Πιστοί στην αρχαιότερη ανδρική συνήθεια

Οι επιστήμονες εξηγούν τους λόγους για τους οποίους εκατομμύρια άνδρες προτιμούν τον πληρωμένο έρωτα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καρολίνα Παπακώστα, Ζωή Λιάκα   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2010 07:00 |
 Πιστοί στην αρχαιότερη ανδρική συνήθεια
«Είναι καλύτερα να πηγαίνεις με μια πόρνη από το να κάνεις παράλληλες σχέσεις», εκτιμά ο Νίκος Καρδαράς

Οι πελάτες των εκδιδομένων γυναικών, είτε πρόκειται για όσες εργάζονται σε οίκο ανοχής είτε για τα λεγόμενα κολ γκερλ, είναι οι άνδρες της διπλανής πόρτας. Είναι όλων των ηλικιών και από κάθε οικονομική τάξη. Οι λόγοι δε για τους οποίους καταφεύγουν στις υπηρεσίες τους είναι πολλοί και φυσικά διαφέρουν ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον 32χρονο κ. Νίκο Καρδαρά, «οι άνδρες επιλέγουν να έχουν τέτοιες σχέσεις γιατί δεν απαιτούν πολλά πολλά». Ο κ. Καρδαράς δίνει τη δική του εξήγηση για την επιλογή αυτή των ανδρών, οι οποίοι έχουν μια φυσιολογική ζωή και όλες τις προϋποθέσεις για να μην καταφύγουν σε οίκο ανοχής προκειμένου να απολαύσουν το σεξ. «Είναι καλύτερα να πηγαίνεις με μια πόρνη από το να κάνεις παράλληλες σχέσεις. Οι περισσότεροι ύστερα από πολλά χρόνια δεσμού ζουν τον κορεσμό. Επίσης, οι σημερινοί οίκοι ανοχής είναι υπερσύγχρονοι και δομημένοι με τέτοιο τρόπο ώστε η συναλλαγή να μένει “πίσω”. Μετά το βλέπεις και σαν ένα παιχνίδι που το μόνο αντίτιμο που καταβάλλεις είναι το χρηματικό» λέει.

Για την ψυχολόγο κ. Αλεξάνδρα Καππάτου όμως υπάρχουν και κάποιο άλλοι λόγοι, τους οποίους δύσκολα παραδέχεται το λεγόμενο ισχυρό φύλο. «Εξερεύνηση, δοκιμή και απόκτηση εμπειρίας στις μικρότερες ηλικίες. Ανασφάλειες λόγω σεξουαλικών προβλημάτων, αδυναμία σύναψης ή υποστήριξης μιας σταθερής σχέσης και η ψευδαίσθηση ότι έτσι μπορούν να καλύψουν ή έστω να συμπληρώσουν κάποια κενά στον γάμο ή τη σχέση τους στις μεγαλύτερες ηλικίες». Προσθέτει δε ότι δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς πως υπάρχει και μια «ειδική κατηγορία, αυτοί που αντιμετωπίζουν οργανικά προβλήματα ή έχουν κάποιο ζήτημα υγείας το οποίο δυσχεραίνει με τον οποιονδήποτε τρόπο την επαφή τους με τις γυναίκες».

Όλοι οι παραπάνω λόγοι εξηγούν ώς έναν βαθμό γιατί σε μια εποχή ελευθεριότητας στις ερωτικές σχέσεις, όπου η ανεύρεση συντρόφου είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι ήταν στο παρελθόν, συνεχίζει να ανθεί το σεξ επί πληρωμή και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να στηρίζεται πάνω σε αυτό μια ολόκληρη βιομηχανία που σε πάρα πολλές περιπτώσεις εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Δεκαετία- σταθμός
Ο κοινωνιολόγος κ. Χαράλαμπος Στέρτσος επισημαίνει ότι η κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ, το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία και η είσοδος μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των εκδιδομένων γυναικών στην Ελλάδα κατά τη δεκαετία του 1990». Σύμφωνα μάλιστα με την έρευνα του κ. Λάζου για την οργάνωση StopΝow, το τράφικινγκ, το σύγχρονο δηλαδή δουλεμπόριο, αναπτύχθηκε στην Ελλάδα ως κοινωνικο-οικονομικός θεσμός κυρίως τη δεκαετία του 1990- χαρακτηρίζεται ως η χρυσή δεκαετία της πορνείας- και ήταν η εποχή που μετεξελίχθηκε από «πορνεία εκτόνωσης» σε «πορνεία απόλαυσης», απέκτησε δηλαδή νέες, ευέλικτες μορφές, πχ. στα μπαρ, και έγινε εύκολα προσβάσιμη σε όλους.

Ο κ. Στέρτσος συμπληρώνει ότι «η άνθηση των διαφόρων “ειδών” πορνείας, από τον παραδοσιακό οίκο ανοχής στα ακριβοπληρωμένα κολ γκερλ, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σχετίζεται με τη λεγόμενη μαζική και καταναλωτική κουλτούρα της εποχής μας. Το σεξ έχει εμπορευματοποιηθεί πλήρως και φυσικά η πορνεία έχει αποκτήσει κοινωνική διαστρωμάτωση. Όσο ανεβαίνει το κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, αλλάζει και ο χώρος».

20 ΕΚΑΤ. ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
τον χρόνο υπολογίζεται ότι πραγματοποιούν οι Έλληνες σε οίκους ανοχής

«Περιμένεις στην ουρά με φαντάρους και εξηντάρηδες κυρίους...»

ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΣΤΕΦΑΝΟ Τσιτσόπουλο, διευθυντή του περιοδικού «Soul» της Θεσσαλονίκης η προσέγγιση είναι κάπως διαφορετική. «Η ελληνική κοινωνία τη δεκαετία του ΄80- τότε που οι άνθρωποι της δικής μου ηλικίας ανδρώθηκαν- ήταν πολύ συγκεκριμένη. Δηλαδή οι συμμαθήτριές σου στο σχολείο δεν έκαναν σεξ ή αν έκαναν προτιμούσαν μεγαλύτερους. Οπότε αν ήσουν έφηβος 13 ή 14 ετών αισθανόσουν ανυπόφορα, το να πας με μια πόρνη ήταν η μόνη λύση» λέει περιγράφοντας το πώς «γεννιέται» η σχέση του Έλληνα άνδρα, και δη στην επαρχία, με το σεξ.

«Τη δεκαετία του ΄80 οι οίκοι ανοχής ήταν στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της πόλης, στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί ως μαθητής είχες να συναγελαστείς με φαντάρους που περίμεναν στη σειρά μαζί με εξηντάρηδες κυρίους, οι οποίοι ύατερα από χρόνια γάμου προσπαθούσαν να βρουν άλλο καταφύγιο». Η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσόπουλου, όπως τονίζει, δεν έχει καμία διαφορά από αυτήν των υπολοίπων συνομηλίκων του. «Την πρώτη φορά που επισκέπτεσαι οίκο ανοχής δεν πας μόνος σου και φυσικά αυτοί που σε πάνε έχουν εμπειρία. Οπότε αυτό είναι παρηγορητικό. Μετά θες να φύγεις».

Για τον κ. Τσιτσόπουλο η πορνεία είναι το αρχαιότερο επάγγελμα και σίγουρα υπάρχει ζήτηση. «Ωστόσο, πρέπει να παραδεχθούμε ότι η σχέση των σημερινών αγοριών με την πορνεία είναι πια πολύ διαφορετική με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Έχουν περισσότερη πληροφόρηση, άρα και την πολυτέλεια της επιλογής. Όσο για εκείνους που συντηρούν τέτοιου είδους σχέσεις πιστεύω ότι το κάνουν γιατί θέλουν σεξ χωρίς καμία άλλη δέσμευση. Ηδονή για την ηδονή, χωρίς πριν και μετά» σημειώνει.


«Οι άνδρες είναι πολυγαμικοί. Θέλουν... μπουφέ»

Η Κ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ Κανελλοπούλου, πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας, σημειώνει αφοπλιστικά ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνδρες επιλέγουν μια πόρνη είναι απλός: «Είναι πολυγαμικά ζώα και θέλουν μπουφέ». Βέβαια προσθέτει ότι υπάρχουν κι άλλοι. Όπως λέει: «Ένας πελάτης μού είχε πει κάποτε: “Μαζί σου πέρασα πολύ καλά γιατί δεν πλήρωσα το πακέτο φαγητό, κινηματογράφος κ.λπ. για να καταλήξω στο τίποτα”. Επιπλέον υπάρχουν πολλοί μοναχικοί άνθρωποι. Υπάρχουν ακόμη αυτοί που δεν επιθυμούν σεξ, θέλουν απλά να κουβεντιάσουν και να χαλαρώσουν». Στην ερώτηση αν κάποιοι από τους πελάτες επιλέγουν μια εκδιδόμενη γυναίκα επειδή δεν μπορούν να προσεγγίσουν το άλλο φύλο, απαντά ότι «κι εδώ υπάρχει προσέγγιση. Μόνο που είναι πιο τίμια, ξέρεις το δούναι και λαβείν από την αρχή». Για την κ. Κανελλοπούλου οι πελάτες είναι οι άνδρες της διπλανής πόρτας, «από εδώ παρελαύνουν όλες οι κάστες και εξυπηρετούμε κάθε ψυχοσωματικό πρόβλημα».

