Κόστος χρήσης Ι.Χ.: 1.900€. Τεκμήριο 16.700€!

Οκτώ φορολογικές αδικίες με τα τεκμήρια διαβίωσης ● Δυσφορία στους φορολογουμένους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σπύρος Δημητρέλης, Γιώργος Φιντικάκης   | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/09/2008 07:00 |
 Κόστος χρήσης Ι.Χ.: 1.900€. Τεκμήριο 16.700€!

Αντιμέτωποι με οκτώ φορολογικές αδικίες θα βρεθούν εκατομμύρια φορολογούμενοι, λόγω της εφαρμογής τεκμηρίων διαβίωσης.

Το πραγματικό κόστος κατοχής και χρήσης Ι.Χ., σκάφους, κατοικίας και εξοχικού διαφέρει σημαντικά από το αντίστοιχο τεκμαρτό εισόδημα που υπολογίζει σήμερα η Εφορία για καθένα από τα παραπάνω περιουσιακά στοιχεία. Η διαφορά αυτή θα οδηγήσει σε σημαντική επιβάρυνση εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους, οι οποίοι αν και είναι ειλικρινείς αναφορικά με τα εισοδήματά τους απέναντι στην Εφορία, θα αναγκαστούν να πληρώσουν επιπλέον φόρο για εισοδήματα που δεν αποκτούν, επειδή έχουν απλώς στην κατοχή τους δεύτερο Ι.Χ. ή κύρια κατοικία άνω των 120 τ.μ.

Ήδη η δημοσιοποίηση της πρόθεσης της κυβέρνησης να επαναφέρει ουσιαστικά τα τεκμήρια διαβίωσης, τα οποία είχαν καταργηθεί το 2002 ως φορολογικά άδικα και αναποτελεσματικά για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, άρχισε να προκαλεί παρενέργειες στην αγορά. Όχι μόνο έχουν παγώσει τις τελευταίες ημέρες οι παραγγελίες για καινούργια Ι.Χ., αλλά και εκατοντάδες φορολογούμενοι που είχαν παραγγείλει καινούργιο αυτοκίνητο, κυρίως μεγάλου κυβισμού, ακυρώνουν τώρα τις παραγγελίες και ζητούν από τις αντιπροσωπείες την επιστροφή των προκαταβολών που είχαν δώσει.

Προσπάθεια κατευνασμού
Την έντονη δυσφορία που έχει προκαλέσει στους φορολογούμενους η σχεδιαζόμενη επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης επιχείρησε χθες να μετριάσει το υπουργείο Οικονομίας με ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση για τα κριτήρια βάσει των οποίων θα προσδιορίζεται το τεκμαρτό εισόδημα. Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας κατευνασμού των αντιδράσεων, το υπουργείο Οικονομίας ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι η θέσπιση τεκμηρίων διαβίωσης «θα γίνει σε ρεαλιστική βάση» και ότι «θα αφορά μόνον εκείνους που οι δηλώσεις φορολογίας των εισοδημάτων τους απέχουν σημαντικά από τα πραγματικά τους εισοδήματα».

Φόροι για ανύπαρκτα εισοδήματα
Σε κάθε περίπτωση, η θέσπιση τεκμηρίων διαβίωσης, με όποιον τρόπο και αν εφαρμοστούν, θα επιφέρει σημαντικές αδικίες, καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι θα φορολογηθούν όχι για τα πραγματικά εισοδήματά τους, αλλά για κάποια τεκμαρτά που θα ορισθούν αυθαίρετα από το υπουργείο Οικονομικών. Με βάση τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, τα τεκμήρια που θα επανέλθουν ή θα αυστηροποιηθούν είναι η κατοχή και χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτου ανεξαρτήτως κυβισμού και αξίας, σκάφους αναψυχής ανεξαρτήτως μήκους, κύριας κατοικίας άνω των 120 τ.μ., εξοχικής κατοικίας άνω των 80-100 τ.μ. και πισίνας. Επίσης, τεκμήριο θα αποτελέσουν και οι δαπάνες για δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων και οι αμοιβές οικιακών βοηθών.


Παγώνει η αγορά Ι.Χ., ακυρώνουν παραγγελίες

ΦΡΕΝΟ ΜΠΑΙΝΕΙ στην αγορά των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού λόγω των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης. Σε αρκετές αντιπροσωπείες υποψήφιοι αγοραστές καινούργιων αυτοκινήτων με κινητήρες άνω των 2.000 κυβικών εκατοστών ζητούν να ακυρωθούν οι παραγγελίες τους, για τις οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έχουν δώσει προκαταβολές, ενώ πτώση στη ζήτηση εκδηλώνεται και στα μεταχειρισμένα ανάλογου κυβισμού.

Την ίδια στιγμή αρκετοί κάτοχοι τέτοιων οχημάτων, κυρίως τζιπ των οποίων ο κυβισμός ξεπερνά ακόμη και τα 3.000 κυβικά και ήδη επιβαρύνονται από τα πολύ υψηλά τέλη κυκλοφορίας (από 446 έως 580 ευρώ μετά τη φετινή αύξηση-χαράτσι 20%) και τα ακριβά καύσιμα, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην πώληση των αυτοκινήτων τους προκειμένου να ξεφύγουν από την «τσιμπίδα» της Εφορίας.

Πρόκειται κυρίως για όσους έχουν στην κατοχή τους και δεύτερο, μικρότερου κυβισμού αυτοκίνητο που αυξάνει ακόμη περισσότερο το τεκμήριο στην περίπτωση που τελικά το μέτρο αυτό εφαρμοστεί.

«Η αγορά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ομηρεία» λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος. Όπως εκτιμά ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ, το μέτρο της εφαρμογής των τεκμηρίων για όλα τα Ι.Χ. ανεξαρτήτως κυβισμού που σκέφτεται να υιοθετήσει η κυβέρνηση και εφαρμόστηκε επί 23 χρόνια (από το 1980 έως το 2003) έχει αποδειχθεί ότι «δεν έχει νόημα».

Παράγοντες της αγοράς θεωρούν ότι η επιβολή των τεκμηρίων στα Ι.Χ. που θα οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων οχημάτων μεγαλύτερου κυβισμού θα πλήξει καίρια τον κλάδο- όχι μόνο τις πωλήσεις αλλά και τα σέρβις και τις ασφάλειες. Ο κλάδος του αυτοκινήτου στην Ελλάδα απασχολεί σήμερα 25.000 εργαζομένους, ενώ κάθε χρόνο το Δημόσιο εισπράττει από τέλη ταξινόμησης αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού πάνω από 215 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ενδεικτικό ότι για ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού με τελική τιμή 80.000 ευρώ, τα 32.000 ευρώ είναι φόροι που καταλήγουν στα ταμεία του κράτους.


Κόστος χρήσης και ύψος φορολόγησης

1 Η κατοχή και συντήρηση ενός Ι.Χ., μέσης αξίας, 1.800 κ. εκ. συνεπάγεται πραγματικό κόστος (καύσιμα για 14.000 χιλιόμετρα ετησίως, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση) ύψους 1.900 ευρώ. Με βάση τον πίνακα υπολογισμού των τεκμηρίων που ισχύει σήμερα και εφαρμόζεται για τον υπολογισμό του ποσού που μπορούν να αποταμιεύουν οι φορολογούμενοι κάθε χρόνο όταν επικαλούνται αποταμιεύσεις για αγορά περιουσιακών στοιχείων (δηλωθέν εισόδημα μείον τεκμαρτή δαπάνη) και αποτελεί ένα δείγμα του τι σημαίνει τεκμήριο διαβίωσης, για το συγκεκριμένο Ι.Χ. προκύπτει τεκμαρτό εισόδημα 16.700 ευρώ. Δηλαδή, 14.800 ευρώ περισσότερα από το πραγματικό κόστος χρήσης του Ι.Χ. 2Η κατοχή και συντήρηση από μια οικογένεια δύο Ι.Χ., ενός 1.600 κ. εκ. και ενός 1.200 κ. εκ., συνεπάγεται τεκμαρτό εισόδημα, με βάση τον σημερινό πίνακα της Εφορίας που αποτελεί ένδειξη του πώς θα υπολογισθούν τα νέα τεκμήρια, ύψους 17.900 ευρώ. Ωστόσο, το πραγματικό κόστος χρήσης αυτών των Ι.Χ. είναι μόλις 2.900 ευρώ. Να σημειωθεί ότι η καθιέρωση τεκμηρίου για τα Ι.Χ., όπως σημειώνουν στελέχη του κλάδου εμπορίας αυτοκινήτων, όχι μόνο δεν θα αυξήσει τα φορολογικά έσοδα, αλλά θα τα μειώσει, επειδή η επακόλουθη μείωση των πωλήσεων θα μειώσει και τα έσοδα από τέλη ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, φόρους καυσίμων κ.λπ.

3Η κατοχή και χρήση φουσκωτού σκάφους αναψυχής μήκους 5 μέτρων, σύμφωνα με στελέχη εταιρειών σκαφών αναψυχής, συνεπάγεται πραγματικό ετήσιο κόστος 1.000 ευρώ (καύσιμα, ασφάλεια, συντήρηση). Το τεκμαρτό εισόδημα γι΄ αυτήν την περίπτωση, εφόσον ισχύσει το τεκμήριο που ίσχυε στο παρελθόν, ανέρχεται σε 10.500 ευρώ. Μάλιστα, αυτό το ποσόν αφορά συντηρητική εκτίμηση, καθώς το τεκμήριο αυτό ίσχυε πριν από έξι χρόνια, καθώς από τότε τα συνολικά εισοδήματα έχουν αυξηθεί. Αν πρόκειται για ιστιοπλοϊκό σκάφος μήκους 10 μέτρων, το πραγματικό ετήσιο κόστος χρήσης ανέρχεται γύρω στα 4.000 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο τεκμήριο σήμερα είναι 38.000 ευρώ. Αν επικρατήσει η συντηρητική εκδοχή του τεκμηρίου που ίσχυε το 2002, τότε το τεκμαρτό εισόδημα θα είναι 19.000 ευρώ.

4Η κατοχή κύριας κατοικίας 120 τ.μ., σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μεσιτών Αθηνών κ. Γιάννη Ρεβύθη, συνεπάγεται για μια τετραμελή οικογένεια πραγματικό κόστος (ηλεκτρικό ρεύμα, κοινόχρηστα κ.λπ.) 2.500 ευρώ. Με βάση τον υπολογισμό του τεκμαρτού εισοδήματος που ισχύει σήμερα για κατοικίες άνω των 200 τ.μ., για τη συγκεκριμένη κατοικία προκύπτει τεκμαρτό εισόδημα 6.300 ευρώ (3,5% της αντικειμενικής τιμής).

5 Το πραγματικό ετήσιο κόστος συντήρησης και χρήσης εξοχικής κατοικίας 80 τ.μ., όπως αναφέρει ο κ. Ρεβύθης, ανέρχεται σε 1.250 ευρώ, ενώ το τεκμαρτό είναι υπερδιπλάσιο αφού ανέρχεται σε 2.800 ευρώ. 6Το πραγματικό ετήσιο κόστος χρήσης μιας πισίνας 25 τετραγωνικών μέτρων, σύμφωνα με στελέχη εταιρειών κατασκευής και συντήρησης δεξαμενών κολύμβησης (πισίνες), ανέρχεται σε 1.500 ευρώ (κόστος νερού, συντήρηση κ.λπ.). Το τεκμαρτό εισόδημα που υπολογίζει η Εφορία σήμερα ανέρχεται σήμερα σε 11.600 ευρώ.

7Τα ετήσια δίδακτρα για έναν μαθητή που φοιτά σε ένα μέσο ιδιωτικό σχολείο ανέρχονται σε 8.000 ευρώ. Η προσθήκη τους ως τεκμαρτό εισόδημα στους γονείς, θα οδηγήσει σε χιλιάδες περιπτώσεις σε άδικη επιπλέον φορολόγησή τους, αφού σε πολλές περιπτώσεις το κόστος αυτό επιβαρύνονται οι παππούδες λόγω αδυναμίας των γονιών.

8 Η ετήσια αμοιβή οικιακής βοηθού συνήθως ανέρχεται σε 8.600 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις, οι οικιακές βοηθοί εξυπηρετούν ηλικιωμένους οι οποίοι δεν μπορούν να καλύψουν το σχετικό κόστος επειδή είναι χαμηλοσυνταξιούχοι. Αν επιβληθεί το σχετικό τεκμήριο, οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν να φορολογηθούν για εισόδημα που δεν αποκτούν.


ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ «ΝΕΩΝ»

Θύελλα αντιδράσεων προκαλούν οι εξαγγελίες για την επαναφορά των τεκμηρίων διαβίωσης. Τα σχόλια αναγνωστών στην ηλεκτρονική έκδοση των «ΝΕΩΝ» (www. tanea.gr) είναι ενδεικτικά των αντιδράσεων αυτών:
«ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ τα τεκμήρια είναι γενικά ένα δίκαιο φορολογικό μέτρο, που εφαρμόζεται όμως με τελείως ανέντιμο και ανήθικο τρόπο... Το να ανεβοκατεβάζεις κάθε χρονιά τα όρια των τετραγωνικών μέτρων, να εφαρμόζεις την αναδρομικότητα στα τεκμήρια για ακίνητα ισοπεδωτικά, χωρίς να λαμβάνεις υπ΄ όψιν σου τον τρόπο που αποκτηθήκανε αυτά τα αγαθά, όπως είναι ο μακροχρόνιος δανεισμός σε τράπεζες, με το να φορολογείςκατ΄ ουσίαν χαϊδεύοντας- με έναν εφ΄ άπαξ τρόπο 10% τεράστια εισοδήματα που προκύπτουν απ΄ τον μοντέρνο τρόπο μισθοδοσίας που εφαρμόζεται σε μεγαλομάνατζερ του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου αλλά και ιδιωτικού τομέα και ονομάζεται option μετοχών, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αυτή η χώρα έχει φτάσει στα όριά της και χρειάζεται πραγματικά επανίδρυση του κράτους (όχι βέβαια στα λόγια από τα προεκλογικά μπαλκόνια...).

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΖΑΙΔΑΣ «ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι τα τεκμήρια επανέρχονται για να πιάσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτούς δηλ. που δηλώνουν ελάχιστα και κάνουν πλούσια ζωή, τότε γιατί δεν εξαιρούν τους μισθωτούς και συνταξιούχους από την επαναφορά αυτή;

Άρα ο στόχος τους δεν είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά οι μισθωτοί και συνταξιούχοι πάλι! Οι μισθωτοί ούτως ή άλλως δεν μπορούν να αποκρύψουν εισοδήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω, αν ένα αυτοκίνητο που αγόρασα και το οποίο καλύπτεται από τη φορολογική μου δήλωση, γιατί να πρέπει να μου τρώει όλο το εισόδημα για τη χρήση του; Το αγόρασα και κάνω 5.000 χιλιόμετρα ετησίως. Από πού προκύπτει ότι για να το έχω πρέπει π.χ. η χρήση του να μου κοστίζει 20.000 ευρώ;». ΚΩΣΤΑΣ Κ. «ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ τα τεκμήρια, βάζουμε τον κοσμάκη να πάρει αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ύστερα από 4 χρόνια επαναφέρουμε τα τεκμήρια. Αίσχος κύριοι, το αυτοκίνητό μου έχασε την αξία του διότι πολύ λίγοι μπορούν να δικαιολογήσουν με βάση τα τεκμήρια τζιπ 3.000cc αξίας 60.580 ευρώ. Άρα θα αναγκαστώ να παραδώσω πινακίδες ή να το πουλήσω χάνοντας τη μισή αξία του. Ας είναι όμως, έρχεται ο καιρός που θα πληρωθούν αναλόγως. Ευχαριστώ πολύ».

ΜΑVRΙS Α «ΔΗΛΑΔΗ πρώτα μας εξαπατήσατε ότι δεν έχει τεκμήρια και μας βάλατε με χίλιες οικονομίες και συνδυασμούς να πάρουμε ένα μεγάλο αυτοκίνητο και τώρα μας τα ξαναβάζετε. Αυτό πώς λέγεται κύριε Αλογοσκούφη; Αξιοπιστία- εντιμότης- συνέπεια κράτους;».

