Μercedes-Benz:Με το σύστημα «η ασφάλεια έχει σπίτι» η Mercedes-Benz υποστηρίζει και παροτρύνει τους ιδιοκτήτες ενός γερμανικού μοντέλου να πραγματοποιούν το σέρβις του οχήματος τους στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της και τα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 47 περιοχές της Ελλάδας. Τα γνήσια ανταλλακτικά, τα πακέτα Service, ο δωρεάν έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος καθώς και τα εγκεκριμένα ελαστικά M.O (“Mercedes Original) στο πλαίσιο του One Stop Shop είναι ορισμένες από τις παροχές που βρίσκει κανείς σε ένα Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι με τα πακέτα σέρβις, ο πελάτης γνωρίζει από πριν μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για εργασία και ανταλλακτικά, με τη Mercedes-Benz να λέει την τιμή «μέχρι» και όχι «από», δίνοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το χαμηλό τελικό κόστος πριν ακομα ο πελάτης επισκεφθεί κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης. Μάλιστα, όχι μόνο γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, διασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, τα γνήσια ανταλλακτικά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, αλλά απολαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους ελέγχους που προσφέρονται στο πλαίσιο της συντήρησης.

Renault: Η Renault συνεχίζει να προσφέρει σε όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των πέντε ετών το πρόγραμμα Renault Total Care 5+. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58 ευρώ. Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά, εργασία και ΦΠΑ κ.α.

Nissan: Για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3 έως 7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα σφραγισμένο βιβλίο συντήρησης, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης. Έκπτωση μπορεί να δικαιούνται τα αυτοκίνητα Nissan εκτός εγγύησης και μέχρι την ηλικία των 7 ετών από την ημερομηνία πρώτης αδείας.

Citroen: Η Citroën συνεχίζει να προσφέρει το πακέτο Economy Service. Το πλήρες πρόγραμμα συντήρησης με κόστος μόνο 125 ευρώ. Αφορά Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, και προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων.

Peugeot: Με το πρόγραμμα Peugeot Service GO , το νέο πρόγραμμα συντήρησης, δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους Peugeot πενταετίας και άνω να προχωρήσουν στην αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου με μόλις 135 ευρώ.