97
anomumos
02/02/2010 18:26
Γιατί ο άντρας πληρώνει την πόρνη ?
Για να φύγει μετά ....
Vaz
30/01/2010 04:20
Και τι σας ενδιαφέρει εσάς γενικά τι κάνει ο άλλος? Αν πηγαίνει με πόρνες, αν η γυναίκα εξασκεί την πορνεία κλπ. Ζούμε σε ελεύθερη κοινωνία ή όχι? Όσο για το αν οι γυναίκες οδηγούνται καταναγκαστικά στην...πορνεία! Επειδή γνωρίζω προσωπικά αρκετές, απλά γελάω όταν ακούω αυτές τις αφέλεις! Μου θυμίζουν τα παραμύθια για βρυκόλακες και δράκους! Τώρα αν υπάρχουν περιπτώσεις καταναγκασμού, να κατασταλεί ο καταναγκασμός όχι η πορνεία η ίδια. Άλλο φαινόμενο ο καταναγκασμός- που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προς άλλο σκοπό και όχι προς έκδοση- και άλλο η πορνεία! Μη φτάσουμε να καταδικάζουμε το ελεύθερο ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ! ΕΛΕΟΣ!
papas george
28/01/2010 14:40
Ειναι πολυ κακο για τα κοριτσια (τις κορες ολων σας) να ξερουν οτι ειναι ευκολο να βγαζουν 5-15,000 τον μηνα, αντι να πανε σχολειο και να προσπαθουν να κανουν καριερα.
Αν θελετε μια τετοια κοινωνια, θεωρωντας οτι το προβλημα ειναι των αλλων και δεν μας αγγιζει γιατι το παιδι μας ειναι καλο, γελιεστε.
Ακουω απο κομμωτριες για κοριτσακια 14-16 ετων που ψαχνουν να πανε με μεγαλους για να μπορουν να πληρωνουν το κομμωτηριο.
ΑΛΕΞΗΣ Π
28/01/2010 09:54
ρε παιδια μην κοροιδευομαστε, ολες οι εκαστοτε κυβερνησεις θελουν τις ιεροδουλες, και ολες oi Αρχες του τοπου γνωριζουν τις ιεροδουλες που ειναι παρανομες και νομιμες.... αλλα δεν κανουν κατι για να εξαληφθει το φαινομενο της εξαναγκαστικης πορνειας και του trafficking, ΓΙΑΤΙ????? θα χρησιμοποιησω μια φραση ενος αξεχαστου ηθοποιου μας "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" η ελλαδα η χωρα της διαφθορας και της μιζας στεναχωριεμαι που ειμαι ελληνας στεναχωριεμαι που δεν υπηρξαμε ανταξιοι των προγονων μας...
η συλληψη μια παρανομης ιεροδουλης, το περασμα της απο αυτοφορο και μετα η αθωωση της αποτελει χρηματα για το κρατος... και η συνεχεια για αυτην γνωστη παλι στην πιατσα παλι συλληψη παλι λεφτα... φανταστειτε περισσοτερες ιεροδουλες αρα περισσοτερα εσοδα... δεν μιλαω για τα λεφτα κατω απο το τραπεζι για τους νταβαδες αστυνομικους γιατι θα μακρυγορησω και εχω και δουλεια αυτη τη στιγμη που γραφω...
Κωστας
27/01/2010 14:53
@ΑΛΕΞΗΣ Π 27/1/2010 09:28 ΣΩΣΤΟΣ! 27/1/2010 09:53 Φυσικα η ιεροδουλος ειναι ανθρωπος οπως ολοι μας, με αναγκες, φοβους, συναισθηματα, και δυστυχως λογω δουλειας αρκετα ψυχολογικα θεματα. Εχω ενα παρε-δωσε με ιεροδουλο, και σε κουβεντα που ειχαμε της ειπα οτι δεν αξιζει για τα λεφτα να μην ειναι ευτυχισμενη. Νιωθω οτι και η ιδια το σκεφτεται. Οταν την ειδα μετα απο 3 μηνες καποια στιγμη λογω απουσιας μου στο εξωτερικο, η κοπελα με αγκαλιαζε ξανα και ξανα, φαινοταν οτι το ειχε τοσο αναγκη. Την βρηκα στον χωρο δουλειας της (studio) καθως για καποιους λογους δεν γινοταν να την δω εκτος την συγκεκριμενη περιοδο και δεν εκανα τιποτα μαζι της, αν και με ρωτησε. Ειχε να μου μιλησει 2 μηνες, με απεφευγε, γιατι ειχε συμβει κατι και ΠΡΩΤΗ φορα στη ζωη μου ειδα ανθρωπο να ντρεπεται να με κοιταξει στα ματια. " Εισαι ο μονος ανθρωπος που εχει ενδιαφερθει για μενα εδω στην Ελλαδα" μου ειπε η κοπελα, οπως επισης να μην ξαναπαω στον χωρο εργασιας της γιατι δεν θελει να ξοδευω χρηματα. Να τονισω πως η κοπελα αυτη εκτος χωρου δουλειας ειναι αλλος ανθρωπος. Καμια σχεση! Ειναι φυσιολογικοτατη, και εχω περασει πολυ ομορφα βγαινοντας εξω μαζι της αρκετες φορες. . Η συγκεκριμενη ειναι μια κουκλα, δουλευει σε studio, φαινεται καλοψυχος ανθρωπος οταν την κοιταω στα ματια ή οταν παρατηρω την συμπεριφορα της και επειδη νιωθω οτι το αξιζει, της εχω προτεινει να το σκεφτει να ερθει στο εξωτερικο μαζι μου, να την βοηθησω να κανει μια νεα αρχη στην ζωη της. Γιατι δεν την βλεπω σαν κρεας, την βλεπω σαν ανθρωπο και ενδιαφερομαι για το καλο της. Δεν με ενδιαφερει το αν θα κοιμαται μαζι μου ή οχι, δεν θελω να την εκμεταλλευτω. Θελω μονο να την βοηθησω να αλλαξει ζωη. Βεβαια δεν αποκλειεται η περιπτωση να ειμαστε μαζι λογω ιδιαιτερης σχεσης... αλλα θα την βοηθησω ετσι και αλλιως. Φυσικα η πλειοψηφια των πελατων της ειναι παντρεμενοι απο οτι που λεει η ιδια, και φυσικα δεν την βλεπουν σαν ανθρωπο.Την εχω τσεκαρει πολλες φορες, ουτε χρηματα πηγε να μου φαει ποτε, ουτε ψεματα ουτε τιποτα. Οταν βγαινουμε εξω δεν με αφηνει να πληρωσω καν. Οταν γνωριστηκαμε μου ζητησε να μην της πω ποτε ψεματα. Και το ιδιο ζητησα και εγω. Και μεχρι τωρα ολα καλα. Δεν μου εχει ξανατυχει στο παρελθον κατι παρομοιο, θα χαρω πολυ να σκεφτει την προταση μου και να ερθει εξω μαζι μου, για το δικο της καλο. Και αν συνεχισει να ειναι σπαθι απεναντι μου, ναι θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι αν ερθουν ετσι τα πραγματα. Σιγουρα δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι, ουτε και ολες οι ιεροδουλες ειναι ιδιες. Ομως εχω συναντησει μια συμπεριφορα που δεν εχω δει σε κοπελα απο "καλο σπιτι" . Καμια ελληνιδα απο "καλη οικογενενεια" δεν ντραπηκε ποτε να με κοιταξει στα ματια μετα απο κατι που εκανε λαθος. Αν θελει η ιδια μια νεα αρχη στην ζωη της, θα την βοηθησω, γιατι θα το αξιζει εφοσον το αποφασισει κιολας. Δεν βαζω ταμπελες στους ανθρωπους, ειτε προκειται για ιεροδουλο, ειτε για οτιδηποτε. Θα κρινω τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα. Παντως απο οσα εχω ζησει μεχρι στιγμης, οι μεγαλυτερες "πορνες" ειναι εξω απο τους οικους ανοχης, και οχι μεσα σε αυτους. Απο πορνες στην ψυχη αλλο τιποτα, γεμισαμε. Οι πουριτανοι ας ζησουν με ηλιθιους κοινωνικους κανονες, και ας συμβιβαστουν με τις πορνες στην ψυχη. Εμενα μου αρεσουν οι ανθρωποι με καλη ψυχη, και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο πανω τος. Υ.Γ.: υπογραψτε στο petition online για το θεμα του αγοραιου ερωτα http://www.petitiononline.com/EVA23026/petition.html
Κανελλοπουλου Δημητρα προεδρος Σ.Ε.Π.Ε
27/01/2010 12:00
Από τον περασμένο Μάιο έχουν πολλαπλασιαστεί οι συλλήψεις των εκδιδόμενων προσώπων με νόμιμη άδεια εργασίας, καταστρατηγώντας έτσι το δικαίωμα των νομίμως εκδιδόμενων προσώπων να ασκούν το επάγγελμά τους...

Αυτή είναι η διεύθυνση για όσους θέλουν να υπογράψουν το petition για τη συμπαράσταση στο Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας:
http://www.petitiononline.com/EVA23026/petition.html
Bill
27/01/2010 10:44
Τι πουριτανισμος ειναι αυτος???!!! ελεος!!!! Βγηκαν ολες οι μανταμιτσες και οι γκεουλες και θιχτηκαν απο τις ιεροδουλες και την πορνεια. Δε κοιτανε τις...αδηλωτες ιεροδουλες που κυκλοφορουν αδεσποτες σε κλαμπ και μπαρακια και πουλανε ερωτες και αισθηματα..Οι ιεροδουλες ειναι ξηγημενες απο την αρχη. Αυτο πουλαω-καλως ή κακως, αυτο παιρνεις.Τελος. Ολες αυτες οι ηθικοπλαστικες αναλυσεις αστε τις για καμμια μανταμιτσα με τον καφε και τα κουλουρακια και για κανα γκεουλα που το πρωι φοραει γραβατα και το παιζει macho και το βραδυ φοραει κομπινεζον γονιπετης..Καλημερα και εις αλλα με υγεια
ΣΩΣΤΟΣ!
27/01/2010 09:53
Γιατι οταν γνωρισα πραγματικα τις γυναικες και ειδικοτερα τις ελληνιδες, εκτιμησα τις ιεροδουλες
Κωστας 27/1/2010 07:35

ΚΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!
ΑΛΕΞΗΣ Π
27/01/2010 09:28
ψυχολόγος δεν ειμαι και δεν μπορω να αναλύσω την ψυχοσύνθεση της ιερόδουλου, του πελάτη και της συζηγου του πελάτη, αυτο που μπορώ να κάνω ομως ειναι να γραψω βάση της εμπειριας μου και πιστευω ότι η εμπειρία ζωης είναι αυτο που μετραει περισσοτερο για να εχεις τεκμηριωμενη αποψη για ενα θεμα. Τι εννοω ομως? Διανύω την 4η δεκαετία της ζωης μου και ποτε δεν υπηρξα πιστος στη σχεση μου... εχω κανει 4 σχεσεις μακροχρονιες (μεγαλυτερες των 3 ετών), στην αρχη καθε σχεσης μου ειμουνα ενθουσιασμενος και πιστος σε αυτην ερωτευμενος φουλ με την εκαστοτε κοπελια μου και ειχα ματια μονο για αυτη. Σε ολες ομως τις σχεσεις μου μετα απο καποιο διαστημα (συνηθως μικροτερο του 1ος χρονου) υπηρξε ψυχολογικη καταπιεση, καταπιεση στο να μην πιω καφε με τον φιλο μου, να μην εχω πολλα πολλα με την ομορφη γραμματεα του συνεργατη μου, να μην παω για κουρεμα στην ομορφη κομμωτρια να μην κοιταξω την γυμνοστηθη στην παραλια να μην πω χρονια πολλα στην συμμαθητρια μου και αλλα διαφορα τετοια περιστατικα... σε ολες τις σχεσεις μου υπηρξαν αλλοτε περισσοτερα και αλλοτε λιγοτερο οσο και αν προσπαθουσα οι επιλογες μου να ειναι καλυτερες παντα ειχα τα ιδια αποτελεσματα με την ιδια ψυχολογικη πιεση στον εαυτου μου, οσο και αν προσπαθουσα να συζητησω με αυτες ποτε δεν εβγαζα ακρη και παντα ειχα αδικο εγω (με τα δικα τους δεδομενα). Η επισκεψη μου σε ιεροδουλο αυτη τη μια ωρας συνευρεσης με αυτην με εκανε να νοιωσω ομορφο να πιστεψω οτι υπαρχουν γυναικες που σε καταλαβαινουν, γυναικες με κατανοηση που θα συζητησεις το οποιοδηποτε θεμα θα σε καταλαβουν και θα τις καταλαβεις... Ποτε μου δεν εψαξα αν η ιεροδουλος μου ελεγε ψεματα μονο και μονο για να με κανει να νοιωσω καλα, αυτο που με ενδιεφερε ηταν οτι πραγματικα ενοιωθα καλα, μου εχει τυχει να παω με ιεροδουλο και να μην κανω σεξ, οχι οτι δεν ηθελα να κανω, απλα ηθελα να την κανω να νοιωσει και αυτη εστω μια φορα ανθρωπος, οτι δεν την βλεπω μονο για το κορμι της αλλα την βλεπω σαν ανθρωπο και μην κοροιδευομαστε και Η ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Κωστας
27/01/2010 07:35
Καθε λογικος ανθρωπος ειναι αντιθετος με την καταναγκαστικη πορνεια. Αναρωτιουνται οι γυναικες γιατι οι αντρες καταφευγουν στον αγοραιο ερωτα. Υπαρχουν πολλοι λογοι. Αλλος θελει μια αλλαγη, αλλος δεν εχει σχεση και απλα θελει να κανει σεξ κτλ. Οποιος διατηρει φιλικη σχεση με ιεροδουλο γνωριζει οτι οπως σε καθε χωρο, υπαρχουν καλοι και κακοι ανθρωποι, ετσι γινεται και με αυτες τις κοπελες. Αληθεια ποσοι και ποσες απο εσας εχετε πιει εναν καφε ή ενα ποτο με μια ιεροδουλο? Ποσοι και ποσες απο εσας ξερετε πραγματικα ποσο δυσκολη δουλεια ειναι? Ανθρωποι που δεν γνωριζουν τον χωρο, και ειδικα τις κοπελες αυτες δεν θα''πρεπε να κατακρινουν τις ιεροδουλες και τους πελατες τους. Διοτι οι ιδιες οι γυναικες σπρωχνουν τους αντρες τους σε παραλληλες σχεσεις ή στον αγοραιο ερωτα. Εχουν χασει καθε ιχνος θυληκοτητας, ωρες ωρες φερονται σαν ευνουχισμενοι ανδρες. Αν ζουσαμε σε ενα σοβαρο κρατος και λειτουργουσε οπως θα''πρεπε ο χωρος του αγοραιου ερωτα, ουτε προαγωγους θα ειχαμε, ουτε φαινομενα προστασιας, ουτε καταναγκαστικη πορνεια, ουτε αστυνομικους να τα παιρνουν για να κανουν τα στραβα ματια. Οσο πιο πολυ απογοητευουν οι γυναικες τους ανδρες γυρω τους, τοσο περισσοτερο αυτοι θα στρεφονται στον αγοραιο ερωτα. Δεν ειναι η τελεια λυση, καλυτερα να εχεις μια υγιη σχεση, αλλα ειναι μια λυση. Και με το ειδος των γυναικων που κυκλοφορει στις Δυτικες χωρες και ειδικα στην Ελλαδα δεν βλεπω πως θα αλλαξει αυτο. Οταν η συγχρονη γυναικα το μονο που κανει ειναι να εκμεταλλευεται τον αντρα οσο περισσοτερο μπορει και να τον καταστρεφει ψυχολογικα, ο αντρας θα στραφει αλλου για να παρει αυτο που χρειαζεται, εστω και για λιγο. Δεν ντρεπομαι καθολου να πληρωσω για να ζησω λιγες ομορφες στιγμες με μια κοπελα. Την σεβομαι και της φερομαι ανθρωπινα, οπως αρμοζει στον χαρακτηρα μου. Γιατι οταν γνωρισα πραγματικα τις γυναικες και ειδικοτερα τις ελληνιδες, εκτιμησα τις ιεροδουλες. Αντι λοιπον να τις ζηλευετε ολες εσεις που θελετε να αποκαλειστε γυναικες επειδη οι αντρες σας γουσταρουν να κανουν σεξ μαζι τους, αλλαξτε μυαλο και γινετε πιο θυληκες. Και πιο ανθρωπινες. Οσο συνεχιζετε ετσι, οι αντρες θα σας αγνοουν, δεν θα σας πλησιαζουν, θα βρισκουν αυτο που ζητουν στις ιεροδουλες, και εσεις θα μεινετε στο ραφι.
Bill
27/01/2010 07:19
@Lana kantiani, psixologo koinoniologo USA. Διαβάζοντας τις απόψεις γυναικών και αντρών απλά γελάω και δε δίνω σημασία. Λογικό κάποιος άνθρωπος χαμηλής νοημοσύνης να κατηγορεί την πορνεία (και όλα τα άλλα πράγματα για τα οποία δεν έχει κάποια πιο κοντινή σχέση) χωρίς να κάνει καν κάποια προσπάθεια να κατανοήσει την ύπαρξή της και την διατήρησή της. Άνθρωποι είμαστε, δε μπορούμε όλοι να είμαστε έξυπνοι, τι να κάνουμε. Όμως, το να την κατακρίνει μια ψυχολόγος μου φαίνεται αδιανόητα ηλίθιο. Αυτό είναι το κακούργημα, το να βγαίνουν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι τόσο άχρηστοι και άσχετοι όσο η κυρία Lana kantiani, που υπογράφει σαν Psixologos Kinoniologos USA. Υποτίθεται πως οι ψυχολόγοι ρίχνουν μια ματιά στα προβλήματα μας και δε κρίνουν αλλά προσπαθούν να βοηθήσουν.
Μιλτιάδης Μ
27/01/2010 06:55
Οικογένεια σκέφτεται να κάνεις κανείς από εδώ η και αυτό είναι πολυγαμικό δικαίωμα?
Κατίνα
27/01/2010 06:37
Τι λέτε καλέ; Δηλαδή γιατί μόνον οι άνδρες; Εμείς τι είμαστε δηλαδή; Δεν έχουμε ανάγκες και εμεις; Τι ρατσιστικές αντιφεμινιστικές απόψεις είναι αυτές; Κάποια μέρα θα φτάστε σε κάποια ηλικία ίσως χωρισμένη ίσως ανύπαντρη ίσως με χαλαρωμένο γάμο. Δεν θα θέλατε να ξανανοίώσετε τα τελευταία ενεργά χρόνια της ζωης σαν με ένα έξυπνο σφιχτοδεμένο παιδί και συγχρόνως με τον τρόπο αυτό να τον βοηθήσετε να ανοιξει το μαγαζί του μέσα στα πλαίσια τα αμοιβαίας εκτίμησης και ειλικρίνιας; Εάν ατυχήσατε και δεν καταλήξατε στο καλύτερο καλό, πάτε στο λιγότερο καλό. Ή θα αφεθείτε να πεθάνετε έτσι. Εκτός εάν είστε ανοργαστική. Πολύ λυπάμαι εάν σας συμβαίναι αυτή η αναπηρία αλλά σε αυτή τη περίπτωση δεν είστε αρμόδια να κρίνετε επί των θεμάτων αυτών.
Για κάντε μιά βόλτα στη Γκάμπια κοπέλλες. Χαμός γίνεται εκεί κορίτσια, σας λέω σκέτος χαμός. Μέχρι που δεν θα θέλετε να γυρίσετε πίσω.
Τάσος Αθανασάκης
27/01/2010 05:40
Ωραίο το άρθρο και ενδιαφέρουσες και σοβαρές απόψεις. Μετά λύπης μου όμως και βλέποντας τα σχόλια από κάτω, διαπιστώνω ότι πολλοί ζείτε δυστυχώς ακόμη σε Μεσαίωνα. Σίγουρα έχω συναντήσει πολύ πιο σημαντικές γυναίκες σε οίκους ανοχής από πολλές από εσάς που κάνετε "βίζιτες" στην καθημερινότητά σας για λίγα φλουριά παραπάνω ή μια βόλτα σε ακριβό αμαξάκι. Όσο για τον Κώστα Α. που λέει ότι οι οίκοι ανοχής είναι για losers, φοβάμαι πως με αυτή του την εντελώς άσχετη δήλωση μάς δείχνει πόσο loser και κομπλεξικός είναι ο ίδιος. Μπράβο στα ΝΕΑ για την κίνηση, αναμένουμε και άλλες τέτοιες όμορφες προσπάθειες.
Γιάννης
27/01/2010 05:16
Η κ. Αγγελική Κανελλοπούλου δεν είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων "Γυναικών" αλλά Εκδιδομένων "Προσώπων" όπως ο ιδιο το άρθρο αναφέρει. Τις σεξουαλικές ανάγκες δεν τις έφτιαξε ο Θεός για τον άνδρα μόνον.
Σεξουαλικές ανάγκες έχουν πολλοί που κατά διαστήματα δεν μπορούν να έχουν ερωτικό σύντροφο ή δεν μπορούν να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο.
Τις καλύπτουν ή με τον αυνανισμό ή έναντι πληρωμής.
Τόσο οι γυναίκες ότι και οι άνδρες.
Η σεξουαλική ανάγκη είναι ιδια και για τον άνδρα και την γυναίκα με μικρούς διαφορισμούς και η τάση γιά ασύμμετρη σχέση με το πιό νέο και πιό ωραίο έναντι αμοιβής είναι κοινή και γιά τα δύο φύλλα.
Αν το φαινόμενο είναι πιό εκτεταμένο ανάμεσα στους άνδρες είναι λόγω των κατάλοιπων της ανδροκρατούμενης κοινωνίας αλλά όσο αναπτύσσεται η ισότητα των φύλων σε διάφορους τομείς, και οι κυρίες αποκτούν πρόσβαση στις ίδιες ευκολίες χωρίς κοινωνική κατακραυγή.
Κώστας Α
27/01/2010 02:43
@ ΦΖ

Από τη μια μεριά σε ευχαριστώ που μου μιλάς σοβαρά. Από την άλλη μεριά τι να καθήσω να σου πω πώς φτάσαμε εδώ... μην το ψάχνεις γιατί δεν έχει σημασία, φτάσαμε. Δεν ωφελεί να λέει κανείς ''ας πρόσεχες πριν δεκαπέντε χρόνια''. Τώρα τι γίνεται;
sakism
27/01/2010 02:29
@Βίκυ Παπ 26/1/2010 09:58
Kai h gynaika agaphth moy exei dyo stomata , ta opoia zalizoyn me thn polylogia tous ta dyo kefalia poy exei o antras
ΓΙΩΡΓΟΣ
27/01/2010 00:32
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΧΕΣΗ,ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!ΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ LOSERS!!
Καίτη
26/01/2010 23:36
Και οποία άσχετη παρακαλώ ονομάζει την περί ου ο λόγος δραστηριότητα "ανδρική" συνήθεια; Οποιοσδήποτε ψυχολόγος, κοινωνιολόγος ή άλλος επιστήμων ασχολείται με την προσφορά ερωτικών υπηρεσιών με αμοιβή, καλό θα είναι να κάνει και μία βόλτα στην Κυανή Ακτή (μεταξύ πολλών άλλων θερέτρων) για να διαπιστώσει την προσφορά ωραίων ανδρών γιά γυναικεία κατανάλωση. Δεν μιλάμε μόνο για τον αρχαιότατο θεσμό του ζιγκολό αλλά για αναπτυγμένη προσφορά ευκαιριακών ερωτικών υπηρεσιών σε κυρίες που έχουν να πληρώσουν και ο οποίες έχουν κατορθώσει να ξεφύγουν από μικροστικές προκαταλήψεις που δεν επιτρέπουν στις γυναίκες να έχουν τις ίδιες ευκολίες με τους άνδρες. Και για να μη ξοδευτεί σε ταξίδια, ας δει λίγο σινεμά. Δεν χρειάζεται να φύγεις από το Μπουρνάζι για να μάθεις τις γίνεται στο Παρίσι και στο Κολωνάκι. Ειδικά όταν θες να το κάνεις επιστημονικά. Όταν τα γεγονότα αντιφάσκουν με αυταναγορευόμενους επιστήμονες, δεν είναι τα γεγονότα που αμφισβητούνται αλλά η ιδιότητα του επιστήμονα από αυτόν που κοκκορεύεται ότι δήθεν την έχει.
ti na peis
26/01/2010 23:09
μη προβληματιζεστε απο τις ιεροδουλες. Παντα υπηρχαν. Εμενα με προβληματιζει η παιδεραστια και ομοφυλοφιλια που αυξανονται και προβαλλονται.
Μάνος
26/01/2010 20:58
Τι λέτε ρε παιδιά, δεν έχουν οι νέοι τις άκρες τους? Εδώ όλο πορνοβίντεο με πιτσιρίκια βγαίνουν στο ίντερνετ. Μέχρι και οι καθηγήτριες τους κάθονται! Πού οι δικές μας εποχές που κάναμε αμάν...
Γυναίκα
26/01/2010 20:06
Καλέ αφήστε τα παιδιά να π_δάνε ήσυχα
Τάσος Σ.
26/01/2010 17:41
@ Γ.Κ. 26/1/2010 15:40

Είμαι 32 και δεν έχω αυταπάτες. Ξέρω οτι οι γυναίκες ήταν, είναι και θα είναι το ασθενές φύλο, όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Αρκεί να κοιτάξει κανείς τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες για τη σχέση που έχει το φύλο με την τιμή του IQ, οι περισσότερες πλέον δίνουν στους άντρες 5 μονάδες παραπάνω κατά μέσο όρο λόγω μεγαλύτερου εγκεφάλου και περισσότερης φαιάς ουσίας. Αγαπώ πολύ τις γυναίκες αλλά ο φεμινισμός στην εποχή μας έχει πλέον αλλοιώσει την ίδια τη φύση της γυναίκας και βέβαια κατ'' επέκταση τη σχέση μεταξύ των δύο φύλων. Πρέπει κάποιος να πει στις φεμινίστριες ότι δεν μπορούν να ζητάνε εργασιακή εξίσωση γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να τα καταφέρουν το ίδιο καλά με τους άντρες, υστερούν αισθητά σε δημιουργικότητα, παραγωγικότητα, φαντασία, καινοτομία. Αυτό που μου αρέσει στις πόρνες είναι αποδέχονται πλήρως την αλήθεια και εκμεταλλεύονται τη μεγαλύτερη αξία που έχει μια γυναίκα, δηλαδή την τεράστια ερωτική επιρροή που ασκεί στο ισχυρό φύλο. Δεν αισθάνομαι καθόλου συντηρητικός γι'' αυτά που λέω, είμαι φιλελεύθερος και άθρησκος, πρέπει όμως κάποτε να πούμε την αλήθεια όσο και αν αυτή πονάει.
giorgos
26/01/2010 16:38
Οι πόρνες επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα. Και ο 16χρονος και ο 60χρονος έχουν κάποια ανάγκη. Είναι λάθος ότι οι 16χρονοι έχουν εύκολα κανονικό σεξ. Με τόσο διάβασμα σήμερα, ποιος έχει χρόνο για σχέσεις, τηλεφωνήματα, καφέδες και δωράκια; Το σεξ όμως είναι ανάγκη, ειδικά στους νέους. Ο 60χρονος απ`την άλλη, εντάξει, μου φαίνεται λίγο ανώριμο να μην κοιτάει την ηλικία του και να θέλει πιτσιρίκες, αλλά εντάξει, και οι αδυναμίες ανθρώπινες είναι... η ζωή είναι μικρή και τα νιάτα περνάνε γρήγορα. Μπορεί ο γάμος του να είναι χάλια. Μπορεί η γυναίκα του να είναι μέγαιρα. Όλα παίζουν. Στο κάτω κάτω, μπορεί τη γυναίκα του να την αγαπάει πραγματικά, και το σεξ να το βλέπει μόνο ως διασκέδαση. Καλύτερα να το βρει με μια πόρνη παρά με μια 20άρα που θα του πουλήσει παραμύθι και έρωτα, θα του φάει τη σύνταξη, και θα τον καταστρέψει και ψυχολογικά... Όσο για τις πόρνες, αυτές που δουλεύουν νόμιμα και ελέγχονται από γιατρούς κλπ, είναι αξιοπρεπείς για`μένα. Κάνουν μια δύσκολη δουλειά, με καθαρούς όρους, και στο κάτω κάτω πληρώνουν και εφορία, όχι σαν κάτι άλλους. Αυτές που γνώρισα όταν ήμουν 16χρονος ήταν ξύπνιες, καπάτσες, και είχαν το πάνω χέρι. Καμία εκμετάλλευση, καμία βία, όλα ήταν χαρούμενα και γελαστά. Σε άλλες χώρες (πχ ΗΠΑ) όπου η πορνεία απαγορεύεται, γίνεται παράνομα. Εκεί έχεις και AIDS και δολοφονίες, και νταβατζιλίκι και τα πάντα. Εκεί να δεις ψυχανωμαλία και έγκλημα. Όταν ο απελπισμένος δεν βρίσκει διέξοδο, μπορεί και να βιάσει και καμιά στο δρόμο, ή κανένα παιδάκι. Γι`αυτό λέω, οι ΝΟΜΙΜΕΣ πόρνες είναι απαραίτητες και μια χαρά εργαζόμενες.
e.p.
26/01/2010 15:59
THE FACTS of life: Women earn less than men. And more women than men find themselves stuck in low-income dead-end jobs.

Greek women have made impressive progress in academia – the majority of university graduates are females. But there is still a long way to go before they achieve absolute equality with their male counterparts in the work force. Few women hold high-end and decision-making posts in the corporate world, even fewer in political affairs.

Angela Daifa-Frantzeskaki, president of the Panhellenic Women''s Organization, is a prominent figure in the local women''s movement. She firmly believes the decades-long struggle for equality has not been in vain.

"Greece''s legislative framework is one of the best in Europe," Daifa-Frantzeskaki told the Athens News. "We must take advantage of this and promote the right initiatives. We must also raise awareness among women. The Greek movement has made considerable headway, and we are now at the stage of discussing with state agencies about many issues… I believe, as one of the older women in the movement, that we are on the right track."

Work-wise

European Commissioner for Employment and Social Affairs Anna Diamantopoulou has made mainstreaming gender equality in all community policies and activities a top priority. She told a recent Athens conference organized by the interior ministry''s General Secretariat for Equality that women have a greater presence in the labour market in recent decades.


The employment rate of females in the EU has increased from 50 percent in 1997 to 55 percent in 2001. The jobless rate for women, however, is higher than for men in all the 15 member states.

"The gap is smallest in northern Europe," she said. "Larger gaps exist in southern member states like Spain, Greece and Italy. And mothers with young children have the lowest employment rates.

Another problem facing women in all countries is their position in the labour market. Women are concentrated in low-income jobs, service work, the public sector and part-time jobs. Across the Union, the largest occupational group among women is salespersons, followed by domestic and personal care workers. All low-skill jobs."

Diamantopoulou cited statistics depicting a rather disappointing reality: men take up to two-thirds of the high-skilled jobs and the promotion of women in decision-making positions is still poor.

"The so-called glass ceiling is preventing women from accessing jobs with higher levels of responsibilities and high pay," said Diamantopoulou. "The gender pay gap is real."


In Greece, women take home about three-quarters what men earn at the same job. Reports published by the Statistical Office of the EU (Eurostar) show that the greatest pay inequalities are found in the higher income groups, the older age groups and among the highest educated.


In Greece, women take home about three-quarters what men earn at the same job. Reports published by the Statistical Office of the EU (Eurostar) show that the greatest pay inequalities are found in the higher income groups, the older age groups and among the highest educated. More than 50 percent of university graduates in Greece are female, yet women make up only 37 percent of the country''s workforce. According to the Centre for Economic Research (KEPE), women''s unemployment rate is at 15 percent – twice that of men at 6.7 percent.

"One in four women over the age of 20 is jobless," President of the General Confederation of Workers in Greece (GSEE), Christos Polyzogopoulos, told reporters on March 4. "The percentage of long-term jobless women is three times that of men…More than two-thirds of temporary workers are women, while 28 percent of females work less than 30 hours a week."
By Kathy Tzilivakis, Athens News

________________________________

2. Beyond killing us softly
[Μας δολοφονούν γλυκά: Μπορούμε να αντισταθούμε]

Ένα ντοκυμανταίρ για την εικόνα της γυναίκας στη διαφήμιση. Η ταινία παρουσιάζει τις απόψεις των κοριτσιών και των νεαρών γυναικών καθώς και εκείνες των ειδικών στα πεδία της ψυχολογίας των γυναικών και κοριτσιών, των διατροφικών διαταραχών, των σπουδών φύλου, της βίας κατά των γυναικών και της ρητορικής των μαζικών μέσων ενημέρωσης και εστιάζει στις προτεινόμενες πρακτικές λύσεις και ενδεδειγμένες τακτικές για τη διεκδίκηση μιας γυναικείας κουλτούρας Η ταινία παρέχει επιχειρήματα στον αγώνα ενάντια στα εθιστικά απαξιωτικά μηνύματα σε βάρος των γυναικών και κοριτσιών που κυριαρχούν στα μαζικά μέσα ενημέρωσης.
33 λεπτά

3. Rape is.
[Βιασμός είναι.]

Ένα βίντεο-ντοκυμανταίρ που ερευνά τη σημασία και τις συνέπειες του βιασμού. Το ντοκυμανταίρ εξετάζει το βιασμό από μια σφαιρική και ιστορική προοπτική, αλλά εστιάζει κυρίως στις εντόπιες πολιτισμικές συνθήκες που συμβάλλουν ώστε αυτή η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να καταγγέλλεται λιγότερο από κάθε άλλο έγκλημα στην Αμερική. Πολλές μορφές σεξουαλικής προσβολής δεν θεωρούνται σοβαρό έγκλημα από το νομικό σύστημα και η κοινωνία μας αρνείται να δει το αληθινό κόστος αυτής της βίαιης καταπάτησης βασικών δικαιωμάτων. Το Βιασμός είναι. διευρύνει τους περιορισμένους τρόπους με τους οποίους σκεφτόμαστε τη σεξουαλική βία, και αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για ένα σποραδικό και σπάνιο περιστατικό, αλλά για πολιτισμική εγκληματική κακοποίηση που προσβάλλει εκατομμύρια γυναικών παιδιών και ανδρών σ'' ολόκληρο τον πλανήτη.
32 λεπτά

http://www.genderpanteion.gr/gr/vinteothiki.php
____________________________
http://people.exeter.ac.uk/watupman/undergrad/aac/greece.htm
GREECE: Prostitution is not in itself a punishable act. The laws applying to prostitution do not have a prohibitive character, but, rather, regulate the conditions for practicing it.

Trafficking:
The penal law on the elimination of the exploitation of women stipulates prison sentences and fines in the cases of pimping (Article 349), exploitation of prostitutes (Article 350), and body trafficking (Article 351). Trafficking of female minors carries a sentence of 1-5 years.

Registered prostitutes are required to undergo health checks twice a week; the majority don''t register and thus have no health care coverage.

De Facto

The greek government recently unveiled a plan to make prostitutes retire at 55 with the state providing social and medical benefits.

Trafficking in women for prostitution, mostly from the former Soviet Union, is increasing. According to a report submitted to the UN by Greece in 1996, ''there are agencies that import women from abroad under the pretext of promoting artists, which does not enable the police to intervene. The residence permits of these women are valid for one to six months. The women work mainly in bars and hotels''

The United Nations Committee on the Elimination of Discrimination Against Women noted in its concluding observations of February 1999 the increase in trafficking in women and the insufficient attention being paid to possible links between lack of enforcement, trafficking in women and migration. In this regard, the Committee recommended introducing adequate measures to address trafficking in women. (European Parliament)


Γ.Κ.
26/01/2010 15:40
@ Τάσος Σ. 26/1/2010 13:38

Χα ,χα ,χα...εχω να διαβασω την εκφραση "ασθενες φυλο"απο την εποχη του παππου μου. Ας μην αναφερω αυτο που γραφεις "Οι γυναίκες εδώ μεγαλώνουν με την αντίληψη ότι το να "κάτσουν" σε κάποιον είναι υποτιμητικό για αυτές, θέλουν πρώτα να είναι βέβαιες οτι ο άλλος τις αγαπάει".Σε παρακαλω ,μπορεις να γραψεις την ηλικια σου?Εαν κατω απο 70 και πιστευεις αυτα που γραφεις,σε ποιο απομακρυσμενο απο τον πολιτισμο χωριο ζεις?
ΚΚ
26/01/2010 15:22
Ξεκολατε με τα greeklish και τα κεφαλαια επιτελους! Απλα ειναι δυσκολο να διαβαστουν.. και δεν ειμαστε ολοι 18 χρονων... Προσωπικα τα προσπερναω...
δ
26/01/2010 14:47
καλα μπορειτε να λετε ο,τι θελετε..ο πληρωμενος ερωτας παντα γοητευε το ανδρικο φυλο για ολους τους λογους που εχουν προαναφερθει..π.χ αν καποιος εχει κοπελα η συζυγο και δεν μπορει να εχει ερωτικη επαφη τι θα κανει?θα καταφυγει στην αυτοικανοποιηση και αν ναι μεχρι ποτε ας πουμε σε περιοδο εγκυμοσυνης?9 μηνες?ΕΛΕΟΣΣΣ.αν ειναι φανταρος και ειναι στον εβρο εκαντονταδες χιλιομετρα μακρια απο την σταθερη του σχεση?ας μην λοιπον υποβιβαζουμε τουσ ανθρωπους που θελουν να ικανοποιησουν μια φυσικη αναγκη οπως το σεξ εστω και επι πληρωμη.το προβλημα που θα επρεπε να συζητατε ειναι οτι κυκλοφορουν διαφορα νοσηματα και δεν υπαρχει ελεγχος στις εκδιδομενες γυναικες σε μεγαλο ποσοστο.και οσο για τις εφησυχασμενες συζυγους που λεν οτι ο αντρας μου με αγαπαει δεν με αλλαζει με τιποτα με ερωτευεται καθε μερα πιο πολυ....μπουρδες..ενας στους χιλιους απο αυτους που λεν αυτα τα αστεια δεν εχει παει με call girl η σε οικο ανοχης..ευχομαι να κοιμαστε ησυχα αλλα να ξερετε οτι ειναι υποθεση των δεκα λεπτων η εκτονωση και οπως ειδα γραμμενο πριν ,σε τετοια σπιτια θα δεις ολα τα ειδη ανθρωπων..ακομα και αυτους που το πουκαμισακι τους το επλυνε και το σιδερωνε το πρωι η γυναικουλα τους...
untr
26/01/2010 14:44
Οι γυναίκες δεν χρειάζονται τον αντίστοιχο πόρνο, μόλις φορέσουν αυτό το ύφος που λέγεται: "αγόρια ψάχνομαι" σε λίγάκι θα βρουν συντροφιά & ανέξοδη μάλιστα, ερκεί να ξέρουν να κουνουν την ουρίτσα τους... Οσο για το κύριο που μας λεει να τον παίζουμε μάλλον ξεχνάει πως η μαλακία χαζεύει και τυφλώνει!!! οκ μία, δύο, τρείς πόσες ??? η βιολογική ανάγκη δεν εκλπηρώνετε με τον αυνανισμο θέλει μυρωδιά απο το άλλο κορμί έστω και πληρωμένο. και σιγά μην είσαι 60 χρονών και σου σηκωθεί για τον παίξεις μόνος σου !!!! δεν πας καλά φίλε. το αν οι κυρίες δεν το κάνουν με τη θέληση τους αλλά από υποχρεώση ή ανάγκη δεν είναι κάτι που μας κάνει να αλλάξουμε γνώμη, ειναι δεδομένο πως όποιος θέλει αλλάζει επάγγελμα. Αλλά αν έχεις συνηθίσει τα πολλά, δύσκολα πας στα λίγα ακόμη κι αν σε πηδάνε. (μιλλάω για τις νόμιμες καταστάσεις, για τις υπόλοιπες η Πολιτεία ας μεριμνήσει). Αν δεν υπήρχαν οι πόρνες η εγκληματικότητα θα ήταν στο ζενίθ κυρίες μου! Λειτούργημα κάνουν, λειτούργημα!
ETSI KAI ALLIWS THA PLHRWSEIS
26/01/2010 14:17
Γιατί οι άντρες πάνε με πόρνες? ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
ΟΤΑΝ "ΕΡΩΤΕΥΣΑΙ" ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΣ ΔΕΝ MPPORW ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ. ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ ΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ.
ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΚΥΕΙ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΠΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ,
ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΨΕΚΑΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. A ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ!
Τάσος Σ.
26/01/2010 13:38
Όσοι λένε ότι στην εποχή μας το σεξ χωρίς πληρωμή για τους νέους είναι κάτι εύκολο, αυτοί έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Σε
άλλες χώρες ίσως ναι, στην Ελλάδα σίγουρα όχι. Υπάρχει τεράστια δυσκολία στην προσέγγιση του ασθενούς φύλου για πάρα πολλούς νέους στη χώρα μας. Οι γυναίκες εδώ μεγαλώνουν με την αντίληψη ότι το να "κάτσουν" σε κάποιον είναι υποτιμητικό για αυτές, θέλουν πρώτα να είναι βέβαιες οτι ο άλλος τις αγαπάει - αν είναι δυνατόν! Οι άντρες λοιπόν που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να λένε το συγκεκριμένο παραμύθι, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να καταφεύγουν στις ιερόδουλες, γιατί, όπως πολύ σωστά λέει η πρόεδρός τους, εκεί μόνο βρίσκουν την αλήθεια. Επίσης βαρέθηκα να διαβάζω ένα κάρο χαζομάρες περί εξαναγγασμού των γυναικών αυτών κτλ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει και αυτό, αλλά η πολύχρονη εμπειρία και συναναστροφή μου με πόρνες μου έχει δείξει το αντίθετο, ότι δηλάδη η τεράστια πλειοψηφία τους το κάνει γιατί το θέλει και το χαίρεται και όχι γιατί τις αναγκάζει κάποιος.
Γ.Μ.
26/01/2010 13:05
Με τις πόρνες πηγαίνουν οι προβληματικοί. Γέροι, άρρωστοι, "φτυσμένοι", κλπ. Όσο για τις κυρίες αυτές πάντα τους άρεσε να λένε ότι τις επισκέπτονται όλοι οι άνδρες, ανεξαιρέτως. Μήπως θα έπρεπε να υπολογίσουν και ένα ποσοστό που απλά... σιχαίνεται;
George
26/01/2010 13:00
@Φανατική 25/1/2010 19:28
"Δηλαδή δε μας απασχολεί που κάποιες νεαρές γυναίκες- κορίτσια αποφασίζουν ή αναγκάζονται να πουλάνε το κορμί, την ψυχή και μαζί με αυτά το τελευταίο οχυρό της αξιοπρέπειας τους καθημερινά!!! "

Φιλη μου το κανουνε γιατι τα λεφτα ειναι πολλα και συνειθως ειναι κοπελες χωρις ιδιαιτερα μερφωτικα προσοντα οποτε αντι 8ωρο για 700 ευρω , δουλευουν 3-4 ωρες και βγαζουν κανα 5,000
Καλα ασε ολες τις μοντελες που κανουνε την ιδια δουλεια απλα δεν δουλευουνε σε σπιτια.
Τα χρηματα ειναι πολλα και κυριως ευκολα.
Φ.Ζ
26/01/2010 12:27
@ Κώστας Α 26/1/2010 01:10

