ΣΕΒΕ: Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος διοργανώνει υβριδική διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο της 46ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΕ σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021 και ώρα 18.00. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος της Optima bank Γεώργιος Τανισκίδης και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Η εκδήλωση θα προβληθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΒΕ (www.seve.gr) και των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του ΣΕΒΕ. Πληροφορίες: Info@seve.gr / τηλ. 2310-535.333.

Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου διοργανώνει Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων χρήσης 2020», αύριο Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 και ώρα 12.00. Ομιλητές θα είναι οι: Κωνσταντίνος Ζωνίδης, πρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Χρήστος Παπαδόγιαννης, αντιπρόεδρος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Ιωάννης Βουγιούκας, διευθύνων σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου και Βασίλειος Τσουκανέλης, εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου. Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει η Ιωάννα Ζηκοπούλου (Τμήμα Διοικητικής Λειτουργίας και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου). Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης απαιτείται εγγραφή στη σελίδα https://ebpressconf.liveon.tech/panel/register. Για σχετικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω e-mail στο thodoris.kalamakis@touchpoint.gr ή τηλεφωνικά στο 6947.439997.

67η Ανθοκομική Εκθεση Κηφισιάς: Σε εξέλιξη βρίσκεται η 67η Ανθοκομική Εκθεση που πραγματοποιείται φέτος, έως 23 Μαΐου 2021, στο Αλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και λειτουργεί καθημερινά από 10.00 έως 22.00.

ASIA FRUIT LOGISTICA: Επαναπροσδιορίστηκε για τις 7 με 9 Σεπτεμβρίου 2022 η Διεθνής Εκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, ASIA FRUIT LOGISTICA, στο Χονγκ Κονγκ. Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Διεθνούς Εκθεσης ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 800 εκθέτες και πάνω από 12.000 εμπορικοί επισκέπτες από όλο τον κόσμο ήλπιζαν να συναντηθούν στο Χονγκ Κονγκ, ωστόσο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί των διεθνών πτήσεων και κατ’ επέκταση η εξασφάλιση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης για εκθέτες και επισκέπτες οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να επαναπροσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2022 η διεξαγωγή της ASIA FRUIT LOGISTICA. Σημειώνεται ότι το επιτυχημένο συνέδριο ASIAFRUIT CONGRESS, που συνοδεύει την έκθεση, θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Fruitnet στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ενώ προγραμματίζεται και η διοργάνωση ενός networking event στο Χονγκ Κονγκ για την αντίστροφη μέτρηση της ASIA FRUIT LOGISTICA τον Σεπτέμβριο του 2022.