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΙΟΝΗΣ «ΑΓΟΡΑΣΑ ένα τζιπ Cherokee 3.700 κυβικών νομίμως και ελέγχθηκα για το πόθεν έσχες της αγοράς του και ευρέθηκα εντάξει έναντι των ισχυόντων νόμων του κράτους μου. Τώρα, ύστερα από δυο χρόνια, με τα νέα μέτρα μου ζητάνε να δηλώνω κάθε χρόνο εισόδημα 107.900 ευρώ ως τεκμήριο για το αυτοκίνητό μου. Μα καλά, πιστεύετε ότι βγάζω 107.900 ευρώ επειδή αγόρασα ένα τζιπ;

Σας ευχαριστώ που με κάνετε να ονειρεύομαι ότι είμαι τόσο πλούσιος!».

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ν.

183
POPI
20/12/2008 15:53
ΡΕΜΆΛΙΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ THΣ ΖΩΗΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!!!!!!!!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.
21/09/2008 09:32
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΩΝΗΣ
18/09/2008 18:16
ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ....... ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 45% ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.........ΓΑ........... ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΡΕΜΑΛΙΑ ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΔΥΣΤΗΧΕ ΕΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΤ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛ.....
Μηχαλέλης Γιάννης
16/09/2008 19:46
Επειδή ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ πραγματικά νά πιάσετε τήν πραγματική φοροδιαφυγή εκεί που πραγματοποιείται οπως π.χ. στις οικοδομές που σού παιρνουν 6000,οο Ευρώ και αυτοι δηλώνουν 500,00 η τόσους και τόσους που κάνουν επαγγέλματα χωρίς μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών υδραυλικοί-ηλεκτρολόγοι- κομωτές- γιατροί- αισθητικοί κλπ κλπ πάτε νά πατήσετε τους μισθωτούς που ίσως έχουν και κανένα εισοδημα απο ενοικίαση κατοικίας όλα δηλωμένα.
Δέν ντρέπεστε πάτε τήν Ελλάδα 30 χρόνια πίσω, εσείς βρέ είστε οι εκσυγχρονιστές;;;;;;; Πώς τολμάτε

Αισχος ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ αλλά στίς επόμενες εκλογές Αλογοσκούφη δέν θα κάτσης στήν υπουργική καρέκλα αλλά θά τήν κοιτάζεις μέ το χοντρό μακαρόνι. Νά είσαι σίγουρος !
ΣΤΑΥΡΟΣ
16/09/2008 09:04
ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΣΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ, ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΤΡΙΚΑ" ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆΣ, Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ... ............... ΤΕΡΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ! ! ! ! ! ! !
STAVROS
16/09/2008 08:18
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ, "ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΟΥΤΕ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΟΥ Ι.Χ. ............. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΤΟ "ΨΑΞΙΜΟ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ" .............. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΨΑΡΕΜΑ ................ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....................... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ (ΟΡΙΣΤΕ?!?!?!?!), ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΔΙΚΑ ..........???................ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ......... ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ! ! ! ! ! ! ................
ΤΑΡΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
14/09/2008 10:03
ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:
ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ...................
ΡΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ...................
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 10:35
ΣΩΣΤΟΟΟΣ ............... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2400, ΠΡΕΠΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 700ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ........ Α ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ! ! ! !
STAVROS
13/09/2008 09:59
AND ONE FOR THE SOUTH AFRICA SMART  !!!!!!!!!!! YOU HAVE TO SAY SOMETHING ABOUT THE WORLD ??? YOU DOWN THERE ????? THIS IS HYPOCRISY !!!! GO .... YOUR SELF YOU NAZI .....
STAVROS
13/09/2008 09:56
A .... SOMETHING ELSE YOU SAY WE''RE M... ????? WE''RE NOT LIKE YOUR FAMILY ....... NOT ALL THE HELLINES THE SAME ......
STAVROS
13/09/2008 09:54
THE BIG JOKE .... YOU THING YOU''RE VERY SMART .... BUT THE TRUE IS THAT YOU''RE UNLETTERED ..... ALL OF YOU THERE ... FACE THE TRUE SMART ......... THE WORST NATION EVER ..... SO ... SHUT THE .... UP .....
STAVROS
13/09/2008 09:48
... YOU ARE THE ONES WHO SUPPORT N.D...... AND NOW YOU PLAY THE SMART (GOLD) BOY...... WE''RE POOR BECAUSE WE HAVE TO PAY YOUR GUNS EVERY YEAR .... OTHERWISE WE HAVE TO FACE YOUR UGLY BLACKMAIL FOR WAR WITH THE TURKS, THE FYROM, THE ALBANIANS, BULGARIANS ...... YOU KNOW .... YOUR PARTNERS .... SO................. YOU DON''T KNOW A THING ............... I DON''T GIVE A ...... FOR THE DRIVING, YOU MEAN AUTOMATIC ??? . ...... YOU DON''T KNOW HOW TO DRIVE ....... FOR SURE ..... GO AND DRINK YOUR MILK NOW .... BILLY BOY ! ! ! ! ! !
Β.Π
13/09/2008 09:47
ΕΡΓΑΖΩΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΖΙΠ 3,7l ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ 40000€ . ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠ 3,5L ΠOY EXEI 80000€.ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ,ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!!!
ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 8000KM ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-1000€!!! 600€ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 600€ ΜΕΤΑ ΤΑ 2.4LΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ !!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ? KAI ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣEI ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ?


STAVROS
13/09/2008 09:47
.... IS NOT THAT YOU CAN''T READ, YOU CAN''T WRITE ALSO ..... CAN YOU WRITE IN GREEK THE NEXT TIME ?????? HARD TIMES THERE ?????? NO TIME FOR NOTHING ..... BIG CAR 2-3 TIMES BRAKE, AND ALL THE YEAR, YOU HEAD IN THE SH.. , A ?????
STAVROS
13/09/2008 09:46
WE PREFER THE WORST OF OUR POLITIC, THAN THE BEST OF YOURS ..... YOUR STUPID CAR(BOAT) IS PAINT WITH THE BLOOD OF MILLION INNOCENT PEOPLE .... MOST OF THEM CHILDREN ..... SO GIVE US A BRAKE .... AND IF YOU''RE SO SO SMART AND BRAVE ...... WHY DON''T YOU START TO WRITE IN USA FORUMS ............ ABOUT POLITIC -(s) AND SOME WORDS LIKE THE ONE YOU WRITE HERE ABOUT YOUR GOVERNMENT ...... SOMETHING ELSE .......... YOU''RE NOT IN THE POSITION TO TELL ME WHAT CAR I HAVE TO DRIVE O.K. BILLY BOY ?????????????
STAVROS
13/09/2008 09:45
TO THE SMART BOYS FROM USA AT LAST YOU DON''T KNOW HOW TO READ MEN ????? BECAUSE YOU ACT LIKE YOU CAN''T ! ! ! ! ! MANY MANY TIMES WE HAVE ANSWER TO YOUR STUPID OPINION (THAT WE DON''T CARE ABOUT) .... AND ABOUT TO KEEP YOUR ADVISE FOR YOU CRIMINAL GOVERNMENT ......
ΣΤΑΥΡΟΣ
13/09/2008 09:42
ΒΡΕ ΒΡΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ .......
ΕΛΛΗΝΑΣ GAB
12/09/2008 20:37
ΜY FRIEND CHRIS ELLINAS. YOU CAN DO IT YOURSELF TOO IF YOU WANT, INSTEAD OF EXPESSING AN OPINION, THAT HAS A HALF BREED ORIGIN AND ACCUSING OTHERS, BUT OBVIOUSLY YOU ARE NOT SMART ENOUGH. THIS IS AN ANSWER TO THESE GREEKLISH SKRIPTS THAT YOU WRITE, AND SAY NOTHING , EXCEPT TO EXPOSE THE "BUSH".. YOU HAVE IN YOUR HEAD.. AS A FIRST STEP, YOU HAVE TO LEARN TO WRITE ON A PIECE OF PAPER, INSTEAD OF WRITING IEROGLYFIKA ON A TOMB. IF IT RAINS DONT FORGET TO COLLECT THE WATER IN A BUCKET...YOU WILL FEEL A LOT BETTER PAL. ENJOY LIFE AND YOUR THINGS FOR AS LONG AS YOU HAVE THEM. SEE YA PAL..
usa #1
12/09/2008 01:18
re ante soste ta paidakia tis afrikhs romantikoi mal**es sas pid** olh h oikoumenh.tetioi mal**es eisaste tetoia sas axizoun. enas papadopoulos xreiazete pali.pseftokoultouriarides.
usa #1
12/09/2008 01:10
pros telamona ante douleve gia albanous tora koblexike.yperhfane ellhna mexri kai oi skopianoi sas rixnoun karpazies
Chris Ellinas
12/09/2008 00:22
Agapitoi mou filoi kala kanei i ND . TA METAXOTA VRAKIA THELOUN KAI EPIDEXIOUS KOLOYS . Den ginetai me tin venzini sto 1,50 eur ,misthotoi klp. ton 700 - 1500 eur na kikloforoun me ix 3000cc ,deftero 1800cc ,skafos,na katoikoun se viles ekatomyrion, pos ? ELEOS PIA !
GR T
11/09/2008 23:14
OLOI TROGESTE MA TA MEGALA KIBIKA AUTO EINAI TO MEGALI TERO PROBLIMA STIN ELLINIKI KINONIA DEN BLEPETE OTI I KATASTASI KURIARXI PORDELO OLA XALIA EINAI TO KRATOS O KOSMOS ALLOS POU DILONI STIN EFORIA KAI ALLOS OXI I OIKONOMIA OLO TO KRATOS AMA TO BATHMOLOGISOUME THE PIANI TI BASI STIN ELLADA BAZO LIKE STO SXOLIO EIAME MEXRI TO 20 EGO BATHMOLOGO TIN ELLADA ME 07 DILADI KATO APO TIN BASI OUTE 10 DEN MPORO NA BALO EINAI XALIA AUTH I XORA GREECE ITS NOT GOOD TO LIVE BETTER NA MINO SE ALLO KRATOS LIKE U.S.A KANADA AUTRALIA .
GR U.S.A
11/09/2008 22:01
RE PAIDIA GITI TROGESTE ME TIN EFORIA GIA TA TZIP AFOU PROTA THE XERETE NA ODIGISETE SAS EIDA OTAN EIRTHA STIN ELLADA TO 2005 POS OTIGATE KAI IDIETEROS I NEES GINEKES PERIFANA STO TIMONI O ODIGOS POU EXI ENA TZIP OR ALLO AMAXI MEGALOU KIBISMOU KAI IDIKA STIN ATHINA EKTOS APO TOUS MEGALOEPIXIRIMATIES TO EXOUN GIA FIGOURA NA DIXOUN OTI EXI TZIP EDO EGO POU MENO STIS U.S.A PERNO OTI AMAXI NA NE XORIS NA KITAO TI EXI O GITONAS O KATHE ELLINAS POU KIKLOFORI STOUS AMERIKANIKOUS DROMOUS GIA AUTO SAS LEO MIN ADIGRAFETE TOUS ALLOUS LAOUS LIKE TOUS GERMANOUS ME TA BIG SUV BMW TOUS AMERIKANOUS ME TA CHEVY TAHO OR CADILLAC KITAKTE TIN TZEPISAS KAI META I FIGOURES ELLINES XIPNATE.GIORGOS U.S.A
Βρύσινας
11/09/2008 20:37
Γιατί μας κυβερνάει η ΝΔ; Μα γιατί ο Ελληνας είναι μαζόχας και θύμα των σήριαλ. Ενδιαφέρθηκε κανείς ποτέ για να αποκτήσει Παιδεία; ΙΧ ασφαλώς! Τα τραμ είναι μόνο γι'' αυτούς που κάποτε έτρωγαν βαλανίδια. Ενώ εμείς...σε λίγο θα τρώμε τις σάρκες μας...ωμές!
giorgosgud
11/09/2008 18:54
Βλέπω όλοι για το αυτοκινητάκι τους καίγονται. Για όλα τα άλλα καρφί δεν τους καίγεται. Μετά λέτε γιατί μας κυβερνάει η ΝΔ και είναι ακόμη πρώτη στα γκάλοπ.
p.apostolou
11/09/2008 18:44
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΣΩΣΤΗ. ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ. ΓΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΛΠ . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . ΑΓΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ -ΜΕΤΟΧΩΝ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ . ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑΠΑΝΕ ΩΣ ΕΚΕΙ??
Υ.Γ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΑΣ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ...........
M. South Africa
11/09/2008 17:25
Your countri''s elected leaders ar on DRUGS, we are all laughing at the new laws i.e "Tekmiria" lol hahahaha you all need to wake up and join the rest of the world!!!!!
ΜΑΘΙΟΣ ΤΟΥΤΟΥΖΗΣ
11/09/2008 15:44
Kυριοι
καταστρεφωμαι επειδη υπακουωντας και συμφωνα με τους ισχυοντας νομους σας επηγα και εδωσα μια προκαταβολη 22.000 ευρω σε γνωστη αντιπροσωπεια αλλα τωρα λογω τεκμηριων δεν μπορω να παραλαβω το ι.χ (2500 cc)
Ζηταω τα χρηματα μου πισω και η αντιπροσωπια αρνειται κατηγορηματικα . τι θα γινη???
Εγω δεν μπορω να καλυψω 49.500 ευρω τεκμηριο συν ενα εξοχικο στην Μανη (20 Ετων)
ειμαι ιδ.υπαλληληλος και δηλωνω 27.000 ευρω ετησιως

ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ - ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ??????????????????
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
MPAMPHS
11/09/2008 14:02
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ

WWW.OXI-ALLOI-FOROI-STIS- PODES.GR

ΞΥΠΝΗΣΤΕ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ-ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9 ΣΤΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ (GOODY''S)
telamonas
11/09/2008 13:44
de koitate na kseforto8ite ta ekatomuria ton dimosion ypalilon na afisete isixes tis douleies?
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
11/09/2008 12:35
ΠΡΟΣ USA # 1

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ
ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ???
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΗΣ ΚΑΝΕΝΕ ΠΙΑΤΟ
ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Δ
11/09/2008 12:31
ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΣ ΝΟ ΔΩΣΗΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ???????? ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ?????? ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.

ΦΙΛΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ-ΣΩΣΤΟ-ΕΝΤΙΜΟ ΜΕΤΡΟ (ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ?????? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΓΡΑΒΑΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ) ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ . ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ . ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????? ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΣΗΜΑΙΑ
ΦΙΛΙΚΑ
Κώστας Μπλουγουράς
11/09/2008 12:30
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ (ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΕΡΟΚΙ), ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΜΒΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π...ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΤΡΟΥ!!! ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ. ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ 30-40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΡΡΩΣΤΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΖΙΠ!!) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 80 Κ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ 20 Κ ΕΤΗΣΙΩΣ). ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2.000 ΚΑΙ 1.400 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 3,5lt ΤΖΙΠ, ΤΑ (ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ) ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ. Εμένα, Λένα Tζι, μ''ενοχλούν τα τεκμήρια, γιατί πάλευα χρόνια να το πάρω το .......δέλο, οκ; Δεν είναι Τζιπ 3,5 λτ. αλλά σπορ 2λιτρο... Ε, και; Δεν θα εφαρμοστεί τεκμήριο σε δαύτο; Δεν έχω 80Κ εισόδημα σαν και σένα αλλά 22Κ. Εν τούτοις το αγόρασα κανονικότατα και νομιμότατα, στερούμενος ούτε και γω ξέρω τι... Και το συντηρώ οριακά, γιατί η συντήρησή του δεν είναι -ευτυχώς- πολύ απαιτητική. Η αγορά του είναι. Οκ; Κινούμαι όμως, οριακά, ξαναλέω. Τα τεκμήρια που εσένα δεν σε αγγίζουν, εμένα με... ξεσκίζουν, γιατί θα με αναγκάσει το "κράτος" να παραδώσω πινακίδες τώρα, έτσι κι εφαρμοστούν... Καταλαβαίνεις, Λένα Τζι; Που ταμπουρωμένη πίσω από τα 80Κ σου δεν αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα των τεκμηρίων;;;!!!
ΘΕΩΝΗ
11/09/2008 09:55
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ" ΑΠΛΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ"
ΘΟΔΩΡΟΣ
11/09/2008 09:52
TO NA ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟ/ΤΕΛΗ/ΚΤΛ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΣΩ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ Ε.. ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ
ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
PERIKLHS
11/09/2008 09:46
ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΑΛΗΤΕΣ"
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ "GOODY''S" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ 14/9 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝHΣΩΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
STEVE
11/09/2008 09:31
http://www.youtube.com/watch?v=kU93YypKfw0 ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ .... ΑΚΡΙΒΩΣ ......... ΤΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ......... ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ .............
Νίκος Γεωργίου
11/09/2008 02:30
Οι απατεώνες και οι κλέφτες ότι κοστούμι και να βάλουν, όσα ωραία λόγια και να πούνε στην τηλεόραση και όσα χαμόγελα να μας ρίξουν πάντα κλέφτες και απατεώνες θα είναι. Δουλεύουμε σαν τα σκυλιά και έρχονται οι κύριοι να μας πούνε αφού δουλεύετε και βγάζετε φέρτε και σε εμάς να έχουμε περισσότερα για να μην χρειαστεί να δουλέψουμε ποτέ.Για πείτε μου σε τί διαφέρουν από αυτούς που συλλέγανε τους φόρους αίματος. Μία πρόταση και μία λύση υπάρχει.Να ξυπνήσουμε και να τους βγάλουμε και τους 300 από εκεί μέσα.Μας ρουφάνε το αίμα σαν βαμπίρ. Ειλικρινά δεν αστειεύομαι πρέπει να πέσουν όλοι και να μην ξαναψηφιστούν. Να τους δω τότε που θα πρέπει να μπουν στην παραγωγική διαδικασία. Αν και μας έχουν κλέψει τόσα πολλά που θα τρώνε και τα εγγόνια τους. Δεν πειράζει ο τροχός πάντα γυρνάει και τους εύχομαι τα χειρότερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Και παρεπιπτόντως καιρός να πάψουμε να χαιρόμαστε τόσο πολύ για την καταγωγή μας. Ενα συνάφι από απατεώνες είμαστε. Σας ευχαριστώ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ
11/09/2008 01:22
http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr


http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr

Tην ερχομένη Κυριακή 14/9 στις 10 το πρωί θα βρεθούμε τα μέλη του υπο σύσταση Συλλόγου Οδηγών Ελλάδος στα Goody’s ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ για να υπογράψουμε το καταστατικο συστασης Συλλόγου που αποφασίσθηκε να ιδρυθεί έτσι ώστε η κινητοποίηση όλων των οδηγών τροχοφόρων του

http://www.oxi-alloi-foroi-stis-rodes.gr

να αποκτήσει και κάποια νομική βάση και μελλοντικά και εκπροσώπους (αν τύχει και κάποιος από τους “εθνοπατέρες” πει “μα καλά ποιός είναι ο εκπρόσωπος σας?” και πώς έχουμε αποφασίσει τί θέλουμε τόσοι άνθρωποι)

