμπας προσέφερε στον Μ. Θεοδωράκη τριαντάφυλλο και στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένη συναυλία με τραγούδια του υπό τον τίτλο «Οταν σφίγγουν το χέρι» (φωτογραφία από 902.gr).

Σε κλίμα συγκίνησης και κάτω από τα χειροκροτήματα χιλιάδων κόσμου που βρισκόταν στο χώρο των εκδηλώσεων, έφτασε στο 43ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Προς τιμήν του κ. Θεοδωράκη, στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένη συναυλία με τραγούδια του υπό τον τίτλο «Οταν σφίγγουν το χέρι».

Ο κ. Κουτσούμπας προσέφερε στον Μ. Θεοδωράκη τριαντάφυλλο, ενώ ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος του δώρισε τις τέσσερις μπροσούρες της ΚΝΕ υπό τον τίτλο «Αλήθειες και ψέματα για τον σοσιαλισμό».

Ο Μίκης Θεοδωράκης προσέφερε στον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ το βιβλίο του «Διάλογοι».

2
Σπυρος
22/09/2017 03:31
Κι εμείς Μικη που σε περιθάλψαμε όταν σε κυνηγούσαν οι Κνίτες (τα συνθήματα εναντίον σου υπάρχουν ακόμη στους τοίχους ) όταν τους μπροστάριαζες στις συναυλίες σου (που τις σαμποτάριζαν) τι θα πρέπει να αισθανόμαστε τώρα; Κάποιος αρμενίζει στραβά. Εμείς η εσυ; Λες σύντροφε να δικαιώθηκε η ΚΝΕ;
Γκαγκάριν
22/09/2017 00:46
Σπουδαίος ο Θοδωράκης, σαν την ιστορία αυτού του τόπου. Και το ΚΚΕ σπουδαίο, σαν το απολιθωμένο δάσος στη Λέσβο (όχι στη Μυτιλήνη, Τσίπραα!)