Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Σπονδή παρουσιάζει τα νέα της πιάτα το βράδυ της 21ης Απριλίου και σας καλεί σ’ ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσης με ένα ειδικό. Η ομάδα του βραβευμένου εστιατορίου προτείνει και φέτος ξεχωριστές γεύσεις – όπου το κλασσικό συναντά την μοντέρνα γαστρονομική καινοτομία – με ένα ειδικό μενού για τη συγκεκριμένη βραδιά που συνδυάζει φρέσκα morels, καραβίδες, σφυρίδα, μοσχαράκι γάλακτος και «κορυφώνεται» με ζεστή τάρτα σοκολάτας. To νέο, ανανεωμένο menu της Σπονδής θα παρουσιαστεί σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση του ρούμι Ron Zacapa, σε ιδιαίτερες δημιουργικές εκτελέσεις.

Με την παραγωγή του στην καταπράσινη γη της Γουατεμάλας, το ρούμι Ron Zacapa, είναι το αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού του εδάφους, του κλίματος και των φυσικών υλικών, μαζί με την εξειδικευμένη απόσταξη (Sistema Solera) και την ειδική διαδικασία ωρίμανσης σε μεγάλο υψόμετρο.

Μπορείτε να το απολαύσετε σε δύο εξαιρετικές επιλογές: το Ron Zacapa 23, ένα μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 23 χρόνια και το Ron Zacapa XO, με μείγμα από ρούμι που έχουν ωριμάσει από 6 έως 25 χρόνια.

Το νέο menu:

Φρέσκες Μορχέλες Σαμπαγιόν Πικραμύγδαλο

Καραβίδες Λεμόνι/ Χαβιάρι/ Γκρέιπφρουτ/ Γεντιανή/ Χυμός Άγριου Καρότου

Μους Σφυρίδας Κρεμμύδι και Ζωμός από Άγρια Χόρτα

Μοσχάρι Γάλακτος «Κρέμα Καφέ»/ Χυμός Τρούφας/ Τάρτα με Τρούφα-Κρεμμύδι-Αρωματικά

Ζεστή Τάρτα Σοκολάτας Ξύλινο Παγωτό

* 120 ευρώ το άτομο

ΣΠΟΝΔΗ:Πύρρωνος 5, Παγκράτι.

Τηλέφωνο κρατήσεων:210 752 0658