Σπορ επιδόσεις, αθλητική εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό προσφέρει το νέο Opel Corsa GSi. Η πιο γρήγορη εκδοχή του μικρού μοντέλου της Opel, κινείται με μοτέρ 1.4 λίτρων, με ισχύ 150 ίππους και ροπή 220 Nm. Ανάλογες της ισχύος είναι και οι επιδόσεις του.

Το Corsa GSi καταφέρνει να επιταχύνει από τα 0-100χλμ/ώρα σε 8,9΄΄ ενώ η τελική ταχύτητα του αγγίζει τα 207χλμ/ώρα. Σε συνδυασμό με ένα εξατάχυτο κιβώτιο πυκνής κλιμάκωσης, ο τετρακύλινδρος κινητήρας εντυπωσιάζει με την επιτάχυνση στη δεύτερη και τρίτη σχέση και με ένα σταθερό εύρος μέγιστης ροπής μεταξύ 3.000 και 4.500 rpm.

Το σπορ πακέτο συμπληρώνεται από το πλαίσιο OPC και τα δισκόφρενα με τις κόκκινες δαγκάνες, που έχουν ρυθμιστεί στη θρυλική αγωνιστική πίστα του Nürburgring “Nordschleife” υπό τις οδηγίες του Διευθυντή του Τμήματος Performance Cars & Motorsport της Opel, Volker Strycek. Διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών, με σπορ ελαστικά 215/40 ZR18.

Η νέα αεροτομή στην άκρη της οροφής δημιουργεί πρόσθετη αεροδυναμική πίεση και η σπορ, χρωμιωμένη απόληξη εξαγωγής πλαισιώνεται από την εντυπωσιακή πίσω ποδιά στο χρώμα του αμαξώματος.

Σπορ άνεμο αποπνέει και το εσωτερικό του Corsa GSi, όπου ξεχωρίζουν το σπορ τιμόνι, ο δερμάτινος επιλογέας σχέσεων, τα αλουμινένια σπορ πεντάλ και το προαιρετικό, σπορ κάθισμα Recaro.