Πέρσι, το βραβείο “Best Buy Car of Europe 2017” του AUTOBEST το είχε πάρει -το SEAT Ateca. Σήμερα, η ισπανική φίρμα ανακοινώνει την υποψηφιότητα του SEAT Ibiza ως ένας από τους έξι φιναλίστ του φετινού θεσμού.

Το νέο Ibiza, που ξεχωρίζει για την προηγμένη τεχνολογία που προσφέρει σε επίπεδο ασφάλειας,των συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας, έχει πολλά αβαντάζ για να κερδίσει τον τίτλο του διακεκριμένου θεσμού, του

βραβείου “Best Buy Car of Europe”. Σημαντικό ρόλο για τον τελικό νικητή παίζει η σχεδίαση, η άνεση, η δυναμική συμπεριφορά αλλά και το value for money, το δίκτυο εξυπηρέτησης και το after sales service του μοντέλου.

Η κριτική επιτροπή του θεσμού AUTOBEST αποτελείται από 31 δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, από 31 διαφορετικά Ευρωπαϊκά κράτη και ως εκ τούτου αποτελεί το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό πάνελ λόγω του αριθμού των εκπροσωπούμενων χωρών.

Το νέο SEAT Ibiza απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία και αξιολογήθηκε με 5 αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Η πλήρης γκάμα κινητήρων του Ibiza αποτελείται από υπερσύγχρονους κινητήρες βενζίνης με 4 διαφορετικές αποδόσεις, έναν κινητήρα CNG και κινητήρες πετρελαίου με 3 αποδόσεις. Όλα τα κινητήρια σύνολα ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους απόδοση, τις εντυπωσιακές τους επιδόσεις, τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές ρύπων.