Σοβαρό πλήγμα για τη Γκρέμιο, καθώς ο Μάρλον υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο αγώνας απέναντι στη Βιτόρια, που βρήκε τη Γκρέμιο νικήτρια με 2-0 στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, στιγματίστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μάρλον.
Ο 28χρονος αμυντικός τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αντίπαλο, όταν έπεσε άτσαλα με όλο του το βάρος πάνω στον δεξιό του αστράγαλο. Η πτώση στο χορτάρι είχε σοβαρές συνέπειες για τον ίδιο, καθώς υπέστη κάταγμα και ταυτόχρονα ρήξη συνδέσμων.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, η απουσία του αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον οκτώ μήνες, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του.
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Το Ευαγγέλιο του 1745 μ.Χ. που οδήγησε στη σύλληψη του γκαλερίστα
- Ένας τραυματίας από θραύσματα ιρανικού πυραύλου που έπεσαν στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ
- Reuters: Οι ΗΠΑ θα αναπτύξει χιλιάδες επιπλέον στρατιώτες στη Μέση Ανατολή «τρεις εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο»






