Μια λαχταριστή σπανακόπιτα με τραγανή κρούστα καλαμποκιού που συνδυάζει παραδοσιακή γεύση με μια πρωτότυπη πινελιά!
Υλικά
250 γρ. καλαμποκάλευρο
50 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για ταψί και ράντισμα
πίτας
1.400 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
300 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
2 λευκά ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 μάτσο άνηθος, χωρίς τα κοτσάνια (1 φλ.), ψιλοκομμένο
Αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr