Η τοποθέτηση του νέου διοικητή του ΕΦΚΑ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες

Την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ ζήτησε ο Πετρόπουλος

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2018 15:15 |
Την παραίτηση του διοικητή του ΕΦΚΑ ζήτησε ο Πετρόπουλος
Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος (φωτό) ευχαρίστησε τον διοικητή του ΕΦΚΑ

Να υποβάλει την παραίτησή του ζήτησε από το διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) Αθανάσιο Μπακαλέξη, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιος Πετρόπουλος, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τη ολοκλήρωση του πρώτου έτους λειτουργίας του ΕΦΚΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου επιλύθηκαν θεμελιώδη προβλήματα, κρίθηκε επείγουσα η δημιουργία των προϋποθέσεων για ακόμη πιο αποτελεσματική λειτουργία της κοινωνικής ασφάλισης και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, με ταχύτατη αναβάθμιση των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και των μηχανογραφικών εφαρμογών, που θα βελτιώνουν το επίπεδο εξυπηρέτησης και λειτουργίας του ΕΦΚΑ.


«Η τοποθέτηση του νέου διοικητή του ΕΦΚΑ θα γίνει τις προσεχείς ημέρες με τις προβλεπόμενες διαδικασίες» διευκρινίζει το υπουργείο.

1
Akis
13/03/2018 15:54
Εσύ Πετρόπουλε δεν θα παραιτηθείς??? Μπάχαλο τον έχεις κάνει τον ΕΦΚΑ. Δεν τα ψήφισε τα εκτρώματα ο διοικητής, εσύ και η Κατρουγκαλοπαρέα σου τα ψηφίσατε. Μετά από ένα χρόνο λειτουργίας τα έχετε κα΄νει μαλλιά κουβάρια. Δεν βγαίνει άκρη. Ρώτα και κανά λογιστή να σου πεί.