Η σύσταση του Συλλόγου και η ύπαρξη μητρώου μελών (χωρίς να έχουν οικονομική επιβάρυνση, συνδρομές, τέλη εγγραφής και τέτοια διεστραμμένα) θα βοηθήσει στο να μπορούμε να αποδείξουμε και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και ουσιαστική δύναμη της κινητοποίησης και να ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ, ελπίζουμε, με την ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ τους “εθνοπατέρες” με το μέγεθός μας.

Αλλωστε αν μαζευτούμε τελικά μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) μην ξεχνάτε ότι θα αποτελέσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ παράγοντα επιρροής των αποτελεσμάτων κάθε μελλοντικής πολιτικής τους.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητάμε για κόμμα ιδιοκτητών τροχοφόρων αλλά για σκεφτείτε οι “εθνοπατέρες” να ξέρουν ότι υπάρχουν πλέον κάτω από μία κοινή στρατηγική και κοινό σκοπό μερικές εκατοντάδες χιλιάδες “ψηφοφόρων” “τους” (”προβάτων” όπως θέλουν να πιστεύουν ότι είμαστε) που είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να τους ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ !!!!

Ελάτε την Κυριακή 14/9, 10.00 στα Goody’s Αγίου Στεφάνου
και συνταχθείτε μαζί μας.
Φίλιππος Ρόδος
11/09/2008 01:21
exw arxisei na ntrepomai pou zw se aytin tin xwra.kathimerina antikrizei kaneis tin asynepeia kai ti parafrosini tou kratikou mixanismou. K K bouleytes, ypourgoi kati arxizei na brwmaei edw. giati peste mou psyfizete gia aygsiseis misthwn dikwn sas, dikastwn kai megalostelexwn tou dimosiou tomea kai enas syntaxiouhos tou oga tha prepei na zei me 340 euro to mina? tha mporousate eseis? me 340 euro parakalw, sas agorazoume panakriva aytokinota, milate trwte pinete tzapa kai forologeite ta panta, ti na forologisete ta pleon forologithenta? forologeite ta panta kai ystera epivaletai forous epanw sto penixro eisodima tou ellina, sygnwmi o FPA, ta teli kykloforias, oi dimotikoi foroi, oi foroi sta kaysima, pota,diodia ti einai? apo poion eispratontai? re pate kala forologeite ta pantakai forologeite to idi forologithen eisodima, NTROPOI SE OLOUS SAS, zeite plousioparoha kai alloi pethenoun tis peinas, ethnopateres sou leei meta, tha mas thapsete olous kai tha meinete 8 epixeirimaties (megalokarxaries) kai 300 eseis 308!!!! ta lefta tis siemens tha eprepe na ta ependysete se forologika seminaria kyrioi bouleytes,na mathete kai tipota!! to ti tha ekane o kyrios alogoskoufis itan gnwstos se osous ton meletousan, etyxe na ton exw kai kathigiti, ta idia kai ta idia, alla dystixws eimaste provata kai pali tous idious tha psyfisoume kai pali kai pali! ntropoi kai se mas giati den vazoume myalo!!! sayti ti xwra to mono pou allazei einai ta epitokia, i anergia, oi forologikoi syntelestes, i klepsia, i eglimatikotita, ta troxaia, ta narkwtika kok kai ola ayta mas ta xriswnoun me ena xapi to gnwsto ΘΑ!!!!! a sygnwmi den exoume tekmirio sto sex,alla pou gsereis giati na min mpei kai tekmirio sta profylaktika na meiwthei kai i ypogenisimotita,etsi kai allios mas kanoun sex kathe mera namin to pw allios
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΝΕΤΖΗΣ
10/09/2008 23:46
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΠΑΡΑΠΩΝΟ)..
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 22 ΕΤΩΝ
ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ
ΕΙΣΟΔΗΜΑ 14.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ? ΜΟΛΙΣ ΑΓΩΡΑΣΑ
ΜΙΑ MERSEDES SLK 2000κβ ΤΟΥ 2001 ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΩΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ 13 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ) ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ; ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΝΕΤΖΗΣ
Christos Karageorgiou
10/09/2008 22:44
AGAPHTE KUR THANASH TZANETH TI MH DIASTREBLOSH THS ORTHOGRAFIAS EUXOMAI PROTA!.DIA TA UPOLOIPA
O THEOS `NA BALH TO XERI`TOU.
Christos Apo Germania
KOSTAS R.
10/09/2008 21:28
EKEINO POU PREPEI OPOSDHPOTE NA MHN EFARMOSTEI , EINAI H ANADROMIKH ISXYS TWN TEKMHRIWN.
EINAI ENTELWS ANITHIKO AN ISXYSEI , EINAI MIA PAGIDA POU ESTEISAN SE OLOUS MAS, H APOLYTH POLITIKI ALHTEIA. DHLADH SE VGAZOUN APO TA ROUXA SOU ENTELWS . OUTWS H ALLWS KYVERNOUN SAN DIKTATORES , ME MISOS APENANTI STO LAO, DEN YPARXEI ELPIDA M AUTOUS, AS ELPISOUME MPAS KAI TOUS RIKSEI KANENAS DIKOS TOUS KAI SWTHOUME, AN KAI KRATAW MIKRO KALATHI.
ΤΣΙΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10/09/2008 21:22
Ψήφισα πριν από 5 χρόνια τους κυρίους αυτούς, αλλά πλέον πιστεύω ότι είναι ότι χειρότερο έχει δει η Ελλάδα τα τελευταία 12 χρόνια!! Ντροπή τους!! Ειλικρινά, αν ο κύριος Σημίτης δεν είχε κάτι λαμόγια υπουργούς, θα ήταν με διαφορά ότι καλύτερο είχε η Ελλάδα από την περίοδο του Κ.Καραμανλή (από όσα ντοκυμαντέρ έχω δει, γιατί τότε δεν υπήρχα)... Και πάλι ΝΤΡΟΠΗ σου "κύριε" Αλογοσκούφη...!!!
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣ
10/09/2008 21:19
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΠΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ .ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ 1.ΠΕΡΝΟΥΜΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΦΤΕΣ ,ΙΠΟΥΡΓΟΙ ΚΤΛ ΕΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ Η ΕΙΣΤΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΒΡΙΟ ΟΤΙΑΝ ΘΑ ΜΕ ΚΙΤΑΖΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΕΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΤΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ Κ Η ΦΟΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΙΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΖΙΤΑΩ ΚΑΤΑΡΓΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΑΙ .....ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ.... ΕΦΧΑΡΙΣΤΩ
Cavron
10/09/2008 20:38
κύριε USA#1 άντε τώρα να δεις στιν τηλεόραση που σας δείχνει η σοβαρή σας χώρα, πως τρώγονται τα σκουλήκια, να το ευχαριστηθείς...! και πρόσεχε να μην κυκλοφορείς μετά τις 7 το βράδυ που αρχίζει το πιστολίδι, επίσης πρόσεχε και τους ΚΚΚ γιατί τα έχουν πάρει στο κρανίο τώρα τελευταία με τους ρώσσους. Επίσης να προσέχεις αυτά που λες εκεί και πάντα να συμφωνείς με όσα λέει η τηλεόρασή σας για να μην σε περάσουν για τρελό.
Επίσης να προσέχεις ... άσε θα τα ανακαλύψεις τα υπόλοιπα μόνος σου, πιστεύω σύντομα...!
USA#1
10/09/2008 19:43
STΟN Η.Σ OI AMERIKANOI BLAXOI ALLA EXOUSIAZOUN OLO TON KOSMO KOBLEXIKE ELLHNA DEN BLEPHS TA XALIA SOU TO MEGALYTRERO MBOR**** TOU KOSMOU.ADE SOSE KAMIA KARETA KARETA KAI ASE TA SOBARA PRAGMATA STIS SOBARES XORES
Cavron
10/09/2008 19:27
Τα ξένα συμφέροντα δοκιμάζουν τις ανοχές του Ελληνικού λαού στην μιζέρια, μέσω των ελλήνων πολιτικών, που υποτίθεται ότι εκλέχθηκαν από τον ελληνικό λαό για να προοδεύσει η πατρίδα μας...!
Κύριοι υπουργοί, γ*** τα υπουργεία σας ρε scam bugs!!!
KOITA TI VRIKA!
10/09/2008 19:01
1 xrono prin!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=kU93YypKfw0

OYOYOYOYOYST VROMOSKYLA
Giannis Anastasiou
10/09/2008 17:14
eimai ston idiwtiko tomea me ena sxetika kalo mistho opote mporw na dikaiologhsw ta tekmhria pou opws ta ypogizw me pane stis 40.000 eurw.
An tyxwn xasw thn douleia mou ti prepei na kanw? na ta poulhsw ola mexri na xanabrw douleia?
An emai 5 xronia prin thn syntaxh kai exw kapoies oikonomies gia na th vgalw xwris na doulevw (kai na hthela dhladh douleia pou tha evriska) tha mou ta parei ola h eforia ephdh eixa ena spiti kai dyo aytokinhta? Toulaxistwn moiraste mas kanena oikopedo na eimaste eyxaristhmenoi...
ΤΟΞΟΤΗΣ
10/09/2008 16:16
ΦΙΛΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
"ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ?"
STEVE
10/09/2008 16:15
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΦΟΡΟ (ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΙΝ). ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10% ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΦΟΡΟ …… ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ, ΟΧΙ …… ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΧΙ …… ΚΑΥΣΙΜΑ ….. ΟΧΙ !!! (80% ΦΟΡΟΣ) ................... ΤΕΛΗ ….. ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ “ΤΕΛΗ” …….. ΔΙΟΔΙΑ …… ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ “ΤΕΛΟΣ” ………… ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΩΡΑ, ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ???? ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ?????? ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΑ ?????? 19% ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΟΙ ???????? 80% ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ??????? ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΦΠΑ 45% (!!!!!) ??? ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ….. ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ….. ΜΕΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΠΑΠΑΛΑ ΔΙΟΔΙΑ ………. ………. ΔΙΟΔΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ……….. ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ……. ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ????? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ????
ΠΑΣΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
10/09/2008 15:46
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.....ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ!!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ????

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ , ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ

