Τη Lady Gaga στη σκηνή καλωσορίζουν τα ουρλιαχτά των θαυμαστών της. Για ν’ αρχίσει ωστόσο το πραγματικό πάρτι, έπρεπε να πει τις πιο γνωστές της επιτυχίες. Στο σκοτάδι ξεχωρίζουν μόνο φωσφορίζοντα γυαλιά που φορούν πολλοί από τους θεατές, αλλά και πολύχρωμοι πλαστικοί φιόγκοι που αναβοσβήνουν και παραπέμπτουν σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της ερμηνεύτριας.
Οταν η Gaga αναφέρεται στα μνημεία που αντέχουν στον χρόνο και παροτρύνει τους Ελληνες να κρατήσουν γερά, γνωρίζει αποθέωση. Οπως και όταν με την ελληνική σημαία, ανάποδα στις πλάτες της, διαβάζει τη δακρύβρεχτη επιστολή που της πέταξε στη σκηνή ένας θαυμαστής, τον οποίο και καλεί στα παρασκήνια.
Το playlist oλοκληρώνεται, η σκηνή αδειάζει, αλλά η συναυλία δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το κοινό φωνάζει ρυθμικά το όνομά της, αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. «Θα την πήρε μάλλον τηλέφωνο ο έλληνας boyfriend» λέει μια κοπέλα. Οταν επιτέλους βγαίνει στη σκηνή για τελευταία φορά ντυμένη στα λευκά, σχολιάζει ένα κορίτσι «σαν την Καίτη Κολεσίδου-Γκιούλμπαμπα είναι από τους «Στάβλους της Ερριέτας Ζαΐμη»», αναφερόμενη στο γνωστό σίριαλ.
Οταν πια τα φώτα ανάβουν και το κοινό αρχίζει ν’ αδειάζει το ΟΑΚΑ, μου λέει ο 28χρονος Τάσος: «Ηταν αξιοπρεπής η εμφάνιση, έβγαλε πολλή ενέργεια». Μαζί του συμφωνεί και η φίλη του Πωλίνα, 29 ετών, που προσθέτει: «Αυτή τη στιγμή είναι ό,τι καλύτερο στην ποπ σκηνή».
Την ώρα που οι θεατές κατευθύνονται προς τις εξόδους για να στριμωχτούν στα βαγόνια του ηλεκτρικού στο ταξίδι της επιστροφής ή να μποτιλιαριστούν στη Σπύρου Λούη, η Lady Gaga υποδέχεται στα παρασκήνια το αγόρι που της έγραψε την επιστολή μαζί μ’ έναν φίλο του. Οι δυο τους μοιάζουν να έχουν πάθει σοκ, οπότε αναλαμβάνει εκείνη να τους μιλήσει στα ελληνικά με τη φράση «Μωράκι μου, άντε πάμε».

Η επιρροή του έλληνα πρώην συντρόφου και της δουλειάς σε ελληνικά εστιατόρια καλά κρατεί. Φοράει αρχαιοελληνικό φόρεμα του έλληνα σχεδιαστή Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη και έχει το γνωστό ύφος… Καρυάτιδας. Φωτογραφίζεται με τους δύο θαυμαστές της και τους αποχαιρετά στο πεντάλεπτο. Θέλει και η θεά την ξεκούρασή της.