Μια λαχταριστή σπανακόπιτα με τραγανή κρούστα καλαμποκιού που συνδυάζει παραδοσιακή γεύση με μια πρωτότυπη πινελιά!

Υλικά

250 γρ. καλαμποκάλευρο

50 ml ελαιόλαδο + λίγο ακόμη για ταψί και ράντισμα

πίτας

1.400 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο

300 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

2 λευκά ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα

1 μάτσο άνηθος, χωρίς τα κοτσάνια (1 φλ.), ψιλοκομμένο

Αλάτι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr