Στα διαφημιστικά τρικ που έχει χρησιμοποιήσει ως εκδότης ο Αδωνις Γεωργιάδης συγκαταλέγονται και οι συχνές αναφορές στο ότι τα βιβλία που πουλάνε από την τηλεόραση είναι «σχεδόν απαγορευμένα». Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σε πρώτη ζήτηση και αυτό για τους εξής λόγους: είτε είναι εξαιρετικά αυθαίρετα (όπως, π.χ., η δική του μελέτη «Ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα: ο μύθος καταρρέει», όπου υπερασπίζεται την τρισχιλιετή ελληνική αντρίλα), είτε είναι εξαιρετικά πρόχειρα (όπως, π.χ., πολλές μεταφράσεις αρχαίων κειμένων των εκδόσεών του), είτε είναι προπαγανδιστικά ολοκληρωτισμών (όπως, π.χ., το υπέρ Χίτλερ βιβλίο του Κώστα Πλεύρη). Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το βιβλιοπωλείο του, στις παρυφές των Εξαρχείων, έχει γίνει πολλές φορές παρανάλωμα από εμπρησμούς με μολότοφ.

Μεγάλη δημοσιότητα του απέφερε το ειδύλλιο με τη σταρ της λαϊκής τηλεόρασης (και μουσουργό εθνοπρεπών συνθέσεων) Ευγενία Μανωλίδου. Προτού παντρευτούν και αποκτήσουν τον γιο τους, τον Θανάση-Περσέα, ήταν συχνά αντικείμενο των κουτσομπολίστικων εκπομπών της μεσημεριανής ζώνης της ιδιωτικής τηλεόρασης. Σε μία από αυτές η Ευγενία Μανωλίδου αποκάλεσε τον αγαπημένο της «Μπουμπούκο», ονομασία που έκτοτε τον συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η επανεισδοχή του στη Νέα Δημοκρατία (στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος της φοιτητικής της παράταξης ΔΑΠ) και, ενδεχομένως, η συνάντησή του με παλαιά μέλη της Πολιτικής Ανοιξης (όπου επίσης είχε ενταχθεί) τον θέτουν μπροστά σε ένα δίλημμα: άραγε στο μέλλον θα πορευθεί ως θεσμικός παράγων ή, απλώς, θα μεταφέρει το εθνοπατριωτικό σόου σε νέο περιβάλλον, με άλλους ομοϊδεάτες της λαϊκής Δεξιάς, στελέχη που επίσης κοινωνούν την ίδια αισθητική – ας πούμε, τον Φαήλο Κρανιδιώτη ή τον Γιώργο Μουρούτη;