Η. Σ.
10/09/2008 15:37
Δηλαδή εγώ που έκανα το λάθος να πληρώνω το supermarket με πιστωτική κάρτα, για να μην κουβαλάω μερτητά συνέχεια πόσο ακριβώς θα φορολογηθώ? Αποτελεί η φέτα τεκμήριο διαβίωσης ή πρέπει να γυρίσουμε στα παλιά και να κρατάμε λεφτά στο στρώμα για να πληρώνουμε τα πάγια έξοδα μας?
STEVE
10/09/2008 15:34
HEY FLORIDA .... ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ............ ΕΣΕΙΣ ....... ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΔΩ ....... ΑΝΤΕ ΠΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ .............. 50 % ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ .......... ΑΝΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ............. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ .......... ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ .................. ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ" ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΛΑΧΟΑΦΕΛΗ ????????? ........... ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΛΑΧΟΙ, ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ........... ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ !!!!!!! ........................ ΖΕΊΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΛΑΩΝ ... ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ................. ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΤΕ "ΗΙ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ........ Α Λ Η Τ Ε Σ .....
STEVE
10/09/2008 15:21
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ 2004 ΚΑΙ ΣΤΟ 2008 ΠΟΥ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ 0% ................ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Ε ??????? .............................................................................................................. ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ……….. Σκανδαλώδη αντίδωρα στην Εκκλησία Ευσεβεστάτη αποδεικνύεται η κυβέρνηση απέναντι στην Εκκλησία για να εξασφαλίσει την εύνοια του κλήρου. Με ιερές φοροαπαλλαγές, διευκολύνσεις και φωτογραφικές διατάξεις η δεξιά του Κυρίου ικανοποίησε τα αιτήματα των αγίων πατέρων, οι οποίοι και πέτυχαν τους περισσότερους οικονομικούς στόχους τους. ********* Η γενναιοδωρία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας προς την Εκκλησία ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. ************* Το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με μια χαρακτηριστική ευνοϊκή ρύθμιση της χαρίζει αρκετά εκατομμύρια ευρώ, αφού καταργεί σταδιακά το φόρο που επιβάλλεται στα μισθώματα των ακινήτων που εισπράττουν τόσο οι ναοί, όσο και οι μητροπόλεις και οι μονές. Η τελευταία χαριστική ρύθμιση προς την Εκκλησία προωθείται τώρα από την ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με την ενοποίηση του Ταμείου Πρόνοιας Ορθοδόξου Εφημεριακού Κλήρου Ελλάδος με το Ταμείο Πρόνοιας των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς, όμως, τη μεταβίβαση και της…τεράστιας ακίνητης περιουσίας του Ταμείου που παραμένει στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Και ο κ. Χριστόδουλος βεβαίως κάθε άλλο παρά αχάριστος είναι καθώς απεδείχθη επιλήσμων επί Νέας Δημοκρατίας στο θέμα των ταυτοτήτων. Το παγκάρι γεμίζει Με τον φορολογικό νόμο 3296/04, η εκκλησία αρχίζει να γεμίζει τα παγκάρια της με ζεστό χρήμα και το δημόσιο να χάνει σημαντικά έσοδα. Με το συγκεκριμένο νόμο που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία καταργείται σταδιακά ο φόρος 10% που επιβαρύνει τα εισοδήματα από την εκμίσθωση γαιών και οικοδομών των μητροπόλεων, των ναών, των μοναστηριών κ.λπ., παρ ότι ο φόρος αυτός, ειδικά για την εκκλησία, ήταν ήδη μειωμένος. Ειδικότερα, το άρθρο 6 του νόμου προέβλεψε για το οικονομικό έτος 2006 μείωση φόρου στο 7%, για το 2007 στο 4% ************************** και από το 2008 πλήρη απαλλαγή! ********************** Με τη φοροαπαλλαγή αυτή, το δημόσιο θα στερηθεί το 2008 έσοδα ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης κατεξαίρεση τα ημεδαπά κοινωφελή ιδρύματα όπως εν προκειμένω η εκκλησία, απαλλάσσονται και για τα εισοδήματα από μερίσματα μετοχών αλλοδαπών ανωνύμων εταιρειών. Αφορολόγητες μεταβιβάσεις Η Εκκλησία αν και είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας έχει απαλλαχθεί από τον φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ενώ με τον νόμο 3427/05 για την επιβολή ΦΠΑ στις νεόδμητες οικοδομές οι φοροαπαλλαγές της διευρύνθηκαν. Οι ναοί και οι μονές δεν υπόκεινται στο φόρο αυτόματου υπερτιμήματος, ενώ απαλλάσσονται και από το τέλος συναλλαγής. Προφανώς η απαλλαγή δεν αφορά ναούς και μονές αλλά ακίνητα επί των οποίων γίνονται οι σχετικές εμπορικές πράξεις. Μεγάλες μπίζνες Όμως οι μεγάλες μπίζνες για την Εκκλησία είναι η αξιοποίηση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας της. Και στο αίτημα των… αγίων πατέρων για τη συνδρομή της πολιτείας, η κυβέρνηση δεν εφείσθη καθόλου και με νόμο επιχειρεί να… γεμίσει τον ιερό δίσκο. Έτσι, στο νόμο για την Ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού υπάρχει φωτογραφική διάταξη με την οποία δίνονται στην Εκκλησία τα προνόμια που είχαν μέχρι τώρα η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και η Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.. Οι δύο εταιρείες έχουν τη δυνατότητα με νόμο του 1993 να προχωρούν σε συμφωνίες για τη μακροχρόνια μίσθωση των ακινήτων τους για διάρκεια μέχρι 99 χρόνια, κατά παρέκκλιση από τις διατάξεις του άρθρου 619 του Αστικού Κώδικα. Με ευγενικό χορηγό τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στο εξής το δικαίωμα της μίσθωσης για 99 έτη, θα έχει και η Εκκλησία. Οι τυχεροί της μακροχρόνιας μίσθωσης ακινήτων για τουριστικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο είναι οι Εκκλησίες της Ελλάδος και της Κρήτης, οι μητροπόλεις της Δωδεκανήσου, ιερές μονές και εκκλησιαστικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, οι ιερές μητροπόλεις, οι ιερές μονές του Αγίου Ορους, οι πατριαρχικές μονές στη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Πάτμο. Τα παγκάρια με τον τρόπο αυτό θα γεμίζουν από ενοίκια για έναν…αιώνα. Η εξαίρεση για την προίκα του Ταμείου Κληρικών Το σκάνδαλο της παρακράτησης των περιουσιακών στοιχείων από την Αρχιεπισκοπή (και μάλιστα φιλέτων, όπως του πολυτελούς κέντρου διασκέδασης Ακρωτήρι) και της ενοποίησης χωρίς την αναγκαία προίκα σε βάρος του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων, ανακάλυψε η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή στη διάρκεια της επεξεργασίας του σχεδίου νόμου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση των ασφαλιστικών ταμείων που απέστειλε για γνωμοδότηση ο Σάββας Τσιτουρίδης. Κτίρια - φιλέτα Η συγκεκριμένη ρύθμιση προκαλεί ήδη σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των συνδικαλιστών τόσο της ΑΔΕΔΥ (του προέδρου Σπ. Παπασπύρου και του γ.γ Ηλ. Ηλιόπουλου) όσο και της ΓΣΕΕ (του προέδρου Ι. Παναγόπουλου και του εκπροσώπου της Συνομοσπονδίας στην ΟΚΕ Δημ. Πολίτη). Δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο χαριστικής ρύθμισης επισημαίνουν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστών και προσθέτουν ότι το Ταμείο Πρόνοιας των κληρικών κατέχει ακίνητα (πέραν του κέντρου διασκέδασης Ακρωτήρι στο Ελληνικό, το 8όροφο κτίριο της ΔΕΗ ( 19,76€ 2,17%) στην οδό Χαλκοκονδύλη, κτίρια σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και οικόπεδα) από τις αποδόσεις των οποίων θα μπορούσε να καλυφθεί ένα μεγάλος μέρος των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών υποχρεώσεων… Αντληση πόρων χωρίς πλαφόν Η Εκκλησία αποκτά μεγαλύτερη πρόσβαση σε ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις και σε δημόσιους πόρους. Με τον νόμο 3513/06 δίνεται η δυνατότητα στην Εκκλησία και τους φορείς της να αντλούν πόρους από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης. Πρόκειται για τεράστια ποσά, στο ύψος των οποίων δεν τίθεται πλαφόν. Με τη νέα ρύθμιση ανοίγει πλέον ο δρόμος για τα έργα που έχει προγραμματίσει από καιρό ο κ. Χριστόδουλος, χωρίς η Εκκλησία να συνεισφέρει από την τεράστια περιουσία της ούτε ένα ευρώ. Σ αυτά περιλαμβάνονται ξενοδοχεία σε Αθήνα, και επαρχία, βρεφονηπιακοί σταθμοί, γηροκομεία, κ.λπ.. ............................................................ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΊ ΕΙΝΑΙ ..........
GIRALEAS GEORGIOS
10/09/2008 14:11
ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ? ΔΗΛΑΔΗ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....ΑΠΟ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.........ΕΛΕΟΣ!!!!!
anastasia
10/09/2008 13:38
Γιατι μιλατε μονο για τα αυτοκινητα; ξερετε ότι και η πρωτη κατοικια ανω των 120 τετραγωνικών θα φορολογηθει; Εχω τρια παιδια και κατοικω σε σπίτι 120 τετραγωνικα που μου άφησε ο πατερας μου. Τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμη αλλά βλέπω τα δύσκολα να έρχονται καθώς ο χώρος στο σπιτι είναι λίγος για τόσα παιδιά με τα πράγματά τους και τις ανάγκες τους σε παιχνίδι, διάβασμα κλπ Πολύ δε περισσότερο για οικογενειες με 4,5 ή και παραπάνω παιδιά.
Θα φορολογηθούμε ως πλούσιοι αν τολμήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τη ζωή των παιδιών μας; Θα πληρώνουμε και φόρους εκτός από τα δάνεια για να πάρουμε λίγο μεγαλύτερο σπίτι; Τότε τα παιδιά που σε αναγκάζουν να ζητήσεις περισσότερο χώρο είναι απαγορευτικό μέγεθος για μικρομεσαίους; Μηπως είναι και τα παιδιά τεκμήριο διαβίωσης στην Ελλάδα; Πως δεν το σκεφτήκατε αυτό ακόμη κύριοι; Υπάρχει μεγαλύτερο τεκμήριο; Πώς κάνεις παιδιά αν δεν έχεις μεγάλα εισοδήματα στην Ελλάδα κύριε; Δε σε ρωτάνε καν πόσα πραγματα στερείσαι για να κάνεις και να μεγαλώσεις παιδιά και δε μιλάω μόνο για οικονομικά αλλά και απλά πράγματα όπως ο χώρος και ο χρόνος, πρέπει να πληρώνεις και την κάθε έμπνευση του κάθε υπουργού που θέλει να περιορίσει τη ρευστότητα στην αγορά και να μειώσει τον πληθωρισμό ή να πληρώσει τα τόσα κλεμμένα από όλα τα δημόσια ταμεία. ΗΜΑΡΤΟΝ πια!!! ΕΛΕΟΣ!!! Χάσαμε καθε ελπίδα σ''αυτη τη χώρα. Πάνε έρχονται και όλοι τα ίδια κάνουν.
Και το 1996 μ''επιασε τεκμήριο για ένα αυτονίκητο 1400 κε που αγόρασα τον Οκτώβριο και βγάλανε νόμο το Νοέμβριο!! Και τότε μπρούκλης έπρεπε να είσαι για να έχεις 1400 κε αυτοκίνητο!!! Σοβαρευτείτε λοιπόν! Μόνο φορομπήχτες φαινεστε. Κάθε χρόνο νέα φορολογικά μέτρα, νέες πονηριές κλπ. Πως να μη φύγουν όλες οι επιχειρήσεις από την χώρα; πως θα προσελκύσετε νεες επενδύσεις; πως να μη φορολογείτε μικρομεσαίους όταν δεν υπάρχουν επιχειρήσεις στη χώρα; Από κάπου πρέπει να πληρωθούν τα υπέρογκα χρέη και οι σπατάλες του ελληνικού δημοσίου.
leonidas karamichailidis
10/09/2008 13:21
ola exoun ena telos stin zoi mas......... parios
Christos Karageorgiou
10/09/2008 13:15
Pros AMERIKANOUS!!! to Anagnosma SAS THIMIATIZO! GIA na
min SAS BASKANO! KAPOU edo Legoun . BRIKE O GIFTOS TIN GENEA TOU KAI AGALLIASE I PSOROPERIFANI KARDIA TOU!!Tin Gnorizo Tin CHORA SAS SAN TOURISTAS! ARKETES FORES , I SARAI MARA KAI TO KAKO SUNAPANTIMA!! KAI GIA TO PANAGIOTIS! PROSEXE TON SKEMPE POU SOU EPESE MIN TON PATISIS APO TIN ARKETI DOULEIA!! KOPRE.
Christos apo Germania
ExPatriot
10/09/2008 12:18
File amerikanai...kai ego exo degree criminal justice kai meno mia xara edo....esi les oti ginatai xerotero kathe xrono edo...symfono apolita. Alla eiani epidi oles aftes h amerikanikes mal***es erxontai edo. Credit Cards, Capital Gains, Taxes on everything...afta einai " made in the usa ". Opote pare afto to USA #1 kai valto sto *** sou...

Screw USA kai to nootropia tous...na tous xeso...
Βαγγέλης Κ.
10/09/2008 12:05
Το ότι ακόμα στα γκάλοπ προηγείται η νδ μου προκαλεί τεράστια έκπληξη. Από τη μία έχεις έναν άχρωμο, άγευστο και αμφιβόλων δυνατοτήτων αρχηγό (Γιωργάκης), αλλά από την άλλη έχεις έναν ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ πρωθυπουργό (Κωστάκης), ο οποίος θέλει πλέον να μας αφανήσει! Όσο και αν δεν πάω το Γιωργάκη, πασοκ δαγκωτό στις επόμενες εκλογές. Γιαί μπορεί οι πράσινοι, ειδικά την 2η 4ετία Σημίτη, να φάγανε με χρυσά κουτάλια αλλά οι μπλε φάγανε πολλαπλάσια. Τουλάχιστον υπήρχε μια κάπως πιο δίκαιη κατανομή φόρων. Οι μπλε ευννόησαν σκανδαλωδώς τις μεγάλες επιχείρήσεις και τις τράπεζες με φοροαπαλλαγές, κατήργησαν τον ΦΜΑΠ για να ευννοηθούν οι ιδιοκτήτες μεγάλων κατοικιών και τα ποσά που χαθήκαν από αυτές τις εξυπηρετήσεις τα επωμίζονται οι χαμηλόμισθοι και οι συνταξιούχοι. Σε ποιον τομέα πήγαμε μπροστά? Για πιο λόγο να ξαναψηφίσω νδ ?
galano alekos
10/09/2008 12:04
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ Π.
10/09/2008 12:03
ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΜΕ, ΑΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ???? ΕΥΓΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!
GINOS MINAS
10/09/2008 10:31
ΣΙΓΑ ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ, ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ COCA COLA KAI TΩN MAC DONALDS ΕΙΣΑΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΝΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΙΝΕ.
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
10/09/2008 07:38
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΥΠΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΠΙΤΙΑ, ΙΧ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΑΓΚΑΚΙΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΚΜΗΡΙΑ... ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΜΑΖΩΞΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ... ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΠΑΕΘΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
10/09/2008 07:05
ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΗ ΠΛΕΟΝ
Ηλιας Χ'''' γεωργιου
10/09/2008 06:30
Δυστυχως φθασαμε στο σημειο να σκεπτομαστε για τους πολιτικους κατα 90% οτι ζητου τη ψηφο μας για νας μας κλεβουν, με άλλα λογια ειναι σα να μας λενε ... ΨΗΦΙΣΕΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΩ.
Επισης και κατι αλλο, στης απεργιες οι απεργοι να ζητανε ολο και πιο πολλα, ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?
Βεβαια ο κοσμακης θα τα πληρωση αλλα, καλο δε θατανε να δωσουν πρωτα ΤΑ ΙΔΙΑ σε αυτους που πληρωνουν για τους ΑΛΛΟΥΣ? Ημαρτον, με ποιο χερι να κανω τον σταυρο μου? Τετοιο μπουρδελο δε υπαρχει αλλο, ζητω συγνωμη αν προσβαλα τα πραγματικα μπουρδελα, τουλαχιστον αυτα ειναι καλυτερα οργανωμενα.
YIANNIS. KATIKOS U.S.A.
10/09/2008 04:06
RE THELATE KARAMALI OI PAPADREOU KAI I DIO EINAI TO IDIO THA SAS FANE TO METHOULI OLA KATHE XRONIA POU PERNA THA EINAI KAI PIO DISKOLO THELATE EURO SE LIGO THA LETE EURO EURO POU NA TO BRO ALLA EISIS XERETAI KAI TOUS BGAZETE YPURGOUS PROTHPOURGOUS K.TL. TORA SAS TIN EFERAN ME TA TEKMIRIA TA THELOUN NA TA ARPAXOUN APO OLES TIS MERIES GIATI THE TOUS FTANOUN AFTA POU EXOUN THELOUN NA MAZEXOUN LEFTA KAI GIA TA EGGONIA TOUS ALLA STO TELOS PIOS TA PLIRONI O FTOXOS POLITIS EGO ENA EXO NA PO SAN KAI POU DEN ME EDIAFERY KATHOLOU GIATI MENO STI FLORIDA U.S.A XOUNDA KAI PALI XOUDA. GIA NA DIS KOUNIETAI KAMIA KAR***LA EUXARISTO GOOD NIGHT FLORIDA
Cocos
10/09/2008 00:55
Πουλήστε όλοι τα αμάξια σας...Να παρουμε και εμεις Focus 2500cc φτηνό . Δωστε τα τωρα 15.000€ από 30.000€ Θα το βάλω σε 5 ονόματα το τεκμήριο...ρε. Θα δείτε σουξε τα 1400cc του Ομίλου μας ...Αudi-VW-Seat... Oλοι turbo πλέον... και RX-8 για φτηνό σηματάκι. Tα Jeep με χρονομίσθωση...Να κάνουμε και το κομμάτι μας... έτσι ??? ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....
P . NEW YORK
10/09/2008 00:08
EGO ZO STIS U.S.A KAI TOUS GRAFO OLOUS TOUS ELLINES POLITIKOUS STA **** THE TOUS EXO ANAGI OTI THELO AGORAZO KAI METRITIS THA ITHELA NA FERO TO TZIP COMMADER STIN ELLADA KAI THA MOU ZALIZI TA **** KANENAS POLITIKOS ME AMARIKANIKES PINAKIDES PESTE MOU SIMFERI MBORI NAI KAI OXI TO POLI THA TO PARO PISO STIS U.S.A KAI THA TO XARO PERISOTERO EDO APO OTI STIN ELLADA OLI THA KOITANE SAN MAL**ES POSO TO PIRES KAI POSA KIBIKA OUST APO DO ELLINES POLITIKI.
GR K
09/09/2008 23:49
NA DO POTE THA FTIAXI AUTH I XORA OI GONOI SMOU MOU LENE NA PAO NA MINO STIN ELLADA KAI TOUS ROTAO TI THA KANO SE AUTH TI XORA OSO PAI KAI XIROTEREBI TI KALO THA KANO EGO EVEN IF I HAVE MY DEGREE IN CRIMINAL JUSTICE ASE MITERA KALA TA PERNAO EDO STIN AMERIKI DEN EXO KANENA NA MOU ZALIZH KATHE FORA PE PAPARIES TOU KATHE POLITIKOU. KIBIKA KAI ISTORIES. I ELLADA ITAN KAPOTE OXI TORA KAI ME TO EURO THA LEO EURO EURO POU NA TO BRO. U.S.A #1
Δημήτρης ΤΛ
09/09/2008 23:46
Η λύση για να εντοπιστούν οι φοροδιαφεύγοντες είναι πάρα πολύ απλή με τα σημερινά μέσα που διαθέτουμε, είναι πολύ εύκολος ο έλεγχος της κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών σε συνάρτηση με το ΑΦΜ εκάστου κατόχου! Αυτό συμβαίνει και σε άλλο Ευρωπαϊκό κράτος όπως άκουσα, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν, και δεν θέλουν διοτι έτσι όλοι θα αποκαλυφθούν..... και προτιμούν να ταλαιπορούν εμάς τους ιθαγενείς
ανδρεας παπακωστας
09/09/2008 23:24
κυριοι φροντιστε να παταξετε την παραοικονομια ωστε να μην επιβαρυνετε την μεσαια κ τους φτωχους.. καντε περισσοτερους ελεχγους σε νησια,,βενζιναδικα,,κεντρα διασκεδασης,, συμφωνω με πισινες κ ακριβα αμαξια,,οικιακες βοηθους,,μετοχες πανω απο ενα ποσο,,(ομως) ας δουλεψουν σωστα οι οικονομολογοι κ μηχανογραφηστε ολο το δημοσιο τομεα,,ωστε οι παρεμβασεις να ειναι το δυνατον λιγοτερες,,
PANNAGIOTIS
09/09/2008 22:13
KALO EINAI KAI TO MEGALO AMAXI KAI ASFALIS ALA OXI GIA TIN ELLADA EGO ZO STIIS U.S.A KAI KIKLOFORO ME 2.400CC EIMAI ANETOS ALLA AMA THELO PERNO KAI OTI AMAXI THELO KAI GRAFO STA PALIA MOU TA PAPOUTSIA TON ALLOGOSKOUFI KAI TON KATHE ELLINA POLITIKO EXO FILOUS POU EXOUN MEGALA AUTOKINITA ALLA TORA ME TIN AKRIVIA STIN BENZINI EXOUN PARI KAI ENA DEUTERO MIKRO LIKE 2.500CC TO 3.500CC ELLINES XIPNATE EDO THE EXETAI NA FATE KAI THELETE JAGUAR KAI AUTOI POU TO EXOUN SE LIGO KAIRO THA SKEBODAI NA TO KIKLOFORISOUN. EDO TO SKEBODAI MERIKI AMERIKANOI POU KANOUN KAPOS KALITERA LAFTA APO TOUS ELLINES EDO NA BLEPIS STOUS AMERIKANIKOUS DROMOUS AUTOKINITA POU THE TA EXI O ELLINAS OUTE STO UPNO TOU CADILLAC DTC SUV SEDANS HUMMER TRAILBLAZER TAHO JAGUAR TZIP CHEROKEE,COMMADER LEXUS LINCOLN LS V8 BUICK PARK AVENUE BUICK RIVIERA CADILLAC ESCALADE V8 CHEVROLET CAMARO V8 ACURA CHEVROLET SUBURBAN V8 LINCOLN TOWN CAR V8 XIPNATE AUTA DEN EINAI GIA SAS AUTA EINAI GIA KINOUS POU DOULEBOUN OXI GIA KINOUS POU PIANOUN TI THESI STO KAFENIO APO TO PROI MEXRI TO BRADI NA XERETAI OTI O ELLINAS EINAI O MEGALITEROS TEMPELIS AUTO LENE TA EUROPAIKA KRATI DEN XERO POS I ELLADA MPIKE STIN EUROPI ESXOS OUST APO DO ELLINES POLITIKOI.
M.A.
09/09/2008 22:02
GEORGE, TO KSEROUME POU EISAI N.D. THEN SOU FENETE KATHOLOU, ALA SE LIGO POU DEN THA PROLAVENIS NA PLERONIS FOROUS, KAI THA FONAZIS KAI ESI THA SOU LEME KAI EMIS "Προσωπικα βλεπω απολυτα λογικες ολες τις κινησεις της κυβερνησης" KSIPNA!!!! KAI KALA KANOUN H ANTHROPI POU GEMISAN TOS DROMOUS TZIP NOMIMA ME DOSIS APO TRAPEZA, MIPOS ZILEBIS EPIDI DEN EXIS TZIP? PARE ENA DANIO AN EXIS TA MESA NA TO PLEROSIS NOMIMA KAI APOLAFSE TO!!!!
george 25
09/09/2008 21:53
Φωναξτε οσο θελετε, αλλωστε συνεχεια το ιδιο δεν κανετε, και οταν ερχεται η μοναδικη στιγμη να καθορισετε το μελλον του κρατους δινετε 90% σε κωστακη και γιωργακη.
μπραβο σας.

Οταν καταργηθηκαν τα τεκμηρια γεμισαν οι δρομοι με cayenne και θηριωδοι jeep,που τα βρηκατε ρε αλανια τοσα λεφτα?
και νομιζατε οτι ο αλογοσκουφης θα σας αφηνε ετσι? απλα λιγο χρονο σας εδωσε να χαρειτε και τωρα κανει party.

Προσωπικα βλεπω απολυτα λογικες ολες τις κινησεις της κυβερνησης, αλλωστε οταν δεν υπαρχει αντιπολιτευση, και ολοι ειναι σιγουροι οτι ο γιωργακης δεν θα γινει ποτε πρωθυπουργος δινεται το δικαιωμα και η σιγουρια στον πρωτο να κανει οτι θελει.

Οποιοσδηποτε και αν ηταν στη θεση του το ιδιο θα εκανε...

M.A.
09/09/2008 21:48
BRISKOMASTE SE MIA XORA MPORDELO, MONO STHN ELLADA GINOUNTE AFTA TE REZILIKIA. ELEOS ME TA TEKMIRIA DE DREPOUTE H ASXETH POU MONO THELOUN NA TRONE KAI NA KLEVOUN TON ELLINA POLITI. ALOGOSKOUFIS KAI KARAMANLI EINA MONO GIA GELIO!!! POTE PIA THA PSIFISO NEA DIMOKRATIA, PSEFTES!!!! KLEFTES!!!!
Θανασης.
09/09/2008 21:13
Είναι εξωπραγματικό αυτό που ενδέχεται να γίνει. Ποιούς θα πιάσουν? Μα τους μισθωτούς που δε κρύβουν τίποτα γιατί δε μπορούν. Και αν κατάφεραν και πήραν ενα αυτοκίνητο με 60 δόσεις, επειδή μπορεί να είναι πολλών κυβικών και ας έχει τιμή 1/4 απο κάποιο άλλο, θα φορολογηθούν και θα τους πούν οτι δε μπορούν να το συντηρήσουν, αν και το απέκτησαν με νόμιμο τρόπο! Αυτά στο ελλαδιστάν μόνο μπορούν να γίνουν. Γιατί να θές 107000 για να συντηρήσεις ενα αμάξι που κινείς 4-5 φορές το χρόνο, για να πας με ασφάλεια ενα ταξίδι την οικογένειά σου, και τις υπόλοιπες χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ?! Αντε μαζί με την αύξηση των τελών και μια απλή ασφάλεια και βενζίνη και 1 service να θες 2500 το πολύ!. Το ίδιο ισχύει για τα αυτοκίνητα κάθε αξιάς και κυβισμου.
ermis
09/09/2008 21:07
Καλό θα είναι τα αυτοκίνητα να τα φορολογούν με την αξία αγοράς τους και όχι με τα κυβικά τους! Ελεος πια. Επίσης, τα τζίπ δεν είναι πολυτέλεια παιδιά! Υπάρχουν φθηνα και ακριβά τζίπ. Όπως επίσης και φθηνά και ακριβά συμβατικά. Δηλαδή ενα τζίπ 20.000 είναι πιο πολυτελές απο ενα γρήγορο 2λιτρο 30.000! Ας μή ξεχνάμε οτι με τα παλιά τεκμήρια υπήρχε μείωση 20% για κάποιον που είχε τζίπ σε σχέση με κάποιον που εχει ΙΧ ιδίων κυβικών. Αυτό κάτι σημαίνει. Μη τα βάζουν με τα τζίπ λοιπόν κάποιοι... Ας λογικευτούμε. Ακόμα και το κόστος συντήρησης ενος πολυτελούς αυτοκινήτου μπορεί να είναι μικρότερο απο ενος καθημερινού, λιγότερα service κλπ. Τώρα πλέον τα καινούρια αυτοκίνητα δε θέλουν κάθε μήνα service!
χρυση
09/09/2008 20:48
ο καθε υπουργος που εξαγγελει το προγραμματα του δεν πρεπει μετα να ψηφιζεται απο την βουλη εαν ειναι σωστο. μονο το περνουν αναγκαστικα σαν τον χιτλερ.
NIK THE GREEK
09/09/2008 20:47
ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ
ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΩΝ.
...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Καραπάνος Γ.
09/09/2008 20:45
Η ασχετοσύνη σε όλο το μεγαλείο! δεν φτάνει που η λιανικη τιμή του αυτοκινήτου εξαρτάται από... τη διαδρομή και τη... διάμετρο ενός εμβόλου (ναι αυτά ειναι τα κυβικά!!!!!) υπολογίζεται έτσι και η χρήση. Ούτε παιδάκι δημοτικού δεν τα σκέφεται αυτά. Στην αγορά υπάρχουν αυτοκινήτα 1.400 με CIF αξία 6.000 και άλλα 1.400 με CIF αξία 17000 ευρώ!!! για τον ΑΣΧΕΤΟ αυτά έχουν το ίδιο κόστος χρήσης. Επίσης υπάρχουν "πολυτελή" μεγάλου κυβισμού (3.000κ.εκ) με CIF αξία 15000 ευρώ και λιανική 30.000 και "ταπεινά" αυτοκινητάκια 1.600 κυβικών που η λιανική τους φτάνει τα 40.000 ευρώ με CIF τα 25.000!!!! Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε μάρκες και μοντέλα, μία ματιά στους τιμοκαταλόγους των εταιρείων αρκεί. Οι μαθητές δημοτικού επίσης δεν έχουν καταλάβει το πόσα θα ΧΑΣΟΥΝ από τις ΜΗ ΠΩΛΗΣΕΙΣ και μετά θα ζητάνε κι άλλους φόρους για να αναπληρώσουν αυτούς που έχασαν. Όταν ένα δίλιτρο έρχεται στο τελωνείο 14.000 και πληρώνει ο κάτοχος 10.000 φόρους ΦΠΑ & ΕΤΤ, μετά θα πάρει ένα 1.400 και οι φόροι θα είναι οι μισοί. Τόσο ΑΣΧΕΤΟΙ είναι.- Αν μπουν στην εξίσωση και τα μεταχειρισμένα εισαγωγής, που θα καταρεύσει η αγορά, εκεί να δείτε πόσα ΧΑΜΕΝΑ ευρώ από φόρους. Αυτοκίνητο έχουν οδηγήσει ποτέ; ξέρουν από τι αποτελείται ή πόσο κοστίζει πραγματικά; (μην απαντήσετε)
Μνδηλαρας Σταματης
09/09/2008 20:42
Σε αυτη την μπανανια που ζουμε και λεγεται Ελλαδα δεν μπορει ο καθε πολιτης να προγραματισει τιποτα.Κανεις ενα προγραμματισμο της ζωης σου και ερχεται ο καθε κυριος Αλογοσκουφης και στον ανατρεπει επειδη αυτη η κυβερνηση δεν μπορεσε λογω ανικανοτητας και πολλων κουμπαρων να βγαλει περα τον προυπολογισμο.Η περιστολη των δημοσιων δαπανων πηγε κατα διαβολου μαζι με το σεμνα και ταπεινα .Η επανιδρυση του κρατους εγινε διαλθση του κρατους η καθιμερινοτητα μας πηγε στον αγυριστο μαζι με την ασφαλεια μας.Ηακριβια για εκατομμυρια Ελληνες εγινε δισβασταχτη.Και ερχονται τωρα με το φορολογικο τους νομοσχεδιο να μας στειλουν μια και καλη στον αδη. Δουλεψα στην ζωη μου σαραντα δυο χρονια και η γυναικα μου τριαντα.Κατορθωσαμε μετα αποεβδομηνταδυο χρονια δουλειας να αγορασουμε ενα διαμερισμα 116 τετραγ.με αποθηκη .Εχω και ενα αυτοκινητο 1400 κυβ.του 1992 Αλλο εισοδημα εκτος της συνταξης μου δεν εχω .Εχω πεντε χρονια να παω καλοκαιρι εξοχη γιατι δεν βγαινω Πληρωνω κανονικα την εφορια μου γυρω στα 500 ευρω συν τα 1100 κρατησεις.Με το καινουριο νομοσχεδιο θα πληρωνω γυρω στις 4000 τον χρονο .Ξερεις κατι κυριε Αλογοσκουφη ουκ εχεις λαβει παρα του μη εχοντος.Πιστευω ο κοσμος να ξυπνησει λιγο και συντομα να σας στειλει εκει που πρεπει στον αγυριστο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚ.
09/09/2008 20:19
ΚΑΛΑ ΕΔΩ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΤΩΡΑ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΟΛΩΣΕΙ ΝΑ ΣΑΚΑΤΑΨΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΕΤΟΣ 2008,ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ,300 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ Α..........Ι.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΔΩ.ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΞΑΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙΝΑ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ,ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ.
NICK P
09/09/2008 20:16
ELLINES XIPNATE AFISTE TA KIBIKA KAI ASXILITHITE ME KATI POIO EDIFERON PARTE AUTOKINITA POU SAS EXIPIRETOUN KAI AFISTE TIS FIGOURES ME MEGALA KIBIKA SUV OR TZIP AUTA EINAI GIA MEGALOUS DROMOUS OXI GIA TOUS DROMOUS POU EXEI I ELLADA. MIN ONIREUESTAI KATI POU EXOUN OI ALLH LAOI LIKE OI GEMANY ME TA BIG SUV BMW OI AMERIKANOI ME TA CADILLAC KAI OI AGGLOI ME TA JAGUAR.PARTE AUTOKINITA HKONOMIKA KAI NA KOIKLOFORITE ANETA OXI NA KANETE OIKONOMOIA NA TROTE SOUVLAKIA GIA NA GEMIZETAI TA TZIP ME VENZINA XIPNATE TA LEFTA POU THNETAI KANETAI PLOUSIA TA ARABIKA KRATH XIPNATE ELLINES
ΧΑΡΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
09/09/2008 20:00
ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ 2006 ΕΝΑ JAGUAR S-TYPE 3000CC ME 29.500 EURO ΚΑΘ'' ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑΣΕ 36 ΔΟΣΕΙΣ .ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΟΣ?ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ 2-3 ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΝ MERCEDES CLK 200 COMBRESSOR CABRIO ME 57.000 ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΧΑΡΜΠΗΣ ΝΙΚΟΣ
PARAKSENOS ΤΑΣΟΣ
09/09/2008 19:58
ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,,,,,,,,, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΖΙΠ ΚΙΟΛΑΣ.
ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ......
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09/09/2008 19:58
"Δεν υπάρχει δωρεάν γευμα"

Προσφατα, προτειναν στους βουλευτες να παρουν υβριδικά για να δωσουν το παραδειγμα σεβασμου στο περιβαλλον, να αποφυγουν την πολυτελεια κλπ. Νομίζω ότι πήρε μόνο ο Σταθάκης και καποιος άλλος που μου διαφευγει. Οι υπόλοιποι εκαναν ειρωνικά σχόλια, άλλοι είπαν " Πως θα παω με αυτό περιοδεία στην περιφερεια μου;" , και τελικά πηραν τις γνωστες "κούρσες" δίνοντας το ... σωστό παραδειγμα στον λαό. Οι πολιτικοί είναι
εικόνα μας , μη τους ... βρίζετε συμπεριφέρονται όπως ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ να συμπεριφέρονται.

Το ανίκανο αυτό κράτος το βοηθήσαμε εμείς , και είμαστε εμείς οι ίδιοι:


Αν ειμαστε δημόσιοι υπάλληλοι επειδή και δεν δουλευουμε και τα " παιρνουμε " σε καποιες περιπτώσεις.


Αν ειμαστε προμηθευτές του Δημοσίου, επειδή το κλέβουμε.

Αν εχουμε καποιο "προνομιουχο" επαγγελμα, γιατι είμαστε παρασιτα σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.Ολοι οι υπόλοιποι, γιατι δεν μας νοιάζει για τίποτα κοινό, γιατί δεν πληρώνουμε φόρους και εισφορές , γιατί ψηφίζουμε "μικροκομματικά", γιατί ζητάμε καθε λογής ρουσφέτια από τους πολιτικούς.

Θέλετε κι άλλα;

Ολοι γκρινίαζουν για την αναποτελεσματική δημόσια διοικηση(μερος της είναι και ο φοροελεγκτικός μηχανισμός), αλλα ξεχνουν πως είναι και αυτή καθρεφτης μας.


Επειδη, συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, όταν το κράτος βρεθεί με την πλατη στον τοίχο - στην προκειμενη περίπτωση έχει αδεια ταμεία - θα συμπεριφερθεί όπως και εμείς: Θα τα πάρει από όποιον μπορεί, δηλαδή από τους αδύνατους.
Ξερετε τι σημαίνει ανελαστικές δαπάνες: Βασικά μισθοί και συντάξεις, περίπου 1.000.000. Βαλε επιχορηγήσεις και λειτουργικά εξοδα χιλιαδων φορέων, προβληματικές ΔΕΚΟ, παχυλους μισθούς " ημετερων" , τεραστιο κόστος προμηθειων
για να ταιστούν οι "απέξω", οι προμηθευτες , οι προνομιουχοι, τελος να βγουν και οι μίζες "!!!


