Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα ξημερώματα, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 πμ, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι. Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

Στην εκδοχή της αυτοκτονίας καταλήγουν με βάση τα πρώτα στοιχεία οι αστυνομικοί και για τους δύο άνδρες που εντοπίστηκαν απανθρακωμένοι μέσα σε αυτοκίνητα στον Σκαραμαγκά και το Καβούρι Αττικής.

Το πρώτο εντοπίστηκε στις 02.30 στη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στη λεωφόρο Σχιστού, στον Σκαραμαγκά, πριν από τα φανάρια του Ασπροπύργου.

Στο όχημα, που ανήκε σε αδελφό αστυνομικού, ο οποίος κατά πληροφορίες κλήθηκε εν αγνοία του να επιληφθεί του περιστατικού και αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο του αδελφού του, βρέθηκε πλαστικό δοχείο με υπολείμματα εύφλεκτου υγρού.

Στο Καβούρι

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 05.17, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φλεγόμενο αυτοκίνητο στην παραλία του Καβουριού, στη Βουλιαγμένη.

Επί τόπου μετέβησαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που κατά την κατάσβεση εντόπισαν νεκρό άτομο. Οπως προέκυψε, το αυτοκίνητο ανήκε σε 52χρονο κρεοπώλη.

Για την ώρα, επισήμως δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ταυτότητα των νεκρών.Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου των δύο ανδρών θα ρίξουν οι ιατροδικαστές.

Και τις δύο υποθέσεις ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.