Οταν πρωτογνωριστηκατε δεν ησουνα ερωτευμενος μαζι της?Δεν σου ταιριαζε σεξουαλικα??Εαν οχι ,γιατι καθοσουν σε αυτην την σχεση?Σκεφτοσουνα ποσο καλη συντροφος ηταν....?δεν νομιζω. Αυτο μου ακουγεται λιγο απελπισμενο.Οταν πρωτογνωριζεσαι με καποιαν ,το σεξ ειναι το 70% της σχεσης (απλα αργοτερα ,βλεπεις και αλλα πραγματα που σας κρατανε μαζι).Εαν λοιπον απο την αρχη υπηρχε αυτο το κενο σεξουαλικα , δεν το συζητησες ποτε, το αφησες απλα να αιωρειται ,ελπιζοντας οτι θα φιαξουν τα πραγματα,τοτε εκανες λαθος που τωρα το πληρωνεις,εσυ και η γυναικα σου. Εαν ομως στην αρχη ολα ηταν καλα και στην πορεια κατι στραβωσε,ας βρειτε τί στραβωσε και διορθωστε το.
Πραγματικα,δεν μου πεφτει καθολου λογος πως την "βρισκει"ο καθενας.Η μονη ενσταση που εχω ειναι προς αυτους που γενικευουν την δικη τους κατασταση,υποστηριζοντας οτι ολες οι γυναικες τρεχουν πισω απο το χρημα και οτι ολοι οι αντρες ειναι πολυγαμικα οντα.Ας μην κρινουν εξ ιδιων τ αλλοτρια ,γιατι ουτε εγω με τον συζηγο μου ειμαστε ετσι,αλλα ουτε και τα περισσοτερα φιλικα μας ζευγαρια.Οποτε ,εαν κι εγω κρινω μονο απο τον κυκλο μου,εχω τους απαντησω οτι κατι τελειωμενοι,μπακουροαποτυχημενοι πηγαινουν σε οικους ανοχης ή προσπαθουν με τα λεφτα να ριξουν κανα πεινασμενο ανθυπομοντελο. Με τον αντρα μου ,ερωτευομαστε καθε μερα περισσοτερο.Φυσικα υπαρχουν διαφωνιες ή εντασεις ,ομως η "φλογα"που λενε ,καιει ακομη.Τον βρισκω πολυ ελκυστικο, σεξουαλικο, τον θαυμαζω και με θαυμαζει. Αλλα κι εγω ποτε δεν αφησα τον εαυτο μου,αφου μου αρεσει να αρεσω στους γυρω μου. Ακομη και οταν, λογω καποιον θεματων υγειας ,δεν γινοταν να εχουμε σεξουαλικες επαφες,η επιθυμια υπηρχε και βρισκαμε αλλους τροπους να την ικανοποιουμε, χωρις ντροπες αφου το σεξ παντα το θεωρουσαμε κατι τοσο φυσιολογικο και απαραιτητο, οσο το να πιεις νερο οταν διψας.
Anna S.
26/01/2010 10:21
Αγαπητοί κύριοι πελάτες των πορνείων, κατανοώ βαθύτατα πως αφήνετε το συγκεκριμένο κομμάτι του σωματός σας να σας οδηγεί γιατί έχετε ανάγκες. αλλά σκεφτήκατε ποτέ πως αυτή η κοπέλα την οποία την χρησιμοποιείται για να αδιάσετε την αναγκη σας,μπορεί να είναι αναγκασμένη να το κάνει παρά τη θελησή της; Και το βρίσκετε ηθικό εσείς αυτό; Στο κάτω κάτω αν θέλετε απλώς να ικανοποιήσετε κάποια ανάγκη υπάρχει και ο αυνανισμός! Γιατί τι άλλο νομίζετε πως είναι η επίσκεψη στο πορνείο΄όπου λαμβάνετε σεξ χωρίς δεσμεύσεις και συναισθήματα;
Βίκυ Παπ
26/01/2010 09:58
Εγώ, αν και γυνακίκα, δε διαφωνώ με την ερωτική συνέυρεση επί πληρωμής. Το ότι εγώ δεν το κάνω δε σημαίνειη άλλη που το κάνει είναι πόρνη κι εγώ κυρία.
Αυτό που με ενοχλεί, είναι το κατά πόσο όλες αυτές οι κοπέλες θέλουν να το κάνουν και υπό ποιές συνθήκες κατέληξαν εκεί. Δεν είναι όπως στη Αρχαία Ελλάδα που το διάλεγαν μόνες τους το συγκεκριμένο επάγγελμα.
Δεν μπορείς να βιάζεις την ψυχή και το κορμί μιάς 14χρονης επί 7 χρόνια ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τον παραπάνω κύριο επειδή δεν του κάνει στοματικό η γυναίκα του.
Δυστυχώς ο άντρας έχει 2 κεφάλια και όταν δουλευει το ένα σταματά το άλλο....
aea
26/01/2010 04:36
Σε μια απο τις επισκέψεις μου στη πατριδα ενας ταξιτζής μου ειπε πανω στη κουβέντα....Φίλε φτασαμε στο σημείο η μισή Ελλάδα να...φτιάχνει την αλλη μισή! Η ερώτηση ειναι μιά κι εισθε ολοι τοσο πολυγαμικοί βρε αδέλφια ποιος κανονίζει τας υμετέρας.Κάποιος αλλος πολυγαμικός υποθέτω.Μετά το φαγητό που χόρτασε πια ο Ελληνας,μετα τις ρόδες, και κατι αλλα ψιλοπαιχνιδάκια που του σερβιραν θα χορτάσει κι αυτο το καθεαυτο σεξ και θα το ριξει στο πορνοθέαμα που ηδη κανει θραυση, γιατι με τοσο παχος, διαβήτη, χοληστερίνη κλπ ο "γιακουμης" θα τα εγκαταληψει αδοξα... και θα φτιαχνεται που λέτε ο πολλά βαρύς και οχι στο εξης με τα ψυχοχαπάκια, τα τελευταία ηδη ειναι καθ'' οδον.Κάντε δίαιτα βρε...σ''ολα! Δεν ειναι ψέμματα, εγω συμπληρώνω με τους τρακόσιους να μας αποτελειώνουν ολους μαζι.
elena
26/01/2010 02:36
ANDRES PORNOUS EXEI? ENDIAFEROMAI!!!
SKEFTEITE KAI MAS TIS GUNAIKES LIGO....OXI SUNEXEIA PROBOLH STIS GUNAIKES GIA TOUS ANTRES,KAI MEIS TIPOTA....
mx
26/01/2010 02:30
tha stathw mono se ena. oti ayta ta plasmata kaluptoun kapoia adhnamia ths koinwnias pou apo oso fainete den mporei na vrei apanthsh-ektonwsh allou. h epikriseis kai ta arnhtika sxolia anhkoun sthn merida ths dithen sunthritikis koinwnias pou h fush ths exei allwthei propolou apo ta gnwsta "Othomanika" drwmena. Parolayta eksakolouthei na nusteyei kai na metalamvanei se kathe eidous ethimotupikh sugkiria kai eikonoklastiki vegera. H pornh ws epagkelma einai mia toso periplokh ennoia oso h pasta ths koinwnias pou thn apolamvanei. Pisteuw oti apo thn stigmh pou h praxi ginete me idian thelhsh kai oxi eksanagkastika den apotelei adikima h asevia. H asevia opws kai h aprepia san ennoies apoteloun kataskeuasmata tou ekastote koinwnikou sustimatos. Kataskeuasmata pou eksuphretoun ta protupa kai tous orismous ths ekastote epivevlimenhs eksousias.
γιώργος μιχαηλίδης
26/01/2010 02:03
κορίτσια καλά όλα αυτά για τον βιασμό κλπ κλπ αλλά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις έτσι ξέρετε.... δλδ όταν η κοπέλα κάθεται μαζί σου ενώ έχετε τελειώσει χωρίς να είναι υποχρεωμένη τι είδους βιασμός είναι;;; το σοβαρότερο όμως που δεν έχετε αναρωτηθεί είναι τι είναι αυτό που κάνει παιδιά που είναι μέσα σε σχέση με ελληνίδες να αναζητούν τον πληρωμένο έρωτα... και μην βιαστείτε να πείτε ότι δεν ισχύουν αυτά γιατί πιστέψτε με δεν τα ξέρω επειδή τα υπέθεσα με το μυαλό μου
Κώστας Α
26/01/2010 01:10
Καλά τα λέτε όλοι όσοι συνδιαλέγεστε, αλλά υπάρχει και μια διάσταση που σκεπάζεται από την πολιτική ορθότητα της ψυχολόγου που ψάχνει για φταίξιμο στους άνδρες, και επίσης την φεμινιστική άποψη που το βλέπει από τη μεριά της πόρνης. Εγώ αγαπώ τη γυναίκα μου, είναι πολύ καλή σύντροφος, μητέρα, συμπαραστάτρια, κτλ, αλλά σεξουαλικά με αφήνει κάπως ανικανοποίητο. Για να μην το χοντρύνω, μου αρέσουν κάποια πράγματα στο κρεβάτι (μη φανταστείτε τίποτα υπερβολικό, για πολύ απλά μιλάω), που δεν μπορεί να τα κάνει. Εγώ τι να κάνω, να την πιέσω ή να τη χωρίσω; Επειδή δε μπορώ να κάνω το ένα και δεν θέλω να κάνω το άλλο, πότε πότε επισκέπτομαι τα πρώτων ερωτικών βοηθειών και μου φεύγει η κάψα. Δε μου αρέσει, και ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεκαπέντε χρόνια παντρεμένος χωρίς στοματικό είναι καημός. Τι άλλο θα μου προτείνατε να κάνω; Γυναίκες, πείτε μου.
Ηλιας
26/01/2010 00:57
Οσοι πανε σε πορνες αξιζουν απλως τον οικτο μας. Κι αν δεν καταλαβαινουν γιατι αξιζουν τον οικτο μας, τοτε αξιζουν ακομα περισσοτερο οικτο... Καμια γυναικα δεν ειναι σκευος απολαυσης. Ολες οι γυναικες ειναι πρωτ''απ'' ολα ανθρωποι και ειναι καταπτυστο να τις εκμεταλλευεται ο οποιοσδηποτε. Και ντροπη στα Νεα που παρουσιαζουν την πορνεια ως κατι το φυσιολογικο, αν ειναι δυνατον!
Bourdeliaris apo kounia
26/01/2010 00:21
Αγπητοί μου αντί να σχολιάζετε στο άσχετο ρίξτε μια ματιά στο bourdela.tv . Το θέμα της πορνείας δεν είναι δυνατόν να αναλυθεί στα πλαίσια ενός άρθρου, η έκτασή του είναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερη απο ότι νομίζουμε. Ρίξτε τη ματιά στο σαϊτ και θα καταλάβετε
Mpeos
26/01/2010 00:12
Oles pornes eiste...aplos kapoies pio exypnes apo sas to ekanan epaggelma k vgazoun polla lefta.
Ν.ΑΝΤΟΝ
25/01/2010 22:51
ΑΝ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΩΝΑΣΗΣ , ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΣ?
ΑΝ Η ΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΑΣ ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ?
ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ,
20,000,000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, ΜΑΛΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ'' ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ'' ,ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ 2010 ?
ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nh
25/01/2010 22:44
ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ.....ΣΤΑ ΄΄ΣΠΙΤΙΑ ΄΄ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕΣ.ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Π_____ΝΕΣ...............
LT
25/01/2010 22:11
Yparxei sxedio. Kai to sxedio einai ena apo ta polla pou exei sthsei autos pou gemise pornes ton kosmo gia na mhn afhsei kanenan na hsuxasei kai gia na dialusei oikogeneies, gamous kai sxeseis. Alloste den htan autos pou euloghse ton gamo sthn Kana oute pou milhse gia agaph. Giati vevaia na thelei na zoun oi anthropoi me agaph, pisth kai suntrofikothta? Oso pio monoi kai voutigmenoi sthn amartia toso kalutera. To sxedio loipon opos kai ta alla tou sxedia vainoun kalws! Kanenas sevasmos pros thn gunaika os anthropo...h gunaika einai gia autous kreas gia petsoma. To mono pou tous noiazei einai na liwsoun sto petsoma. Kai h ekmetalleush gunaikwn sunexizetai ameiwta! Krima pou kaneis den anoigei ta matia tou na katalavei ti ginetai! To mono pou kanoun einai na proothoun thn porneia eite sta "spitia" eite se site sto internet eite opoudhpote ekdidontai gunaikeia somata. Otan den uparxei zhthsh den uparxei kai prosfora... Kai mhn me peite thriskolhpth ktl. giati den eimai kai tha xasete ton xrono sas. Prosopikh apopsh katathetw!
Θέμης - Ορεγκον
25/01/2010 21:11
Σύμφωνα με το άρθρο, 20 εκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο πραγματοποιούνται στην Ελλαδα κάθε χρόνο σε οίκους ανοχής! Βάζω μέσο όρο εκατό ευρώ για κάθε βίζιτα, μας κάνει 2 δις ευρώ ετησίως, αφορολόγητα. Δεν ξέρω πόσο κοστίζει στο κράτος η φοροδιαφυγή γιατρών/δικηγόρων/αγροτών, αλλά μάλλον είμαστε στην ίδια τάξη μεγέθους. Εγώ πάντως δεν έτυχε πάρω ποτέ απόδειξη. Πάντως, προς τιμή τους, τα εργαζόμενα κορίτσια δεν απεργούν ούτε κλείνουν ποτέ τους δρόμους.
ΜΙΧΑΛΗΣ
25/01/2010 20:55
ΦΙΛΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ,,,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΛΗΚΤΡΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΜΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...
@olous
25/01/2010 20:39
Το μεγαλύτερο "σπίτι" είναι οι Ελλάδα... 300 άτομα ξεσκίζουν 11 μυρια...
EYA
25/01/2010 20:21
NAI , ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ Π*ΔΑΝΕ ΑΝΟΜΑΛΟΙ
ΟΤΙ ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΟΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
pd
25/01/2010 20:07
mamate dioti hanomaste.etsi kai allios se pornes o andras tha paei. oi heiroteres kai pio sklires einai oi gynaikes tous min sou po kai panakrives.oi nomimes pornes aytes pou to lene einai mia hara kai kanoun thearesto ergo exou kai ierodoules. oi pantremenes einai oi mohthires kai oi ypoules.
ns
25/01/2010 19:56
me tis pornes ksereis oti apo ti stigmi pou koumponeis to panteloni kamia den tha se akolouthisei.....
TM
25/01/2010 19:41
Όχι ρε παιδιά! Δεν είναι αυτή η αρχαιότερη ανδρική συνήθεια... :)))
ΜΑΝΤΑΜ
25/01/2010 19:37
OI ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΡΝΕΣ
Φανατική
25/01/2010 19:28
Επί της ουσίας SM ήταν το αμέσως προηγούμενο σχόλιο μου, απλά προσπαθώντας να διαβάσω τα υπόλοιπα παρατήρησα πόσο λίγα ήταν σε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ελληνικά! Παρεμπιπτόντως Μιχάλη, δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το να διαβάζω κεφαλαία αν δεν είναι ανορθόγραφα, αλλά επειδή δεν γράφουμε πλέον σε πέτρες, το να γράφεις μονίμως κεφαλαία εκτός από κακής αισθητικής περιορίζει και την δυνατότητα να ΦΩΝΑΞΕΙΣ! Πραγματικά με σοκάρει ότι ακόμα και οι άλλες γυναίκες σχολιάζουν το θέμα της πορνείας, από την πλευρά του πελάτη (άντρα) και όχι της πόρνης. Δηλαδή δε μας απασχολεί που κάποιες νεαρές γυναίκες- κορίτσια αποφασίζουν ή αναγκάζονται να πουλάνε το κορμί, την ψυχή και μαζί με αυτά το τελευταίο οχυρό της αξιοπρέπειας τους καθημερινά!!! μας απασχολεί αν ο άντρας μας ξενοπηδήξει επί πληρωμήκαι και συζητάμε αν αυτό είναι η καλύτερη λύση ή όχι
fivos
25/01/2010 19:18
THA SAS ARESE TOTE KAI OI GUNAIKES SAS NA PHGAINOUN ME PORNOUS?
A.Σ.
25/01/2010 18:58
Πιστεύω στην ελευθερία του έρωτα και του σεξ και έχω ζήσει ανάλογα. Σιχαίνομαι την επί πληρωμή σχέση είτε είναι γάμος, είτε είναι πορνεία. Όσο δε για την πολυγαμία του άνδρα, σας βεβαιώνω και εγώ που είμαι γυναίκα, μια χαρά μου αρέσει και η πολυγαμία. Έχω όμως μια απορία.Λέει στο ρεπορτάζ ο κ. Νίκος Καρδαράς: "καλύτερα να πας με μια πόρνη παρά να κάνης παράλληλη σχέση". Φαντάζομαι ότι αυτό το παραδέχεται και για τη γυναίκα του, αλλιώς είναι φαλλοκράτης του κερατά και δεν αξίζει συζήτηση. Επειδή όμως δεν υπάρχουν αρσενικές πόρνες ή δεν είναι εύκολα προσβάσιμες και ασφαλείς, τί προτείνει να κάνει η γυναίκα του προκειμένου να έχει το εύκολο σέξ που θα βοηθήσει στη διατήρηση του γάμου της; να γίνει μήπως η ίδια πόρνη; καλή ιδέα, θα βγάζει τα λεφτά που θα δίνει ο άνδρας της, το οικογενειακό εισόδημα δεν θα έχει απώλειες και θα το ευχαριστιέται (βλ. Κατρίν Ντενέβ στην "Ωραία της Ημέρας", άν θυμάμαι καλά μετά από τόσα χρόνια τον τίτλο).
Lana Kantiani
25/01/2010 18:58
SIMFONO APOLITA ME THN K. KAPPATOU KAI TON K.STERTSO GIA TO PIOI EINAI OI LOGOI POU ODIGOUN TOUS ANTRES OPIAS HLIKIAS SE PLIROMENES mikres ores.
AYTH EINAI H AITIA POU TA ZEUGARIA DEN EXOUN APOLITOS KAMIA DIATHESI GIA EPANEXETASI TIS SXESIS POU O EROTAS EINAI O BASIKOS PARAGON ALLA OXI TO (OMEGA)TIS SXESIS, DIOTI ENAS IGIINOS DESMOS DEN STIRIZETE STON EROTA MONO PREPEI NA STIRIZETE STON ANTHROPO ESOTERIKA. OMOS H (KURIES) SHMERA EINAI XILIADES ETIMES GIA PSIXO-SOMATIKES.. (ANALISIS) ANDRON POU DEN EXOUN APOLITOS KAMIA BASI GIA NA TOUS BOITHISOUN STA PROBLIMATA TOUS PERAN APO TO NA TOUS KANOUN NA ERXONTE PIO (SIXNA) !! O ANTRAS MENEI MESA TOU (ADIOS) DIOTI PREPEI NA XEREI OTI EKEI POU HTAN PERIMENOUN (KAI) ALLOI STHN OURA !!! LIGES STIGMES PSEFTOEUXARISTISIS DEN GEMIZOUN THN ZOH. APENANTIAS THN ADIAZOUN KAI MAZI STREFOUN TOUS ANDRES STON IDIO SKOTINO DROMO.... AGAPHTH K. KANELLOPOULOU KALA THA KANETE NA STAMATISETE TIS KATHE IDOUS PSEFTIES GIA NA EXIKONOMITE XRHMATA APO ATOMA POU OI YPIRESIES SAS TA KATASTREFOUN. AUTO TO XERETE POLI KALA. ROTISTE TON EAUTO SAS. EUXOME OPOS H ORTHI SKEPSI SAS EPISTREPSI SE ENAN OMORFO KAI AXIOPREPI TROPO ZOIS !
Lana Kantiani
Psixologos Kinoniologos USA
ΑΝΘΟΚΕΡΑΤΗ
25/01/2010 18:53
ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ
ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ
Ναι οι πόρνες ταιριαζουν με τα πρεζονια
τιμημένη φυλης...
25/01/2010 18:05
Καταρχήν δεν καταλαβαίνω τι κόφτει τον καθένα αν κάποιος άλλος γουστάρει να πηγαίνει σε οίκους ανοχής. Ο καθένας έχει τους λόγους του. Αν και δεν ξέρω πως λειτουργεί ο οργανισμός της γυναίκας, του άνδρα πάντως έχει ανάγκη τη συχνή ερωτική επαφή έστω και για μια στιγμιαία ικανοποίηση. Ο καθένας μπορεί να αντέξει οργανικά ορισμένο χρονικό διάστημα επαφής, όχι, όμως, αιώνιο. Δεν είμαι παντρεμένος, αλλά μπορώ να αντιληφθώ ένα μέρος της λογικής των παντρεμένων που προτιμούν να πάνε εκεί από το να κάνουν παράλληλη σχέση. Όταν με το καλό παντρευτώ, τη γυναίκα μου θα την ποθώ και ερωτικά. Αν εκείνη, όμως, αρχίσει να έχει συνέχεια... πονοκεφάλους κλπ εγκαταλείψει εντελώς τον εαυτό της, σταματάει να ξυρίζει τα πόδια, τις μασχάλες και το μουστάκι της και γίνει εντελώς αντισεξουαλική πως μπορεί κάποιος να το αντιμετωπίσει; Γιατί αυτό δεν αναιρεί ότι εξακολουθεί να την αγαπά και δεν θα ήθελε να την αφήσει έπειτα από κάποια χρόνια γάμου και ένα,δυο παιδιά... Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες...αν ο άλλος γίνει μπουχέσας, ρεύεται και πέρδεται όλη μέρα στον καναπέ και λείπει όλη μέρα από το σπίτι, το ερωτικό ενδιαφέρον χάνεται και ίσως τελικά η γυναίκα αναζητήσει αλλού ερωτικό σύντροφο... Το σωστό είναι να προσπαθήσουν τα ζευγάρια να ανανεώνονται ερωτικά όσο πιο συχνά γίνεται. Αλλιώς, οι πόρνες - αν δεν τρώνε το μισό οικογενειακό προϋπολογισμό - μπορούν να γίνουν το ιδανικότερο στήριγμα του γάμου. Πόσα σπίτια δεν θα είχαν διαλυθεί αν δεν υπήρχαν οι άλλες, οι εκτός σπιτιών πόρνες...
ΜΙΧΑΛΗΣ
25/01/2010 17:48
ΦΙΛΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ...Η ΠΕΖΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ... ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΔΕΝ ΣΚΑΛΙΖΑΝ ΠΕΖΑ...ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ...ΕΣΥ ΕΙΣΑ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΗ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ...
alex
25/01/2010 17:47
Πληρες αποτυχημενο και φιλτραρισμενο ρεπορταζ.........οσο στελνετε γυναικες δημοσιογραφους να κανουν ρεπορταζ για την σχεση των ανδρων με αυτες τις κοπελες δεν θα καταλαβετε ποτε τις αιτιες αυτου του φαινομενου...........αναρωτηθηκατε ποτε γιατι εχουν ξεφυτρωσει σαν μανιταρια οι συγχρονοι οικοι ανοχης ? Γιατι εχουν τοση πελατεια και κανουν τετοιους τζιρους ? Μηπως επειδη δεν υπαρχουν πραγματικες γυναικες στην εποχη μας ?
SM
25/01/2010 17:30
@Φανατική

