https://www.youtube.com/watch?v=RZxFpbTJ83s

Τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα μπορούν να σε καλύψουν μερικές ημέρες τον χρόνο στις διακοπές σου. Όμως, υπάρχουν και αυτοκίνητα, όπως το Explorer XPR440 από την EarthCruiser, στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα σε επίπεδο ανέσεων, όπως και στο σπίτι σου. Το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται σε ένα Unimog U430, που με τις κατάλληλες τροποποιήσεις της αυστραλέζικης εταιρίας κατάφερε να μετατραπεί σε μια κινητή σουίτα, πέντε αστέρων!

Έτσι, στο εσωτερικό του έχει ένα άνετο σαλόνι, μεγάλα κρεβάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως κα επτά επιβάτες, και ότι μπορεί να έχει μια κουζίνα, από ψυγείο έως φούρνο και τουλατα με ντουζιέρα! Φυσικά, όσοι μείνουν για αρκετές ημέρες – εκτός και αν έχουν αποφασίσει να το κάνουν μόνιμη κατοικία – τότε, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διαθέτει και πλυντήριο ρούχων. Επίσης, διαθέτει δεξαμενή 860 λίτρων για νερό.

Το Explorer XPR440 μπορεί να πάει παντού, χάρη στο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, το κλείδωμα των διαφορικών και τις κοντές σχέσεις. Άλλο ένα σημαντικό μηχανολογικό στοιχειο ότι διαθέτει και σύστημα ανύψωσης τεσσάρων σημείων για την αφαίρεση των τροχών.

Πλήρες και το ταμπλό του με όλα τα συστήματα πολυμέσων, πλοήγησης κ.α.  Ο οδηγός δεν θα πρέπει να προβληματίζεται για τον ανεφοδιασμό του αφού, διαθέτει 800 λίτρα καυσίμου, όπερ μπορεί μετά από ένα φουλάρισμα να βγάλει χωρίς ενδιάμεση στάση σε βενζινάδικο 3.500 χιλιόμετρα.