Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους πέντε κατηγορούμενοιστο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα, αλλά και σε χώρες τιςΕΕ.

Μεταξύ αυτών γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλία, πρώηνποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικής ομάδας, καθώς και ένας από τους πιοπλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας, ο οποίος σύμφωνα μεπληροφορίες διαθέτει μεγάλη Εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησηςΦυσικού αερίου και πετρελαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας επιχειρηματίας εμφανίστηκεμετανιωμένος υποστηρίζοντας ενώπιον του ανακριτή ότι ήταν λάθος τουπου δέχθηκε να αποθηκεύσει 20 κιλά κοκαίνης στο σπίτι και στιςεγκαταστάσεις της επιχείρησής του .

Από την πλευρά του ο 54χρονος Αλβανός και φερόμενος ως αρχηγός τουκυκλώματος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του. Κατά την απολογία τουυποστήριξε μεταξύ άλλων πως είναι ιδιοκτήτης και πρόεδρος εταιρείαςγκαζιού στην Αλβανία, επιτυχημένος επιχειρηματίας και ως εκ τούτου δενείχε καμία οικονομική ανάγκη να διακινήσει ναρκωτικά.

Ισχυρίστηκε δεπως ο Ελληνας επιχειρηματίας είχε μεσολαβήσει έναντι αμοιβής για νατον φέρει σε επαφή με ελληνική εταιρεία γκαζιού και πως για αυτόήρθε στην Ελλαδα με τους δυο συνεργάτες του.