Auto einai tora to provlima sou oti grafoume greeklish? Tipote epi ths ousias exeis na mas peis? An oxi tote:
GOOD NIGHT AND GOOD LUCK.........!
Μ. Λ.
25/01/2010 17:17
Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΧΑΡΗ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ Η΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΘΑΠΡΕΠΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΑΙΟΣ, Κ. Λ. Π., Κ. Λ. Π. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
σιντελα αρφαραχ
25/01/2010 17:11
Αγγελικη Κανελοπουλου φιλεναδα μου, ΘΕΑ σε προσκυνω, η Σιντελα!
SM
25/01/2010 16:47
@ gk, apantisi, ΜΙΧΑΛΗΣ, Φανατική; klp:

MPOREITE NA MOU LEISETE MIA APOREIA: KALA EDO MILAME OS EPI TO PLEISTON GIA AGORAIO EROTA, OK? TI EINAI OMOS KAI OI PARALLHLES EXESEIS? AGORAIOS EROTAS DIARKEIAS DEN EINAI? KAI MALISTA ISOS PIO AKRIVOS APO TO ONE NIGHT STAND ME IERODOULH.

AN LOIPON UPARXOUN GUNAIKES POU EIS GNOSIN TOUS PHGAINOUN ME PANTREMENOUS, AUTES DEN FOVOUNTAI NA MHN THS APATHSOUN OI SUNTROFOI TOUS? AUTO AKRIVOS EINAI TO ZHTHMA: UPARXOUN GYNAIKES POU EINAI ETOIMES EITE ME XRHMATA EITE XORIS NA KLEPSOUN TON ANTRA THS FILHS TOUS, NA PANE ME TO AFENTIKO TOUS, ME TON SUMFOITHTH TOUS. H PROSPFORA EINAI TERASTEIA, LOGIKO EINAI NA MPERDEUOMASTE LOIPON.................AS STANMATHSEI H DIPROSOPIA KAPOION, MILAME GIA THN FUSH TOU ANTRA H OPOIA DEN ALLAZEI, EINAI BIOLOGIKON THESFATON..............!
Κώστας Θωμάς
25/01/2010 16:43
Όσο οι γυναίκες αποφεύγουν την ποικιλία παριστάνοντας της ηθικές γυναίκες οι άντρες θα την βρίσκουν αλλού.
Φανατική
25/01/2010 16:40
...και επιτέλους βρε άνθρωποι!! πραγματικά σας κάνει ΤΟΣΟ κόπο να γράφεται Ελληνικά και να βάζετε σημεία στίξης; Kεφαλαία ο ένας, γκρικλις ο άλλος, κεφαλαία και γκρικλις ο τρίτος ... σαν να μιλάτε και να φτύνετε είναι... έλεος!!! Καλός ο γραπτός σχολιασμός αλλά καταλάβετε το ότι όταν γράφετε έτσι: 1ον Oi PERissOTERoi DE dIAbASOUN tO KEIMENo SAS 2ον H gnomi pou katathetete ypovivazetai aytomatos 3ον ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΑΙΡΑΤΕ ΑΠΟ ΩΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Προτείνω στο site να μην επιτρέπονται σχόλια με κεφαλαία ή greeklish, αυτό δηλαδή που εφαρμόζεται σε πολλά forum πλέον...
my
25/01/2010 16:34
έ ρε την τύφλα σας την μαύρη !!!!!
Τα έχετε λύσει όλα τα προβλήματά σας και σας απασχολούν ( .. τα άλυτα !! ) το π*δημα και το κέρατο .
antonio.
25/01/2010 16:26
den einai ikanopoisi na kanis erota monos pote to geinaikio plasma den se eide kai sou eipe axx esy thelis ligo erota na aisthanthis kalitera as einai evlogymenes oi gynekes aftes pou einai ekei.kai pas kai sou deinoune to aisthima oti hmporis kai esy na to exeis.
Geo
25/01/2010 15:46
Εαν σε καλυπτει η γυναικα σου ως ανθρωπος και υπαρχει επικοινωνια σε ολους τους τομεις (και τον σεξουαλικο),δεν εχεις λογο να τρεχεις απο δω και απο κει.
Τωρα,εαν παντρευτηκες α)επειδη παντρευτηκαν ολοι σου οι φιλοι,β)επειδη εμεινε εγκυος,γ)επειδη ειχατε σχεση πολλα χρονια,δ)επειδη ειχε πλουσιο μπαμπα και τωρα βαρεθηκες ,αλλα δεν χωριζεις γιατι εισαι α)δειλος,β)τεμπελης,γ)προικοθηρας,δ)φοβασαι το ξυλο που τρως καθημερινα....ας προσεχες...
SM
25/01/2010 15:40
@gk

