Οι 40άρηδες – 50άρηδες μεγάλωσαν μ’ αυτή την ταινία. Ηταν το απόλυτο… αντρικό έργο κι όχι μόνο ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ονειρεύτηκαν να γίνουν πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας βλέποντας τον Τομ Κρουζ στο πηδάλιο των αεροσκαφών.

Ο λόγος για το Top Gun και τον Πιτ Μάβερικ που επιστρέφουν μετά από 31 χρόνια! Ο ηθοποιός Τομ Κρουζ γνωστοποίησε στο κοινό ότι ξεκινήσανε τα γυρίσματα για την νέα πολυαναμενόμενη ταινία Top Gun.

Ο σταρ του Χόλυγουντ έκανε την αποκάλυψη μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter. Στην ανάρτηση του επισυνάπτει μια φωτογραφία του Pete – Maverick -Mitchell, ο οποίος φοράει τη στολή του και κρατάει το πασίγνωστο κράνος του HGU-33.

Οι λάτρεις της αεροπορίας αμέσως παρατήρησαν ότι στο φόντο της φωτογραφίας το μαχητικό που αχνοφαίνεται δεν είναι το F-35 που όλοι περίμεναν ότι θα “πρωταγωνιστεί” στην ταινία αλλά ένα F/A-18F Super Hornet.

Πέρασαν 31 χρόνια από τότε που βγήκε η πρώτη ταινία, Τοp Gun που έσπασε ταμεία με την καταμέτρηση στο box office να δείχνει πάνω από 350 δισεκατομμύρια.

Στη νέα ταινία που αναμένεται να βγει τον επόμενο Ιούλιο στους κινηματογράφους, οΜάβερικ έμπειρος πιλότος πλέον, εκπαιδεύει τους νέους πιλότους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το σενάριο της ταινίας αφορά στους πιλότους μαχητικών που βρίσκονται αντιμέτωποι με την άνοδο της τεχνολογίας.Οι σινεφίλ και δη οι λάτρεις του πρώτου Top Gun, έχουν ήδη ανασύρειμια από τις πλέον αγαπημένες σκηνές της ταινίας του 1986 που δεν είναι άλλη από την την τελευταία θρυλική αερομαχία!