Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11 Ιουλίου 2026) στην οδό Μπιζανίου στις Σέρρες , με θύμα έναν 35χρονο οδηγό μοτοσικλέτας που δίνει μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ κινούνταν σε κεντρικό δρόμο των Σερρών.

Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και στη συνέχεια ανετράπη, με αποτέλεσμα ο αναβάτης να εκτιναχθεί και να τραυματιστεί σοβαρά.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωσή του, καθώς η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος αναμένεται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Σερρών διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
0 /50
0 /2000
YouTube thumbnail