O LOGOS POU PANTREUOMASTE EINAI H DHMIOURGIA OIKOGENEIAS. AN THELAME GYNAIKA GIA KATHARISMA H GIA MAGEIREMA THA PAIRNAME OIKIAKH BOITHO, H AN THELAME NA MHN SPATALAME XRHMATA THA EIXAME THN MANA MAS NA MAS KANEI OLA AUTA. AUTO NOMIZO EINAI ARKETO: EPI PLEON EIMASTE POLU XEIRAFETHMENOI ME THN APOPSH OTI KAPOPIA PRAGMATA PARAMENOUN ANALOIOTA: KORESMOS APO THN KATHIMERINOTHTA, ALLAGES STHN SUMPERIFORA TON ANTHROPON, ALLAGES STIS PROTERAIOTHTES. NA TONISOUME EPI PLEON OTI AUTO ISXUEI EN MERH KAI GIA TIS GUNAIKES, DIOTI KAI OI GYNAIKES MPOROUN NA NIOTHOUN ANIKANOPOIHTES KAI NA VRISKONTAI SE ENA EROTIKO TELMA POU LOIPOUN OI SUGINISEIS. DEN ISXUEI MONO GIA TOUS ANTRES. APLA GIA ESAS TIS GUNAIKES EPEIDH ZEITAI PIO EGEFALIKA TON EROTA KAI THN EROTIKH SUNEURESH, DISTAZETAI NA PROBEITAI SE TETOIOU EIDOUS SXESEIS (ONE-NIGHT -STAND), AN KAI H NEA GIENIA PISTEUO OTI DEN EXEI TETOIOUS PERIORISMOUS KAI PROKATALHPSEIS PLEON.
HOPE THIS BECOMES MORE CLEAR......!
Φανατική
25/01/2010 15:38
Ντροπή και αίσχος για την εφημερίδα σας!!! που παρουσιάζετε την πορνεία σαν κάποια υγιή δραστηριότητα και την αναλύετε και δήθεν επιστημονικά! Η πορνεία είναι η πιο αηδιαστικής μορφής εκμετάλλευση και ναι.. είναι αρχαία όσο και η εκμετάλλευση, όπως ήταν και η δουλεία... Άλλο η ελεύθερη σεξουαλική συνεύρεση, που είναι προσωπικό θέμα του καθενός, και άλλο η αγοροπωλησία σάρκας. Ας γίνει νόμιμο επάγγελμα τότε και η πώληση οργάνων, παιδιών κλπ. Θα ήθελα πολύ να ξαναδιαβάσω τις γνώμες σας και τις επιστημονικές σας προσεγγίσεις, αν η κόρη σας σας έλεγε ότι αποφάσισε να ασκήσει το "αρχαιότερο" επάγγελμα, γιατί προσφέρει στην κοινωνία και είναι προσοδοφόρο.
ΓΙΑΝΝΗΣ
25/01/2010 15:36
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ GK ΟΤΙ ΔΗΛ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ "ΣΥΝΗΘΕΙΑ" Ή ΕΠΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ "ΚΕΡΑΤΟ" !!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ nikos4878 ΚΑΙ ΤΟΝ Τ.Λ. ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ !!! ΓΙ'' ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΚΛΕΣ (ΜΕ CLK CABRIO ή ME 320 CABRIO)!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.............ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ (ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΟ 5 1 ΣΤΟ JOCKER!!!)
George
25/01/2010 15:31
@ gk 25/1/2010 13:15

Εχεις δικιο απολυτο , αλλα πες μου , πιστευεις οι υπαρχει μακροχρονιος γαμος που να μην εχει κανει ποτε κατι ο συζηγος ? (σημερα πιστευω οτι κανουν και οι γυναικες που συνειθως ητανε πιο πιστες σένα γαμο), οι καιροι εχουν αλλαξει και προσωπικα δεν πιστευω στην μονογαμικοτητα
apantisi
25/01/2010 15:28
gk 25/1/2010 13:15

tha sou apantisw egw agapiti mou,

poly apla ta atoma pou rwtas (an einai pantremenoi) einai kotes. Gia auto, den xriazete iper-analisi.

Anthropos pou pantreuete kai pigenei se oikous anoxis koroideui ton eauto tou kai vlepi ti sizigo tou san ipiretria.

An iparxoun provlimata sto gamo sexualikis fisis kitas na ta lisis, oxi na episkeptese oikous anoxis (ektos kai an einai se simfwnia me ton/ti sizigo sou).

Tora ta ipoloipa, opws eipe kai kapoios allos einai logia autoparigorias kai auto-empsixosis. Prospathoun na peisoun tous eautous tous.

Kai oso gia kapoion pou eipe oti oloi apo ekei ksekinisame, oxi agapite den ksekiname oloi apo ton pato. Merikoi htan pio siniditopiimenoi kai mporousan na elegksoun tis ormes tous kai frontisan na vroun dieksodo se fisiologikes sxesis, oxi emporeumatopiimenes. Ante, oloi isa kai omoia thelete na mas kanete san ta moutra sas.
κατερίνα
25/01/2010 15:11
έχετε δικιο παιδιά,το σεξ χωρίς πολλά πολλά είναι όμορφο πως να το κάνεις,προσωπικά μου προσφέρει ανακούφιση που γνωρίζω 3 νεαρούς αλβανούς και κανονίζω όταν κατεβαίνω αθήνα για ψώνια να συναντιέμαι τουλάχιστον μ΄έναν για ένα τρυφερό ραντεβού. την οικογένεια μου δεν θέλω να την διαλύσω,από τηνάλλη ο σύζυγος (42 χρονών)πως να το πω νομίζει πως με δύο φορές την εβδομάδα,που διαρκούν πέντε με δέκα λεπτά το πολύ ,νομίζει πως είναι καλός εραστής. τον αγαπώ και δεν θέλω να τον στεναχωρίσω αλλά στα 36 μου ξέρω τις ανάγκες μου και δεν κάνω συμβιβασμούς στην ικανοποίηση μου.αποφεύγω τους έλληνες γιατί δημιουργούν προβλήματα.είναι πολύ κτητικοί και ανακατέβονται στη ζωή σου ενώ οι ίδιοι θέλουν να έχουν πολλές ερωτικές σχέσεις ταυτόχρονα.
ΜΙΧΑΛΗΣ
25/01/2010 15:05
ΦΙΛΗ gk...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ,,,ΜΗΠΩΣ ΘΙΓΕΙ Ο ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ...ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΝΑΝ ΖΙΓΚΟΛΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ ΖΩΟ...
ΧΡΗΣΤΟΣ Α
25/01/2010 14:51
Προς gk
Παντρευόμαστε γιατί τα θέλουμε ΟΛΑ δικά μας.
Είναι και αυτό στη φύση μας.
CAPITO?
Γεώργιος Γ.
25/01/2010 14:30
ΧΡΗΣΤΟΣ Α.,

Μια δίμετρη ξανθιά θεά απ'' αυτές που κυκλοφορούν θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τις μεταφορές αυτές... και σίγουρα θα τη θυμάσαι στα γεράματα! :-)
Kostas Konstantinidis
25/01/2010 14:22
Βαλτε ταμειακες στα Σπιτια!
ΓΚ
25/01/2010 14:15
@ΜΙΧΑΛΗΣ: Είπες: ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...

Γιατί η κοπέλα που αγάπησα στα μαθητικά μου χρόνια με θεωρούσε περίεργο και δε θα καταδεχόταν να πάει μαζί μου. Επιπλέον η γυναίκα που βρήκα αργότερα και έκανα οικογένεια έγινε σα δίφυλλη ντουλάπα και η μόνη της ηδονή βρίσκεται στο κοκορέτσι και το κοντοσούβλι. Καλός ο ρομαντισμός αλλά για τα παραμύθια και η νιότη είναι μικρή και περνά...

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ
25/01/2010 13:21
ΣΕΞ ΧΩΡΙΣ ΦΛΕΡΤ ΧΩΡΙΣ ΖΗΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ .....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΣΕΞ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ? ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!
gk
25/01/2010 13:15
Προς AA, GEORGE & SM: Είμαι γυναίκα και θέλω να ρωτήσω το εξής (χωρίς κάνενα ίχνος επιθετικότητας) : Αφού η πλειοψηφία θέλετε να πηγαίνετε με άλλες γυναίκες ενώ είστε παντρεμένοι, για ποιό λόγο παντρεύεστε; Για να έχετε φαγητό και σπίτι καθαρό; Πάρτε μια γυναίκα για οικιακή βοηθό και κάντε έρωτα κάθε βράδυ και με διαφορετική γυναίκα. Ούτε εσείς να έχετε τύψεις (αν έχετε) ούτε η γυναίκα σας να φοβάτε μη την απατήσετε
X.X.
25/01/2010 13:03
Λόγια αυτοπαρηγοριάς....
SM
25/01/2010 12:57
KAI TO AGAPHMENO SOU FAGHTO NA SOU MAGEIREUOUN KATHE MERA, DEN THA MPORESEIS NA TO TROS DIA PANTOS...........GENIKOS THELEI ANANEOSH, DEN EINAI KAKO; ISA-ISA POU HREMEIS KAI GYRNAS SPITI ANANEOMENOS KAI ME LIGOTERA KOMPLEX........!

George
25/01/2010 12:53
@ΜΙΧΑΛΗΣ 25/1/2010 12:38

Γιατι ΜΙχαλη οσο καλη και να εινα η γυναικα σου καποια στιγμη την βαριεσαι σεξουαλικα.
Γενικα η μονογαμικοτητα δεν ειναι στην φυση του ανθρωπου
ΜΙΧΑΛΗΣ
25/01/2010 12:38
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ...
Nikos G
25/01/2010 12:28
20 εκατομμυρια επισκεψεις το χρονο στους οικους ανοχης κανουν οι Ελληνες; Να αρχισουν να βαζουν φορους αμεσως και σε καμια τετραετια θα εχουμε ξεφορτωθει το ελλειμα του κρατους......
ΑΑ
25/01/2010 12:01
Marriage is the most expensive form of prostitution
nikos4878
25/01/2010 11:43
ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ.....ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΦΤΩΧΟ ΑΓΡΟΤΗ,ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ Η ΕΡΓΑΤΗ????
Τ.Λ.
25/01/2010 10:58
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ,ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΟΥ...
ΧΜΜΚ
25/01/2010 10:26
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η κΚΑΠΑΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 5%....ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ & ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΥΦΕ ! ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ...
Menelaos
25/01/2010 09:42
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ...ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΣΜΕΤΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ!
ΧΡΗΣΤΟΣ Α
25/01/2010 09:36
Μπορεί να είναι καλός ο μπουφές αλλά χορταίνεις γρήγορα.
Ένα καλομαγειρεμένο φαγητό σπιτικό είναι καλύτερο και σου μένει σαν ανάμνηση περισσότερο όταν γεράσεις.
vana
25/01/2010 08:56
Είναι ο μόνος κλάδος στην Ελλάδα ο οποίος δουλεύει και έχει αποτέλεσμα! Επίσης, είναι ο μόνος κλάδος που έχει διαφάνεια! Θα μπορούσε να γίνει πρώτυπο για αρκετούς ο συγκεκριμένος κλάδος.