Μαφιόζικη ένοπλη επίθεση με τέσσερις τραυματίες, εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη.

Δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ εναντίον τεσσάρων ανδρών ηλικίας 19 έως 35 ετών, οι οποίοι την ώρα εκείνη βρίσκονταν έξω από το γυμναστήριο.

.

Μετά την ένοπλη επίθεση που έγινε στις 7.20 το απόγευμα, οι δράστες εξαφανίσθηκαν και γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Αιμόφυρτοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Τρεις από τους τραυματίες φέρουν τραύματα στα πόδια και ο τέταρτος που είναι σοβαρότερα τραυματισμένος στην κοιλιά.

Κάποιοι από τους τραυματίες είναι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές, για παράνομες υποθέσεις. Ως προς τα κίνητρα της ένοπλης επίθεσης οι Αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το γεγονός δε ότι τρία από τα θύματα έχουν χτυπηθεί στα πόδια κάνει τους αρμόδιους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι οι ένοπλοι σκόπευαν να στείλουν προειδοποιητικό μήνυμα