Να το βαλουμε καλά στο μυαλό μας, το παρτυ τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία προοπτική βελτίωσης.

Δεν έχει να κανει με την διακυβέρνηση από το Α ή το Β κόμμα.Εχει να κάνει με στρεβλώσεις δεκαετιών. Η προσποιουμαστε ότι δεν τρέχει τίποτα ή είμαστε εκτός πραγματικότητας.Κοιμόμαστε όρθιοι. Νομίζουμε ότι δικαιουμαστε αυτοκινητα και σπίτια και δεν ξερω γω τι άλλο. Ε, λοιπόν όχι, δεν δικαιουμαστε τίποτα. Η χωρα δεν παράγει τίποτα, χρωστά και της ...Μιχαλους και ειναι το βασίλειο της διαφθοράς. Και ασχολουμαστε με ανουσια ζητήματα.
Ο λογαριασμός ερχεται. Τα τεκμήρια είναι παρανυχίδα. Προσεχως να δείτε τι θα γίνει ... θα τρίβετε τα ματια σας.
spiros
09/09/2008 19:57
ρε αθλιοι, ανεπαγγελτοι, απατεωνες, αποδεδειγμενα μιζαδοροι πολιτικοι, εχετε παρει χαμπαρι οτι ειστε πληγη για τη χωρα αυτη?? απο την αλλη, καλα να παθουν αυτοι που σας ψηφισαν, τουλαχιστον ας το σκεφτουν την επομενη φορα...
GR..
09/09/2008 19:53
XIPNATE ELLINES AMA EISTAI ONIROPARMENI KAI THELETE AMAXIA MEGALOU KIVISMOU PIGENAITE NA MINETE STO EXOTERIKO LIKE STI GERMANIA ITALIA GALLIA BELGIO OR OPOITHPOTE ALLOU.KAI AFISTE TOUS ALVANOUS NA KIVERNISOUN TIN ELLADA AUTO NOMIZO THA GINI MIA IMERA TON IMERON KAI THA TA POULISOUN OLA STOUS XENOUS TIN OLIMBIAKI STOUS GERMANOUS TON OTE TO IDIO TA KTEL TO IDIO KAI OLI TIN ELLADA TO IDIO AKOMOI KAI TIA MANADES TOUS XIPNATE ASTE TA KIBIKA PARTE AMAXIA POUS SAS EXIPIRETOUNE OXI GIA FIGOURA GIA NA DIXETAI STON GITONA OR STI GOMENA. THELO NA PO KAI KATH GIA TOUS METANASTES TOU EXOTERIKOU KAI IDIKA AUTOUS POU ZOUN U.S.A, KANADA, AUSTRALIA MIN PERNOUN AMAXIA APO TIN XORA POU MENOUN MONIMA AN PANE KAI MINOUN MONIMA STIN ELLADA NA PAROUN AMAXI APO THN ELLADA TOYS STIXOIZH POIO FTINA KAI THE EXOUN PROBLIMA ME PINAKIDES KAI FOROUS EPIDI EINAI APO TO EXOTERIKO TO AUTOKINITO KAUSIMA MEGALA KIBIKA KAI KOURAFEXALA TO ALLOGOSKOUFI OUST A DO ELLINES POLITIKOI.
STAVROS
09/09/2008 19:46
ΔΟΥΛΕΥΩ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΑ 15 ΣΑΝ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ 2000ΚΕ. ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ 17000 7500 ΦΟΡΟΙ ............... ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ .......... ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Κ.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΚΛΕΦΤΙΚΑ" ........................................................ ΑΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ ΤΟ "ΟΧΙ ΤΖΙΠ" ????., ....................... ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 200-300 Η 300 Κ.Ε. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1600 VW Η AUDI, ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ............................................... ΑΝΤΕ ΠΙΑ
ΣΤΑΥΡΟΣ
09/09/2008 19:34
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ..... ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ...... ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΧΡΗΣΤΕΨΕΙ ???????????????????????????????????????????????????????????????? ....................... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ??????????????? ΠΛΗΡΩΣΑ 17000 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ 7500 ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ SUV ........... ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΣΠΑΓΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΓΡΑΦΟΥΝ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ?????? ................... Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ (Η ΖΗΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ), ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ???????? ................... ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ????????? .............................ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ??????????? .......................................................................... ΜΑΘΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΩΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΠΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ .............................. ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 3000 .............. ΑΝΤΕ ΠΙΑ .... ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ......... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ............................................ ΑΝΤΕ ΠΙΑ .................ΑΝΤΕ .....................................ΞΥΠΝΑΤΕ ...........ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ .............. ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ................
Κωστας .Κ
09/09/2008 19:22
Αφου μας αφησατε να παρουμε μεγαλου κιβισμου ιχ -οχι τζιπ- τωρα θελετε τεκμηρια. Αν ηταν προμελετημενο ειστε αδικοι και αυτο ειναι ανανδρο. Αν οχι,τοτε καθιστε εσεις του υπουργειου και μιληστε με υπευθυνους της αγορας και υπολογιστε με ρεαλισμο το κοστος χρησης του ιχ. Αν δεν το κανετε σωστα τοτε να ειστε ετοιμοι για να πατε σπιτια σας ΣΥΝΤΟΜΑ...
ΓΙΑΝΝΗΣ Π.
09/09/2008 19:11
ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
GR T.
09/09/2008 19:08
O ALLOKOSKOFIS TI AUTOKINITO EXEI ALA THEN TON ELENXH KANIS AUTOS MONO ELENXH OLI OI YPOURGOI PROTHIPOUGI EXOUN OTI THELOUN AOTH EINAI I ELLINIKH DIMOKRATIA PROTA APO OLLA THELO NA PO STIOUS ELLINES NA AFISOUN TA KHBIKA KAI NA ASXOLITHONE ME KATH PIO SYMADIKOTERO PROBLIMA POU APASXOLOI TIN ELLINIKI OIKONOMIA OXOI ME BOURTHES KAI KIBIKA AUTO EINAI TO TELEUTAIO PRAGMA. EGO KATOIKO STIS U.S.A KAI DEN ASXOLOUME ME TI KUBIKA KAI ISTORIES OTAN ODIGO STOUS AMERIKANIKOUS DROMOUS DEN KITAO TI KIBIKA EINAI STON DROMO EGO KITAO TI KAI POS THA EXO KALYTERY OIKONONOMIKI KATASTASI STIN TSEPIMOU. NA SAS PO OTI PAO 3 FORES TO XRONO DIAKOPES EDO STIS U.S.A KANO TH ZOIH MOU KAI DEN EDIAFEROUN TA KIBIKA EXO ENA AMAXI 2.500CC EIMAI ANETOS PAO OPOU THELO EXO FILOUS POU EXOUN DIO KAI TRIA AUTOKINITA MEGALOY KIVISMOU SO WHAT EDO ETSI KI ALLIOS OI AMERIKANOIKOI DROMOI EINAI MEGALOI KAI MPORI NA EXIS MEGALO AUTOKINITO GIA MEGALES APOSTASIS ENO STIN ELLADA TI TA THES TA MEGALA KIBIKA EGO I IMOUN STIN ELLADA THA EIXA ENA 1.600CC 1800.00 PLUS TO KOSTOS TIIS BENZINAS GIA AUTO ELLINES AFFISTE TA KIBIKA KAI ME ZILEVETAI TO ALLO KOSMO LIKE TOUS AMERIKANOUS H TOUS GERMANOUS ME TA BIG SUV BMW OR CADILLAC.
Κ.ΧΡΗΣΤΟΣ
09/09/2008 18:59
ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΤΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ . ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
apomakria
09/09/2008 18:45
VARATOUS ALOGOSKOUFI MH TOUS LIPASE EXOUN LEFTA.EINE TOSO MAZOXES POU PALI 8A SAS PSIFISOUN..
ΗΛΙΑΣ
09/09/2008 18:31
ΜΕ ΤΙΜΩΡΗΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ.????
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Κων/νος Πιτσαρης
09/09/2008 18:28
Βασικα στην Ελλαδα φορολογουνται μονο μισθωτοι και συνταξιουχοι οι υπολοιποι καυχονται οτι ειναι οι ξυπνιοι και τα κονομανε χωρις να πληρωνουν στην εφορια . Ακομη και αυτα τα μετρα ειναι λιγα για να πιασει τους (μαγkες)της χλιδης και της κοροιδιας . Οχι εναι αδικο να θελεις να τα παρεις παλι απο το φτωχο μεροκαματιαρει επειδη αυτος ανηκει στην πλειοψηφια του Ελληνικου λαου.
Ακουσα ,διαβασα οτι καποιοι αγορασαν με δανεικα αυτ/το ας σοβαρευτουμε λιγο αν δεν εχεις νομιμα χρηματα να αγορασεις τοτε βρισκεις χιλιους τροπους να δικ...σης αυτο το δηθεν δανικα πες τα ρε φιλε μαυρα να σου πω εισαι μαγκας οχι δανικα Αν ειναι δανικα πες μας να φορολογιθη ο δανιζων Αυτα να μην τα παρω στο κρανιο και πω τροπους αναλογους με τα δανικα αλλα καρφωτικα και οποιος αντεξει να δουμε τοτε ποιος θα ειναι ο μαγκσς και ποιος ο νομιμος Αυτα για προθερμαση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ
09/09/2008 18:26
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ Π.Χ .ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ
ΝΙΚΟΣ
09/09/2008 18:16
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.
ΓΙΩΡΓΟΣ Α.
09/09/2008 18:14
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ
ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ SLK 200
1.8 COMPRESSOR ΑΞΙΑΣ 49.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ
ΕΧΕΙ ΕΝΑ SEAT IBIZA FR 1.8 ΑΞΙΑΣ 18.500
ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ KIA SORENTO
3.5 ΑΞΙΑΣ 35.500 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ENA MERCEDES
ML 350 ΑΞΙΑΣ 69.500
ΚΥΡΙΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΙΣΟΤΙΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ
ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !
Παοκάρα
09/09/2008 17:57
Η άποψη κάποιου αναγνώστη να καταθέσουν οι οδηγοί τις πινακίδες στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας είναι καλή. Έλα όμως που όταν φτάσει η ώρα της δράσης οι πολλοί το ...ξανασκέφτονται. "Πρέπει να χρησιμοποιώ μέσα μαζικής μεταφοράς", "θα μου τρώει μιά ώρα να πάω από τη Κηφισιά στη Νέα Σμύρνη", "ποιός πάει στο Κηφισό για να πάρει το ΚΤΕΛ για το χωριό;" Εδώ σε θέλω! Διαμαρτυρία θέλουμε; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Όχι να το ξεχάσουμε μετά και να πάμε για φραπεδιά- συγνώμη, fredo εννοούσα- στο Αχίλλειο.

Αποκτήστε συνείδηση πολίτη, ρε! Αλλά τι λέω, μας έφαγε ο καταναλωτισμός και τα διακοποδάνεια. Ποιός χρειάζεται αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού στις πόλεις; Είσαι αγρότης και χρειάζεσαι 4WD φορτηγό στο Μοσχάτο; Τι σου χρειάζεται το minivan η το SUV στη κίνηση της Αθήνας η της Θεσσαλονίκης; Και αν δούλευες για χρόνια, εκεί πας και ακουμπάς τις οικονομίες σου, σε ένα όχημα που σε απομυζά από καύσιμα; Εδώ οι Αμερικάνοι βλαστημούν όταν χρειάζονται $100 για να γεμίσουν το Jeep Cherokee και στην Ελλάδα που το γαλόνι είναι 6 ευρώ πόσο θα χρειάζεται αυτός που έδωσε τις οικονομίες του για αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού; Πραγματικά είστε για το τσίρκο.

Ωχ, βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.
ΚΩΝ/ΝΟΣ
09/09/2008 17:54
Εαν τελικα βαλετε τεκμηρια (ΝΤΡΟΠΗ) βαλτε τα απο τωρα και στο εξης διαφορετικα θα ρεζιλευτητε
X.K
09/09/2008 17:53
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, "ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ" ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ!
ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ
ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΙΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2,500-3,000 ΚΥΒ.
ΕΝΩ ΕΔΩ ΒΑΣΙΛΕΥΑΝ ΤΑ 1,400-1,600....
ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Η ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ... ΠΑΕΙ !
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ!!!!
ΣΤΕΦΑΝΟΣ
09/09/2008 17:51
ΚΥΡΙΕ ΞΑΡΧΑΚΟ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΙΠ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ???
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΕ ΞΑΡΧΑΚΟ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ''ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΡΧΕΣΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ???
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΟ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ?????
ΦΙΛΙΚΑ
ALOGOSKOUFIS GEORGE
09/09/2008 17:42
ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ!!!!!

1.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΥΦΟΣ 1000 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ.

2.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΡΟΚΙ /ΚΑΓΙΕΝ/ Χ5 ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Χ . Κ.
09/09/2008 17:29
ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ
Παοκαρα
09/09/2008 17:26
Από ότι φαίνεται, ο ερασιτεχνισμός και αυτού του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας θα ξενιτάξει και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα μισθωτού. Και έλεγα να επιστρέψω στην Ελλάδα μετά τη σύνταξη.. Τίποτα δεν άφησαν οι χαραμοφάηδες. Α, δε Δημόσιο, μας τα έχεις χώσει κανονικά.

Τέλος.
ΜΠΕΡΔΕΣ Κ.
09/09/2008 17:23
Εχουμε και λέμε...πέρσι αποφάσισα (μαύρη ήταν η ώρα μαλλον)να δώσω ανταλλαγή το παλιό μου αυτοκίνητο και να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο ΚΙΑ Sorento 3500 cc που πάντα μου άρεσε.Με δίδυμα κοριτσάκια 2 ετών και ένα συρφετό τσουμπλέκια να κουβαλάμε ήταν ιδανικό!!!
22000 ευρώ η αξία μείον το παλιό αυτοκίνητο και με 5 χρόνια δόσεις όλα φάνταζαν υπέροχα.Και όμως....που να περιμένω ο άμοιρος ότι θα ρθει τώρα ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης και θα μου πουν.Κύριε Μπερδε....ασχετα εαν το αυτοκίνητο σας το πήρατε 22000 ευρώ....άσχετα αν το κόστος χρησης του (μεσα στο 2007) ήταν μόλις 350 ευρώ συντήρηση,483 ευρώ τέλη και 580 ευρώ ασφάλιστρα (σύνολο 1413 ευρώ) άσχετα αν η εργοστασιακή του αξία (καινούργιο) είναι 13502 ευρώ,άσχετα αν με τις βρώμες που βγάλαμε στη φόρα σήμερα δεν πουλιέται πάνω απο 6000-7000 ευρώ (αν βρεθεί και κανείς να το παρει).....εμείς που σε προσέχουμε και φροντίζουμε για σένα και τα παιδιά σου αποφασίσαμε οτι ......θα έχεις το ίδιο τεκμήριο διαβίωσης!!!!!....με το κύριο δίπλα που έχει ένα αυτοκίνητο ίδιων κυβικών αλλα Χ3...,Χ5.....,Χ7.....,Χ10 φορές μεγαλυτερη αξία αγορας.
Σκάφος και εξοχικό δεν έχω (ευτυχώς) αλλιώς θα άρχιζα να νιώθω πλέον σαν το τύπο στη διαφήμιση που ψάχνει να βρεί τον Ελληνα κροίσο με 9 γράμματα..........
Αλλη μια φορά τα νουμερα για εμπέδωση.....28500 κανει σήμερα καινουργιο....22000 το πήρα εγω....13502 εχει CIF.....ούτε 7000 δεν αξίζει σήμερα....αλλα......εγω πρεπει να δηλωσω 95900 εισόδημα το χρόνο επειδή το πήρα.....
Greg T.
09/09/2008 17:20
O ALLOGOSKOUFIS EINAI TRELOS KAI PAP***VAZEI FORO STA AUTOKINITA MEGALLOY KUVISMOU PANO APO 1800CC . KAI PIOS TOU EIPAI OTI AUTO EINAI ELLINIKH DIMOKRATIA OTAN ENAS POU MAZEVH LEFTA H KANH OIKONOMOIA ME KATHEN TROPO GIA NA PARH ENA AUTOKINITO O ALLOGOSKOUFIS THA TO PIASH APO TON LAIMO ESXOS GREECE. EGO KATOIKO STIS U.S.A. OTI AUTOKINITO THELO MPORI NA AGORASO XORIS TO KRATOS THE EMPEKETAI ME TEOIES BLAKOIES KHBIKA KAI ISTORIES GIA AUTO THEN MPORO NA MOINO STIN ELLADA APO TIS MALAKIE TOU KATHE YPOURGOU PROTHIPOURGOU KTL. H U.S.A GIA MENA IENAI TO KALYTERO KRATOS SE OLLO TON KOSMO EXO KALOI DOULIA KAI DEN ME ENOXLH KANENAS TH THA AGORASO
POSO KANOI KAI POSA KANO KATHE XRONO. EXO AMAXI 2.500CC TO AGORASA TO 2001 KAI TORA LEO NA PARO TO TZIP COMMADER ME MOTER 4.700CC OR 5.700CC KAI ELEGA NA TO FERO STIN ELLADA ME AMERIKANIKES PINAKIDES. MONO GIA NA SPASO TIN MAGIA TOU ALLOGOSKOUFI THEN MPORI NA MOU KANH TIPOTA TO MONO OTI OTAN THA FIGO PALI GIA TIS U.S.A THA PREPOI NA TO SFAGISO STO TELONIO. OUST APO TO ELLINES POLITIKOI.
ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
09/09/2008 16:59
ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΥΠΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΠ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΠΛΕΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΖΙΠ. ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΑ ΤΑ STATION ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ!!!! ΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΩΝ 150,000 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΒΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ
ΕΞΩ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ !!!!!!!
Ξιαρχάκος Γιάννης
09/09/2008 16:52
AN ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΩΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 60 % ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ & ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ 23.000 ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΖΙΠ RAV4 KAI ΔΥΚΙΚΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ. Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΚΑΙ ΕΧΕΙ BMW 320 ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......
Α.Α
09/09/2008 16:52
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
Γ.Λ
09/09/2008 16:51
ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΣΥΧΟ
ΜΠΑΜΠΗΣ Χ
09/09/2008 16:43
Αν εισασταν αρσενικα θα βαζατε τεκμηριο απο δω και μετα ετσι ωστε να μην πεφταμε στην παγιδα σας . Τωρα η μονη λυση ειναι να σας τουφεκισουμε με την φηφο μας και να μην ξαναεμφανιστειτε στην πολιτικη σκηνη για 500 χρονια
ΤΑΚΗΣ
09/09/2008 16:43
ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ι.Χ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΥΨΗΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ???
basilopoulos nikos
09/09/2008 16:36
kala na pathoume pasok kai deksia to idio einai.pios tous psifizi?mporite na mou pite?kala mas kanoune afou o pio hlithios laos eimaste emeis.exoun xorisi thn elada se ble kai prasinous.ki alla na mas kanoune.na pame mia ora arxitera.ellas ellas h xora tis pous....s
Giggs
09/09/2008 16:35
Βουρ για δουλειά στα τριτοκοσμικά Βαλκάνια!
ΑΠΟΔΟΧΕΣ και άφθονα αφορολόγητα..κινητά και ακίνητα.

Δώρο φεύγοντας, σκεπάρια τσάπες κλπ... στους Κασμάδες!!

PANOS VOGIATZIS
09/09/2008 16:34
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ & ΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΣΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ - ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- .
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥΤΖΙΛΙΚΙΑ...
ES
09/09/2008 16:32
Na thymisoume kai ti meiwsi sti forologia tis ekklisias otan irthe stin kyvernisi i "deksia tou Kyriou". Kata ta alla ti na pw. Oi Voulgarakides tha exoun ta aftokinita kai ta skafi grammena stis etaireies, kai oi ypoloipoi Ellines (kai osoi tous psifisan, kai emeis oi ypoloipoi), tha plirwnoun terastious forous, se syndyasmo me terastia timologia DEH, se syndyasmo me ypertimologimena proionta sta Super Market. H plirwmi gia tin koroidia einai konta kyrioi tis ND.
χανιωτακης χρονης
09/09/2008 16:31
Εαν νομιζετε κυριε αλογοσκουφη οτι με την επαναφορα των τεκμηριων θα βαλετε εστω και ενα ευρω στο ταμειο του κρατους ειστε γελασμενος!!! Απο τωρα εχουν ξεκινησει να μεταβιβαζουν το 50% της αδείας των αυτοκινητων άνω των 1800 κυβικών σε άλλα ονοματα για αποφυγη του τεκμηρίου!!
ΤΣΙΟΥ -ΤΣΙΟΥ
09/09/2008 16:15
ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΚΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ .ΣΣΣΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09/09/2008 16:10
ΠΡΟΣ "ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ": 1) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ : MA ΘΑ EINAI ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ... ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ . ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΞΟΧΙΚΟ. 2) ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΖΙΠ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΛΕΙ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΖΙΠ. 3) ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) 1600 ΑΡΙΑ KAINE ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ (1) ΤΖΙΠ 3500. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ 2 ΜΕ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΜΕ 1; 4 ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΕΙΝΑΙ "ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΔΙΑΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ STATION TA ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ. 5) ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ SUV ΤΡΩΝΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟ , ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΛΠ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΙΚΩΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ 6) ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ POST ΣΟΥ. ΦΙΛΙΚΑ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ Α.
09/09/2008 15:55
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 1800 κυβικών.


Α ρε μπαγάσα όταν έλεγες ότι θα μας... "επανιδρύσεις" εγώ δεν κατάλαβα το υπονοούμενο.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ
09/09/2008 15:50
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ .ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΤΥΡΟΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ; ΡΩΤΑΩ !
ΕΞΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ.
ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ OFF SHORE ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ.....ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥΤΖΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ.
09/09/2008 15:48
ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ. ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕ 7000 ΕΥΡΩ ΜΙΑ JAGUAR 25 ΕΤΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΒΟΛΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 5300 ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ.
ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ. ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ.Γ
09/09/2008 15:44
TA ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Ι.Χ"
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09/09/2008 15:41
ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΗ : ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ Γ: ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 2000 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ 1400. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΠ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΘΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ: ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ 25.000 (ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ) , ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ 2.500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΕΠΙ 12 ΛΟΙΠΟΝ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Α) ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΑΝ ΤΟΝΙΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ, ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. Ε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΥΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Η ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ "ΜΑΥΡΑ" ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 1200 ΤΟ ΜΗΝΑ.
μ.κοντοπουλος
09/09/2008 15:30
κλεψτε την εφορια κλεψτε το κρατος ο προθυπουργος μας καλυπτει ολους .ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ? ΕΔΩ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗ MONEY ΒΑΤΟΠΑΙΔΕΙΟΥ
ΣΤΕΛΙΟΣ Δ.
09/09/2008 15:22
ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΨΑΞΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΚΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΛΕΡΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΩΝ 700,00€.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ;ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ,ΚΛΕΦΤΕΣ
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΣ
09/09/2008 15:20
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ OFFSHORE? MΗΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ OFFSHORE ΚΛΠ.? ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ. ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΑΠΟ OFFSHORE, ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ). ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ Η ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Κ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ Χ) Κ ΑΣΧΕΤΩΝ (ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ) ΒΟΛΕΥΤΩΝ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ? ΝΥΧΤΑ ΗΡΘΕΣ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ.
I.Λοφρέντας
09/09/2008 15:04
Αντίδραση!

Επειδή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι το κράτος είναι αναξιόπιστο ελάτε να αντιδράσουμε ως πολίτες μαζικά.
Η κατάθεση πινακίδων όλων των ΙΧ την 1η Νοεμβρίου , ειδικά εκείνων με κυβισμό 1,800cc και άνω, σε περίπτωση που δεν ανακαλέσουν τα μέτρα, θα είναι ένα πρώτης τάξεως "χτύπημα" στη φορομπηχτική πολιτική τους. Θα χάσουν από τέλη κυκλοφορίες,ασφάλειες, συντήρηση, φόρο καυσίμων κλπ Ένας πρόχειρος υπολογισμός δείχνει πως το κράτος με αυτή την κίνηση θα χάσει περίπου 2.000.000.000€(724.500.000 μόνο από τέλη κυκλοφορίας για 1.500.000 αυτοκίνητα).
Τι λέτε? μπορούμε μια φόρα να δράσουμε εμπράκτως ως άμεσα θιγμένοι αντί να φωνάζουμε μόνο?
Kostantinos Papadopoulos
09/09/2008 15:00
Auto to systima (kapitalismo gia tous ligous) den thelame????kala na pathoume.
Mas poulisan Dimokratia dithen kai oti se ola eftegai i Sovietiki enosi......dld fikia gia metaxotes kordeles.
Trexte na tous psyfisete pali kai anapste kana keraki stin "ftoxia" ekklisia.
A re provata oloi mas..koroida!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
09/09/2008 14:53
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Κ ΕΝΑΣ ΧΟΝΔΡΟΣ. ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Κ ΤΟ ΦΠΑ Κ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΑΙΩΣΗ. ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΦΜΑΠ Κ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΦΜΑΠ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ? ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.
STAVROS
09/09/2008 14:46
ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ..........ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ.... ..... ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ........ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΑΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 3-5000 ΦΟΡΟ ????? ! ! ! ! ! ! ..........ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΝΤΗΞΟΥΜΕ ?????? .......... ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ????? Ε.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ?????? ....... Η ........ ΑΠΛΑ ΑΔΑΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ?????? ................................ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.... "ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ, ΕΓΩ ΚΟΙΤΑΩ ΑΝ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΗΡΕ ΤΖΙΠ ! ! ! ) ............. Ο Λ Ε ! ! ! ........... ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ........... ΟΣΦΙΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ !!!!!!!!! ....................... ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ (ΖΗΤΗΣΑΤΕ-ΛΑΒΑΤΕ) ....................... ΕΜΑΣ, ...... ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 3000 ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ, ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΑΛΛΟΥ" ΞΑΔΕΡΦΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΡΕΛΕΣ ...... ............. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!! .........
TAKIS
09/09/2008 14:44
SAS PARAKALO POLI DOSTE MOY TO THLEPHONO THS SYZYGOY TOY KYRIOY BOULGARAKI GIATI THELO NA ANOIXO MIA ETAIREIA OFF SHORE GIA NA APOFYGO TA TEKMHRIA. EINAI EPEIGON
Σπερνοβασίλης Νικόλαος
09/09/2008 14:43
Θεμιτό θα ήταν ο κ. υπουργός να θεωρήσει ως τεκμήριο διαβίωσης και την ενασχόληση κάποιου με την αντισφαίριση. Δεν ξέρω πολλούς χαμηλοεισοδηματίες να ασχολούνται με το άθλημα...
Γιώργος Μ. Δράμα
09/09/2008 14:43
Κύριε Καραμανλή και Κύριε Αλογοσκούφη,

Πρίν λίγο καιρό η κυβέρνηση μιλούσε για ταμίο κατά της φτώχειας και το ποσοστό των φτωχών ήταν 20 με 25 τοις εκατό.
Πως από την μία μέρα στην άλλη αυτό ξεχάστηκε και η βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους έγινε τεκμήριο διαβίωσης και φοροδιαφυγή η αδυναμία επιβίωσης;
Κάποιοι που είναι πάνω από τα 50 τους χρόνια προσπαθούν να συμπληρώσουν τις προηποθέσεις τους για την σύνταξή τους σε λίγα χρόνια.
Αυτοί δεν βρίσκουν δουλειά και ανοίξαν ένα μαγαζάκι στο χωριό, με στόχο να εξακολουθούν να είναι ασφαλισμένοι στο ταμείο τους (ΤΕΒΕ) έστω και με δίχως κέρδος.
Σίγουρα αυτά που δηλώνουν στην εφορία είναι αληθηνά αλλά κάτω από τα όρια των τεκμηρίων διαβίωσης.
Με αυτούς τους ανθρώπους τί θα γίνει κύριε Αλογοσκούφη !!!!!!
Θα τους δώσετε βοήθημα μεγαλύτερο από τα τεκμήρια διαβιωσης προκειμένου να τους φορολογήσετε ή θα απαλαγή το 20 με 25 τοις εκατό λόγο φτώχειας !!!!!!
karkavelias g.
09/09/2008 14:41
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ, ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗ ΜΙΖΑ, ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΙΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ. ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΟΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΜΕ, Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΚΛΕΒΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ 300 ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!
ΝΙΚΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ
09/09/2008 14:40
80% αυξηση στους δικαστικους (και βεβαιως βεβαιως σε βουλευτες και επισκοπους κατα συνεπεια...) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ, ΦΟΡΟΑΡΠΑΓΗ συνεχως και μεγαλυτερη απο τη νυν κυβερνηση. και η προηγουμενη βεβαιως ειχε φροντισει να φανε οι διαφοροι κηφηνες (παχτας κλπ).

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ!! ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ????
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ?

ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΨΗΦΟ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΕ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
09/09/2008 14:40
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΜΠΙΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΡΑΙΩΝΑΝΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ . ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΣΤΕΛΙΟΣ Δ.
09/09/2008 14:27
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΞΑΚΡΙΒΩΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΒΑ,ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ,ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.ΟΙ ΔΕ ΜΠΑΚΑΛΟΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
Ο ΔΙΚΑΙΟΣ
09/09/2008 14:27
ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ Ο "ΜΑΥΡΟΣ" ΠΩΛΗΤΗΣ ΚΑΡΠΩΘΗΚΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ, ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ? Η'' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ? [ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ]
Δ.Α/09/09/08
09/09/2008 14:15
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΘΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΧΤΗΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ
Stathis K
09/09/2008 14:13
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ "ΑΚΡΙΒΑ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΤΕ. ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο "ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ" Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΔΗΓΕΙ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΜΑΣΤΟΡΑ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ "ΑΠΟΔΕΙΞΗ"? ΑΝ ΝΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ!
ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
09/09/2008 14:11
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΠ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΥΒΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΒΙΚΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΗΣ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΖΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΑΠΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΧΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΥΟ 1600 ΙΧ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΖΙΠ 3500ΚΕ. ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
dimitris tzelepis
09/09/2008 13:55
Το ζητουμενο δεν ειναι ποιος ψηφισε τι η ποιον, αλλα ποιος ψηφισε χωρις να σκεφτει και να το ψαξει... Οσο για τα υπολοιπα ... η ιστορια διδασκει αλλα ποιος την ακουει.... Οσον αφορα το..κυβερνων κομμα..ειναι γνωστο σε ολους και ολες πως ο λυκος και αν αλλαξε προβεια δεν επαψε ουτε θα παψει ποτε να ειναι λυκος....Οσοι δε το πιστεψαν, αφου τους ειχε καει η γουνα ( το σπιτι,τοχωραφι,οι κοτες κ.α) επειδη πηραν 3000 ευρω στο χερι και οτι αλλο συνεπαγεται αυτο...ε! καλα να παθουν....
Γιώργος Μ. Δράμα
09/09/2008 13:43
Αξιότιμοι κύριοι της Κυβέρνησης,

ο αγώνας που κάνετε για το ποιός πρώτος απο σας θα μπεί στο βιβλίο Γκίνες για την μέγιστη ηλιθιότητα σύντομα θα δικαιοθεί.

Καταντήσατε την Ελλάδα ένα απέραντο λησταρχείο, με αρχηγό τον Αλογοσκούφη.
Το ερώτημα μου είναι: Αυτές τις μεθόδους διδάσκατε στους μαθητές σας κύριε Αλογοσκούφη;
Αυτοί όλοι που σας ψηφίσαν κύριοι της Ν.Δημοκρατίας, αυτά περιμέναν από σας !!!!!

Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, αυτό μην το ξεχνάτε.

Μέχρι τώρα λέγαμε ότι ο Καραμανλής προσπαθεί, τώρα πλέον λέμε ότι ο Καραμανλής είναι ηθικός αυτουργός σε όλα τα αίσχει που γίνονται.

Αν θέλετε να κάνετε κάτι καλό για την Ελλάδα μας, μαζέψτε τα και πάτε σε άλλο κράτος να κυβερνήσετε, αλλά προσέξτε να μην έχουν κρεμάλες για σωτήρες σαν και σας.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
09/09/2008 13:17
Μπράβο με τις μεταρυθμίσεις.Επιστροφή στο 2003.Ολοι εμείς που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα και έχουμε κάποιο καλό μισθό αν τύχει και απολυθούμε θα πρέπει να ξεπουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε ή να βρούμε δουλειά αμέσως με τα ίδια χρήματα γιατί αλλιώς βάσει τεκμηρίων αφού δε θα πληρωνόμαστε δε θα έχουμε και εισοδήματα να καλύψουμε τα τεκμήρια.Παρεπιπτόντως ενα τζιπ 3700 κ.ε. με τιμλή αγοράς 40.000 ευρώ πως είναι δυνατόν μα έχει τεκμήριο 107.000.Αν εφαρμοστεί δε θα βρίσκουμε κάποιον να το χαρίσουμε καν.ΑΙΣΧΟΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑ.Αν μπορείτε να μου δώσετε το τηλ,του κου Βουλγαράκη να μου εξηγήσει το παιγνίδι με τις off shore εταιρείες για να κάνουμε και εμείς ώστε να πληρώνουμε λιγότερους φόρους(νόμιμα πάντα)
Κώστας Κ.
09/09/2008 13:16
Δεν είναι θέμα ποιός λυπάται γιατί λυπάται κ.λ.π.
Είναι η αντίδραση που βγαίνει από μέσα μας αυθόρμητα, δεν υποκινείται από κανέναν, δεν υπάρχει σκοπιμότητα!!!
Υπάρχει καταφανέστατη αδικία!!! Πληρώνουμε γι αυτό αντιδρούμε, είμαστε μέλη αυτής της κοινωνίας που μέχρι τώρα το μόνο που κάνει είναι να πληρώνει, χωρίς να υπάρχει οποιοδήποτε αντίκρυσμα!!!
Δεν ζήτησε κανείς να μας χαρίσουν κάτι, απλά να τηρηθούν οι νόμοι με βάση τούς οποίους σχεδιάσαμε την ζωή μας.
Είναι ο άδικος τρόπος με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν όλους μας!!!
Και τέλος είναι η πρόκληση που δεν μπορείς να την αφήσεις αναπάντητη, όταν σε περίοδο που ο υπουργός οικονομίας επιβάλει αυτά τα νέα φοροεπιδρομικά μέτρα, ο πρωθυπουργός της χώρας να καλύπτει υπουργούς για τις πράξεις τους!!!
xrhstos
09/09/2008 13:00
ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ''ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ή ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ?

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ?

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
ΑΛΕΞΗΣ
09/09/2008 12:55
Δημητρη
Καλο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο

Υ.Γ ΔΗΛΩΝΗΣ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 80.000 ΕΥΡΩ Η 8.000???
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕ ΤΟ
ΚΩΣΤΑΣ .Γ
09/09/2008 12:52
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΗ (ΒΛΕΠΕ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ) ΝΑ ΜΟΙΑΣΩΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ Ι.Χ 3000 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕ 60 ΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 75000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ???
ΕΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΕΤΗΣΙΩΣ 25000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ-ΦΟΠΟΦΥΓΑΔΩΝ-ΚΤΛ?????
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΣΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ??????
ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ
ΦΙΛΙΚΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΙΑΝΟΣ
09/09/2008 12:41
Ειλικρινά δεν λυπάμαι κανέναν από σας που δηλώνετε την αγανάκτησή σας για τα νέα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, για την ακρίβεια για την ανεργία για τα καθημερινά σκάνδαλα των υπουργών και στελεχών της . Η κυβέρνηση έδωσε σαφή δείγματα και δεν έκρυψε τις προθέσεις της στην πρώτη τετραετία και σεις την επιβραβεύσατε με δεύτερη και συνεχίζετε να την στηρίζετε, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.
Τα περισσότερα ΜΜΕ απαξιώνουν την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο σημερινό αδιέξοδο, γιατί έτσι βολεύονται, και σεις έχετε πεισθεί ότι για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ, σκεφτείτε μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα σερβίρουν

NIKOS
Χ.Β.
09/09/2008 12:41
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ: ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΕΗ, ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΛΠ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Κ.Α.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Η ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΩΣ ΗΠΙΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ , ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΠΡΙΤΑΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?
Σπύρος Γούναρης
09/09/2008 12:12
Το μεγαλύτερο αστείο με τα τεκμήρια είναι ότι οι "μεγαλο-ελεύθεροι επιχειρηματίες" που διαφεύγουν μπορούν να έχουν αυτοκίνητο leasing και ιδιοκτησίες σε off-shore εταιρείες. Κατά συνέπεια επί της ουσίας η πλειονότητά τους θα μείνει στο απυρόβλητο. Αν πραγματικά θέλατε τον περιορισμό της φοροδιαφυγής θα έπρεπε να σχεδιάζετε μέτρα αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση αυτή (Αλήθεια, γιατί καταργήθηκε το ΣΔΟΕ?). Τα προτεινόμενα είναι προδήλως εισπρακτικά με υποκείμενα εκείνους που έτσι και αλλοιώς πληρώνουν φόρους επειδή αποτελούν ευκολότερο στόχο και έχουν περιορισμένη δυνατότητα αντίδρασης. Όμως οι ενέργειες αυτές πλήττουν την εικόνα, την αξιοπιστία και τη δημοτικότητα της κυβέρνησης, δημιουργούν πολιτικό κόστος δηλαδή, το οποίο όμως δεν θα συνοδευθεί ούτε με έσοδα ανάλογα με εκείνα που θα μπορούσαν να είχαν επιτευχθεί αν σχεδιάζονταν τα πραγματικά αναγκαία και αποτελεσματικά μέτρα, ούτε συμβάλλουν στην τελείως απαραίτητη αλλαγή της νοοτροπίας της μοιρολατρικής αποδοχής της φοροδιαφυγής από τους μη-φοροδιαφεύγοντες πολίτες.
σταυρος
09/09/2008 12:10
Στο άρθρο σας αμαφέρεται ετήσιο κόστος χρήσης για ΙΧ 1800 κυβικών 1900 ευρώ.
Πώς εγώ τώρα ξοδεύω για 1350 κυβικών ΙΧ , πάνω από 2500 ευρώ ετησίως;
25x 52= 1300 ευρώ μόνο η βενζίνη λίαν επιεικώς
500 ευρώ ασφάλιση ( ενισχυμένη αλλά όχι μικτή )
Επιπλέον η συντήρηση, τα διόδια, οι κλήσεις, το πάρκινγκ , τα μικροτρακαρίσματα, η οδική ασφάλεια.
ΛΟΥΚΙΔΗΣ Μ
09/09/2008 12:10
ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΚΤΛ ΜΟΥ ΕΧΑΛΑΣΕ Η ΕΤΟΙΜΗ ΠΩΛΗΣΙΣ ΤΟ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 50000 ΕΥΡΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 38000 ΕΥΡΩ
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΙΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΕΠΤΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΙΑΤΑΚΙ 500
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ-ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ?
Κωνσταντίνος Κ.
09/09/2008 12:06
Αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά να πάτε να τα πάρετε από τον Βουλγαράκη, την μονή Βατοπεδίου, τους μιζαδόρους της Siemens και τους κουμπάρους σας. Ξαφνικά θα δουλεύω ένα μήνα για να πληρώνω την αναποτελεσματικοτητα του "Τσάρου". Να φύγεις ρε αν δεν μπορείς. Να πας να δεις πως βγαίνουν με δουλειά τα 800 ευρώ.
ΝΙΚΟΣ ΓΡΑΦΙΤΗΣ
09/09/2008 11:56
Η ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ. ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΟΣΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΖΙΠ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΠΧ.ΓΙΑ ΤΖΙΠ 3500 ΚΚ (ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΖΙΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ?) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ 70.000 (ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ 30000 ΚΜ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 Ε) .ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΥΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.ΑΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ.ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΖΙΠ ΠΗΡΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΝΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΠ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
Ανωνύμου του Έλληνος
09/09/2008 11:46
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική των μέτρων που συζητείται να εφαρμοστούν. Είναι παράλογα και μοιαζουν σα να τους έχουν προτείνει ξαφνικά άσχετοι παντελώς με οικονομικά και δημόσια οικονομικά άνθρωποι. Δημιουργούν τεράστια στρέβλωση στην αγορά και δεν πετυχαίνουν το στόχο καταπολέμησης της φοροδιαφυγής βλέπωντας ποιοι κάνουν πολυτελείς δαπάνες αναντίστοιχες με τα εισοδήματά τους, ούτε επηρεάζει εκείνους που φοροδιαφεύγουν συστηματικά όπως γιατροί, δικηγόροι, κατασκευές οικοδομών, τεχνίτες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και τόσοι άναρίθμητοι άλλοι αλλά το ξεζούμισμα μισθωτών, συνταξιούχων και όσων με κόπους και στερήσεις έχουν αποκτήσει κάποια βασικά διαρκή καταναλωτικά αγαθά: ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο. Στην ουσία απαγορευει σε μια μεγαλη μερίδα του πληθυσμού την κατοχή οποιουδήποτε αυτοκινήτου αφού απο τη μια φορολογεί με τεκμήριο και από την άλλη απαξιώνει τα υπάρχοντα με την επιβολή υψηλότερων τελών κυκλοφορίας για τα ''παλαιας τεχνολογίας'' και μας λέει να πάρουμε όλοι υβριδικό καινούριο.

Τα φορολογικά μέτρα ανεβοκαταίβαίνουν και αλλάζουν όπως φυσάει ο άνεμος στη χώρα μας δημιουργώντας ένα ασταθές οικονομικό πλαίσιο οπου κανείς δε ξέρει τι του ξημερώνει. Και αυτά ενόσω οι πολιτικοί μπορούν να σκαρώσουν οποιαδήποτε κομπίνα τους εξυπηρετεί, να πλουτίζουν αδικαιολόγητα και να κάνουν πολυτελή προκλητικό βίο.

Δήμευση της περιουσίας τους πρέπει να ζητήσουμε, δε νοείται να υπάρχουν άνθρωποι που να μπαίνουν στην πολιτική για να πλουτίσουν και να κλέβουν δημόσιο χρήμα τη στιγμή που πεθαίνει κόσμος λόγω των ελλειψεων στα νοσοκομεία. Δεν έχει τύψεις κανείς τους πία; Θεωρούν τους εαυτούς τους επιτυχημένους με το να αποδεικνύουν οτι χρησιμοποιούν την πολιτική εξουσία για όφελός τους; Αυτά όμως γίνονται όταν επικρατεί ατιμωρησία και συγκάληψη όλων των υποθέσεων.
ΤΑΣΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
09/09/2008 11:40
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ Ι.Χ" ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ Ι.Χ
Λ.Δ
09/09/2008 11:33
ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ. ΕΙΜΑΙ 28ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΡΩΣΗ ΘΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ -ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ
09/09/2008 11:31
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΙΣ

ΚΑΤΑΦΥΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ
ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
LENA G
09/09/2008 11:24
TA YBRIDIKA I.X THA EXOYN TEKMHRIA?
TOSH DIAFIMISH KAI PLYSH EGKEFALOY HTAN KOMPINA?
MAS PARAMITHIASATE KAI TSIMPISAME?
EISTE SOBAROI?
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
09/09/2008 11:19
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙΠ (ΚΑΘΕ ΜΑΡΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΕΡΟΚΙ), ΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΕΜΒΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ Π...ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΤΡΟΥ!!! ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ? ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ. ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ. ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΝΤΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ 30-40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΛΠ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΡΡΩΣΤΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΖΙΠ!!) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 80 Κ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ 20 Κ ΕΤΗΣΙΩΣ). ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 2.000 ΚΑΙ 1.400 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 3,5lt ΤΖΙΠ, ΤΑ (ΔΗΛΩΘΕΝΤΑ) ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.
Ελ. επαγγ.
09/09/2008 11:17
Ακόμα και η θέσπιση τεκμηρίων μόνο για ελ. επαγγελματίες, όπως προτείνει ένας αναγνώστης, είναι εξαιρετικά άδικη. Δεν είναι όλοι οι ελ. επαγγελματίες δισεκατομμυριούχοι! Ήδη με την κατάργηση του αφορολόγητου ένας ελ. επαγγελματίας με εισόδομα 20-25 χιλ. ευρώ (ο οποίος σημειωτέον δεν έχει μαύρα) επιβαρύνεται έναντι του μισθωτού με το αντίστοιχο εισόδημα με 1050 ευρώ επιπλέον φόρο. Πάρτε το είδηση, ΄΄οπως υπάρχουν μισθωτοί κατάμαυροι (ιδιαίτερα, παπάδες, φακελάκια και τα ρέστα), έτσι υπάρχουν και ελ. επαγγελματίες καθαροί, που πληρώνουν τη νύφη. Η τάση της κυβέρνησης να στοχοποιεί κοινωνικές τάξεις και επαγγελματικές ομάδες είναι η χειρότερη μορφή προπαγάνδας για να σπάσει το κοινωνικό μέτωπο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
09/09/2008 11:15
ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ,
ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
Αθανάσιος Σ.
09/09/2008 10:54
Οχι μονο μας κλέβουν, αλλα προσβαλλουν και την νοημοσύνη μας που βρησκόμαστε ακομα σε αυτον τον τοπο και το παλεύουμε. Υπουργοί και βουλευτές που δέν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους για να καταλάβουν τη σημαίνει τεκμήριο 20 και 25.000€
Κ.Λ
09/09/2008 10:44
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ
ΓΛΥΝΟΣ Σ
09/09/2008 10:43
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ
ΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ
ΠΙΖΟΣ Γ
09/09/2008 10:35
KΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΗ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ι.Χ 2500 ΚΥΒΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ 18 ΙΠΠΟΥΣ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 49500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 149500 Η 249500 ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ????
ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ????
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΚΟΤΙΖΑΣ Σ
09/09/2008 09:59
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩΜΕ ΜΕΓΑΛΟ Ι.Χ 3300 ΚΥΒΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ
ΚΟΤΙΖΑΣ Σ
09/09/2008 09:59
ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩΜΕ ΜΕΓΑΛΟ Ι.Χ 3300 ΚΥΒΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΑΚΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ
ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ
ΤΑΣΟΥΛΗΣ Γ
09/09/2008 09:54
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΟΜΕΝΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΖΙΠ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΗ (6944537890) ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ"
ΣΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ
Κωνσταντίνος Μπουρ
09/09/2008 09:49
Καραμανλή δεν θέλατε???? Τώρα θα τον πληρώσετε!!!!! μάλλον, εδώ και 4 χρόνια τον πληρώνετε και θα τον πληρώνετε όσο είναι στην εξουσία αυτός και οι "σοφοί" που τον στηρίζουν και του λένε σε κάθε στιγμή τι να κάνει και πως να το κάνει!! Έλα όμως που δεν υπάρχει και κανένας σοβαρός να σταθεί απέναντι του και να τον βάλει στη θέση του... εκεί που ήταν στις εποχές του Σημίτη!! Περαστικά μας!!!Θα το υποστούμε κι αυτό, όπως και πολλά άλλα κοινωνικά άδικα που πρόκειται να ακολουθήσουν!!Οσονούπω....
ΧΡΗΣΤΟΣ
09/09/2008 09:42
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΧ ΤΑ ΞΕΥΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 20.000 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ . ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

ΥΓ - ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ?
Εμμανουήλ Περάκης
09/09/2008 09:27
Γεγονός είναι οτι γίνεται χαμός. Ποιός έχει δίκιο και ποιός όχι.
Αλλά ρε φίλε δεν γίνεται δήλωση στην εφορία με 5000 ή 10000 ευρώ και σπίτια 500000 και αμάξια 80000. Μη μου το αρνηθεί κανείς. Όλοι μας το ξέρουμε , αλλά κάνουμε την πάπια. Εγω, κοντά στην σύνταξη, έχω εισόδημα περίπου 14000 καθαρά και ένα μπόνους ανάλογα με την χρονιά 4000. Ξέρετε ότι πέρσι πλήρωσα 1800 ευρώ με τις εκπτώσεις. Δεν έχω σπίτι.
Απο την Αμερική το μόνο που παραδέχομαι είναι το φορολογικό της σύστημα. Σπάει κόκαλα. Τρέμουν την δαγκάνα της.
manos
09/09/2008 09:12
σεινεχια φορους δηνουμε να ανεβασοθν του μιστυσ δεν το κανουνε στο τελοσ και το αερα θα φορογισουνε >?
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΥΦΑΝΤΟΣ
09/09/2008 08:43
ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΄''ΚΟΛΠΑΚΙΑ'' ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΠΗΓΗ ΚΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ''ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΛΠ''.ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.ΑΠΟ ΔΙΚΑΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ''ΕΙΜΑΙ 60 ΕΤΩΝ'' ΨΗΦΙΖΩ Ν.Δ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
ΑΝΔΡΕΑΣ
09/09/2008 08:36
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΑΛΙΟ ΧΑΛΑΤΕ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..........
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΒΑΛΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΣ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 40% ΑΥΤΩΝ..ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΜΕ 30% ,ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΛΥΤΩΝΩ ΤΟ 19% ΦΠΑ?
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ 70-80% ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ........
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ(ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!